- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спор. Въпрос?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не е въпросът в количеството
а във факта, че си способна да изпишеш такъв чаршаф относно тва как си ги избирала, кое с кое си пасвало, какъв цвят връзки на къв лак, ква тениска кви звездички
обувки бате
никой не ги гледа
никой не го ебе
Браво бе, краля на интернета.. Знаеш ли защо е харесван? Защото се подмазва и когато някой като мен и теб каже на някоя курва (с извинение от другите женски) в очите точно каква е, той идва и си изкривява душата за да наебе (КОЕТО Е МЕГА ЖАЛКОТО) не ги сваля с интелект, чар, възможности.. Сваля ги с молене и лизане на подметки.
Ако това ти е идеал и му завиждаш ;с не знам.
Щото това е мега жалкия начин да си намериш мацка... Работи, но просто е жалък и се принизяваш до не знам къде.. Да се молиш за едно ебане, пхаха.
Ако толко те кефи колко е харесван, давай подмазвай се и ти..Лиши се от достойнство за един 8 секунден мускулен спазъм.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
toq anar4o pishe samo neshta koito se otnasqt za nego ahahahahhahhaaaaaaaaa ne moga da povqrvam veche
Никога не съм се молил/плащал няма и да се принизя толкова, а и не ми е необходимо.![]()
Dr. Gregory House
уат да фак?!
are you retard or somethin?
Dr. Gregory House
имам и едни розови пантофки с които cosplay-вах, сега се сетих
но не cosplay-вах с тях всъщност
бяха 4 лева
и също така имам джапанки на Angry Birds, те бяха два лева, купени от Велинград, много ги харесвам, стилни са и ходят на всичко
имам едни кубинки, които са мнооого изтрити и мъжки и през зимата ги носих с терлици, щото ми бяха големи
но не терлици, които баба ми е плела, тя не плете, купувах си ги от различни магазини
за марката на терлиците не мога да кажа със сигурност, имам едни със снежен човек, едни Родопска стъпка и още няколко
Аве, адаша е як, има някой в главата си. Ако ще не на 40, а на 440 да е, пак е по-приятен от масата неграмотни, спрели хора.
nachi moga da kaja direktno che chupachups e kurva
mi ti kato ebesh samo 12 godishni lapeta kvo se pravish be muhlio
kakvo e chuvstvato kogato chupachups ti vika milo, kakto i lilanda ti kazvashe be bokluk
taz drebnata pluvkinqta det se vodi nqma li da se zamisli s kvo se e hvanala sled kato cql foron kazva 4e gadgeto i e pulen kreten, lujec i shizofrenik
Dr. Gregory House
a ve milo, shto ne otgovorish be tapag
pak li shte ignornesh i shte izcheznesh kato ne iskahs da otgovorish na vuprosite a
bahti jalkiq
begai
edno vreme takiva kato tebe sa gi razkarvali po cirkovete jalko che dnes horata sa tolkova liberalni. nishto, te ako te otkriqt samo v ludnicata shte idesh
Ок, съгласих се, че анархито явно ви е изял закуските на някои от тукашните, ама момичето за какво започнахте да нареждате?