- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
прегледах си хронологията в скайп и се сетих кой си най-сетне ;д
симпатичен си ми.
едит: ехееееее.....това беше за М-то ;]
сладката мама, със сладкото момченце е винаги положителна.
Бях 99% сигурна, че има/е имал друг профил.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Да ти отговоря най-точно: имам/имал съм няколко профила:
1 официален - където съм си с най-разпространения ник-нейм в мрежата и където съм с Име и Фамилия представен (там не съм се логвал от не знам колко време)
1 неофициален, но най-представителен - него използвам през последните 2 години (имам добавени 3-ма потребители, като 2 от тях са ме изтрили/блокирали, а третия е Бояна - за която ти писах на ЛС).
1 още един непредставителен - който използвах допреди 2 години, през който си писах с пандата и с ХолиГолайтли, но до който загубих връзка. :/ А точно тогава спрях да се логвам в този форум за около година и нещо.
Едит: да уточня - горе става въпрос за Скайп. Тук, във форума, имам/съм имал само един профил - настоящия. (:
Последно редактирано от M**** : 04-18-2015 на 19:35
Мани, мани - така е като досаждам или като понякога правя деЦки изпълнения - но пък не отричам, че съм голЕм дечко! (:
Сега се сетих още нещо: официалният е официален, защото в него добавям само хора, с които се познавам лично, съм се срещал на живо и са били част от живота ми за определен период от време - роднини, приятели, познати, съученици от начално, средно и висше образование. (:
В неофициалните съм добавял хора, с които съм се запознал през интернет.
Знаеш ли кои обичат да говорят без дори да си ги попитал ?
Много скоро, ще се превърнеш в най-добрата приятелка на номном, ако продължаваш да се държиш като жена.
^ papugai явно не живее сам - ако го правеше, то щеше да знае колко е кофти понякога да ти е скучно и да няма с кого да разговаряш... :/
Говори, но не за себе си. Има филми, музика, жени, коли, жени, пари, жени и разбира се основното - цици
^ що си мислиш, че не гледам филми, не слушам музика.
По отношение излизанията - рядко го правя и само с компания - домошар съм и не ми харесват шумните обществени места. А пък да се навия да изляза сам, без компания - не, мерси.
Тук е разликата ми с крийпърите, дето виснат сами по баровете...
На мен не ми пречиш, но нищо чудно точно това да е причината да си сам, те жените искат да говорят за себе си, а не да слушат теб
Понякога преценката му е изненадващо точна.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
От кога да излезеш сам на бар, да седнеш на бара, да си поръчаш бърбън и да зарибиш нещо около теб също на бара е крипи? Особено в София където вероятността да срещнеш познат е минимална(което е мн яко) в сравнение с всички останали градове в бг.
(аз сам не съм излизал по барове, но съм виждал и по сами)
Последно редактирано от LoadRunner : 04-18-2015 на 20:22
не знам за вас ама за кораба мисля че заедно с титаник са потънали и мозъчните му клетки обаче когато са вадили останките рибите вече са му ги били изяли и не са успяли да му ги върнат.. ;/