- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спор. Въпрос?
https://www.youtube.com/watch?v=BtZCnQmNcog
едит : тори това е за теб /// малко по луд де
наскоро си взех едни връзки от На тъмно, хубав магазин, едните са зелени, другите са черно и бяло, имаше промоция 2 на цената на 1, много добра маркетингова идея, връзките са качествени, имат пластмасови краища, супер са, ако искаш да си връзваш обувките с тях
може и да нанижеш дрънкулки на тях, получава се хубаво герданче, абе въобще многофункционален продукт
Виж се само, циганин малък грозен и смачкан. Не стига че нямаш пари дори за едни обувки, а си тръгнал да се подиграваш на негърчетата в Африка. Явно така се издигаш в циганската махала следвайки висшите закони на циганската йерархия .
Това драги деца е универсален пост. Когато осъзнаете колко сте глупав поне на половина отколкото наистина сте просто го копирайте и го поставете във който и да е форум. Винаги действа! - Поне според АнархиБой, известен още като: мега-гига-ултра-тера-турбо мачо сваляч на 15 годишните ЖЕНИ .
Всички останали потребители ще си задават въпроси от сорта на " Защо всички останали потребители на форума не са съгласни с това освен мега гъзара Анархи?" , "Анархи бос ходи ли?" "Къде е Лиланда" "Старата любов ръжда хваща ли и как да се измием от нея" - (това е единственият въпрос на който анархито няма отговор, дори затова е пуснал тази тема и постоянно се хвали коя нова ромка бил забил, но всъщност дори това е мираж за него. Тайно се надява Lynn да му прочете поста и да се изяде от яд, че е изпуснала хубавеца на ромската махала"
Не им обръщайте внимание, все пак вие сте турбо гъзарче с 5 чифта прокъснати маратонки и 2 чифта лачени обувки плюс тунинговани чехли(подарък от съседката която живее на отсрещната улица.) с които да бродите по реките в търсене на така ценното за анархито ръждясало желязо
Никога не забравяйте, че колкото по-тежко е желязото, толкова повече стотинки ще получите за него!
-by AnarchyBoy
AnarchyBoy припечели около 4454 стотинки през последната седмица!!! - Мързяло го да влачи, иначе желязо имало, по негови думи било доста! Дори загледал нещо жълто, приличало на злато, приближил се с 300 зора, препотил се дори, но се оказало, че жълтото нещо, приличащо на кюлче злато било просто едно голямо жълто-кафеникаво лайно.
"Едвам го догоних по реката, беше доста пълноводна, но все пак нали знаете, че надеждата за нови обувки умира последна..."
Заяви смелият мангал пред нашият екип на btvnews от мястото на събитието
Статистиката сочи, че когато анархибой обуе 1 лачена обувка и една маратонка и крещи с всички сили вълшебните думички "анархия" и "бой" почти няма циганка която да може да му откаже.
Забележка - Ако циганката има навършени 16 години може и да не успеете да я забиете толкова лесно.
Следващият път когато ти е скучно си зарови тъпата глава в пясъка и се преструвай на картоф, МАМА ТИ.i.. Понеже вероятно майка ти го обича болднат и голям, а защо не и пъстър. -Нали си луд гей, а все пак луд на шарено се радва... .i. .i. .i. .i.
Последно редактирано от sklldemeyes : 04-23-2015 на 23:40
Chupachups е много перспективна плувкиня. Адмирации.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Добре де, поне като го обиждате имайте смелостта да го правите от истинските си профили
не че го защитавам де, но по тоя начин сте не по малко жалки от него
иначе добре ти се е получило, разсмя ме :Д
Смятай колко съм те засегнал, че да си играеш толкова много.Чувстваш ли се безполезен? Какво е да изгубиш 2 часа от живота си в опит да ме нараниш и накрая като го видя само да се зарадвам, че с истинския ти профил очевадно съм те търкалял по форумния килим прекалено дълго, че си събирал всичкия тоя хейт. Carpeted
Доста мъжко е и че се показваш кой ти е истинския профил? Или викаш те е срам, че като те видим кой си и вече нямаш защитата на анонимността, пак ще мога да те правя за 2 стотинки.
А за лиланда ти проговори пръв.
Смешник.
И бту за протокола в тая тема, пръв почна да реди кривия чичак (някой по-нагоре беше казал, че съм бил аз ;д).
Все тая де ако си мислите, че ме трогвате сте в жестока заблуда... Както ви чета, така след 2 минути и съм ви забравил
//Хейт ми моар.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Замислям се много сериозно дали да не пусна един sniffer в тоя форум и да потършувам малко... Няма да ми отнеме повече от 2 часа, ама дали си заслужава да ви изловя всичките.. ;с
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Анархи прави по 135 лицеви на една ръка почти всяка сутрин. Не го закачайте, за да не пострадате . Първо ще ви търкаля по форума, а по-късно и по земята пред блока Ви. АнарчиБой - силен във форума - силен в живота . Пускай снифъра ти, излови ги, и у панделата за 6 месеца ги пъхни, ако искаш пък вземи ги утрепи, и хуя дори за тях не ме боли!
А ако искаш ги банни, но 102 го остави ! Че като влизам чат-пат да има кой да ме забавлява с мненията си .
Dr. Gregory House
Абе вие пак сте се захапали.
Иначе по темата да кажа.Като прочетох някъде първите две страници...направо се отчаях от живота. Пролетни,летни,есенни зимни обувки някъде и над 10 чифта минимум за сезон. А обувките за 2025година може ли да ги опишете? Снимчици да постнете.А ще ги носите ли тогава или ще ги захвърлите в някой ъгъл,защото дотогава ще сте си харесали и взели още 30тина допълнителни чифта минимум.Но както се казва всеки се простира според възможностите си.Важното е само да не се добива непреодолим навик и да стане като в един епизод на предаването Съдби на кръстопът,дето една жена(по-правилно е да я наречем кифла) дето даже и не работеше беше свикнала да си купува един тон гримчета,дрехи,обувки и какво ли още не с парите на мъжа си за да била красива.Като и спряха леко кранчето реши пак да се прави на красива за сметка на яденето на собствената си дъщеря.
Мен лично даже и да имах повече пари,които да са си мои тия модни тенденции са ми твърде,твърде далечни.Дрехи и обувки си купувам най-вече,защото не е прието да ходя гол и бос,пък...и ще ми е някак студено.Особено през зимата.![]()
А обувки имам по един чифт,в момента даже съм с два,ухаааа, за официално през по топлите месеци,един чифт официални зимни,едни зимни за работа по двора едни платненки или някакви други по евтини обувки за работа по двора или на село дето за тая година още не съм си ги набавил за топлите месеци.
Иначе понеже гледам,че тук в тая тема сте се насъбрали бая компютърни специалисти та да се възползвам да попитам един страничен въпрос.Може ли да ми кажете някаква програма за мобилен телефон с операционна система Android, благодарение, на която да мога да използвам за интернет и защитени рутери с парола,но без да се налага да знам паролата и да я въвеждам или поне да я разбирам някакси без да ми я казва собственика на дадения рутер.Съществува ли такова "животно" някъде?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-24-2015 на 08:53
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Иначе подобен текст се пише 10-20, маакс 30 мин. Не знам как изчисли, че тоя пост бил писан 2 часа?
Може да си се заблудил от това, че е пуснат в 02:41часа?
Защото кодовете за цвят болд и размер на текста не са чак толкова трудни. А дори няма снимки и препратки към бтв новините и екипът им.Срамота !
Последно редактирано от fire_magic : 04-24-2015 на 09:15
Inache mnenieto mi po temata syvpada pochti izcqlo s tova na tireheb.
Това с трите пишки в устата ми е малко трудно да си го представя. Сигурно са били прекалено малки ? Някой разполага ли със снимков или още по-добре ще е ако има видео материал ?
Не съм чела мненията по темата, само първия пост на Anarchy.
Аз съм жена, която обожава обувки. Имам приятелки, на които не им пука много за обувките, като цяло купуват си, щото не могат да ходят боси.
Аз не знам колко чифта имам, сега се сещам примерно 3 чифта ботуши, като едните ще ги изхвърлям вече. Като цяло бих си купувала още обувки, ако имах финансова възможност. Тъй като нямам такава, избирам обувки, които да вървят на повече неща и не са в ексцентрични цветове. Не държа на марката, а на качеството. Общо взето за чифт давам към 100-150 лв. Примерно... нямам кецове, имам само едни маратонки, но пък доста други затворени обувки и боти.
Повечето жени обичаме обувките и наистина имаме нужда от тях. Мъжете сте някак... по-универсални, можете да си ходите с едни кецове и дънки и пак да сте супер. При нас е по-трудно.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Dr. Gregory House
Не, кецовете са високи гуменки- над глезена или даже до коляното (мн ретро), това, което всички наричат кецове, са груби маратонки.