- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с приятеля ми и с майка си
Auriss, не знам за бебета, но като дойде петгодишно дете и му предписва за сериозни проблеми да се "лекува" с парацетамол, ако майката на това дете нямаше интерес в обласста и не беше изчела куп медицински томове (и да рабере от какво е болно детето ѝ и да го лекува с адекватни лекарства), нямаше сега да мога да ви дразня с откровеността си.
А че съм броила четири пъти n лв за четирима частни лекари в реномирани болници, за да ми открият проблем (вярно, много дребен, но все пак), който имам и всички да викат "нищо не откривам", за да може най- сетне съвсем случайно при преглед пенсионирана вече лекарка да ми открие, няма да коментирам.
Истината е, че както при всички останали сфери и лекарите стават все по- некадърни. Моите колеги, икономисти, които не знаят кой е Кейнс още, но вече имат висше образование са същите като онези лекари, които ги пускат да завършат с 4, примерно, или си купуват изпитите, или им подаряват оценки и т.н.
И аз като Калпазанка съм потресена здравето на хората в чии ръце се оставя, не знам само защо се прави на дръж ми шапката, сякаш не знае как стоят нещата.
Когато направиш транспланатция на сърце или отстраниш злокачествен мозъчен тумор, тогава ще дойдеш да се потрисаш, докато предписваш хапчета за високо кръвно на затлъстели германки, нямаш думата.
Последно редактирано от therichbitch : 04-14-2015 на 15:35
Казах, че няма думата да се потриса от мнението ми за личните лекари. Може коминочистач да съм, ще разбера като ми предписват това, което предписват на всеки втори и продължавам да се влача като парцал, вместо да се лекувам.
Не знам Калпазанка в каква сфера работи, знам, че ревностно защитаваше личните лекари, сипейки термини, за да изглежда по- умна в очите на слепите (половината форум не знае какво е аорта)
Аз по какви лекари ходя няма как да знаеш. Да кажем само, че съм ходила и за неща, различни от сополи и червено гърло.
Не се сопкам на Калпазанка, нито поставям под въпрос възможностите ѝ, тъй като не я познавам, изказвам си крайното, да, мнение по въпроса за личните лекари. Тя може да е изключително добър специалист, но на този етап няма как да предизвика респект у мен и възхищение (защото по принцип се възхищавам на тези, които спасяват животи, но не и на тези, които си чешат пръстите)
Последно редактирано от therichbitch : 04-15-2015 на 16:09