.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 210
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    То и аз не виждам защо да и вярвам, след като същото съм го тренирал 10 години, а тая проста путка ми пише една камара фантазии.
    тия 10 години да не се окажат като 10-те години компютърна графика и като резултат - безработен льолински бастун с краден софт за 10г в централен софийски и липса дори на елементарни познания ;д

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    https://www.youtube.com/watch?v=BtZCnQmNcog

едит : тори това е за теб /// малко по луд де

Голям фен Аватара на lunacy
    наскоро си взех едни връзки от На тъмно, хубав магазин, едните са зелени, другите са черно и бяло, имаше промоция 2 на цената на 1, много добра маркетингова идея, връзките са качествени, имат пластмасови краища, супер са, ако искаш да си връзваш обувките с тях

може и да нанижеш дрънкулки на тях, получава се хубаво герданче, абе въобще многофункционален продукт

Мега фен Аватара на 102
    АСДФАФФАФАФА АХХХААА

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ама чакай сега, той и с мен се заяжда. И пита глупости, и се храним, и нам-ко. Има толкова безлични потребители тук, той поне показва някакъв... заряд.
    Сериозно ли не виждаш разлика? В такъв случай няма какво да си кажем повече.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    тия 10 години да не се окажат като 10-те години компютърна графика и като резултат - безработен льолински бастун с краден софт за 10г в централен софийски и липса дори на елементарни познания ;д
    Ахахахаха rekt.

анархито без болднат текст :((

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не се ли чувствате гузни? Децата в Африка боси ходят, вие се разхищавате?
    Виж се само, циганин малък грозен и смачкан. Не стига че нямаш пари дори за едни обувки, а си тръгнал да се подиграваш на негърчетата в Африка. Явно така се издигаш в циганската махала следвайки висшите закони на циганската йерархия .

Сериозно ли мислиш, че ми пука за нек'ви непознати негри на другия край на света?

Corb, сериозно ли не виждаш трола?

Ще го кажа така, че да го осмислите по-лесно. Е-Б-А-В-А-М С-Е, скучно ми е..

Все тая, темата е сериозна, спирам да се ебавам нека остане сериозна..
    За сега, за съжаление.. губя спора с моята..
    зАРАДИ ВАС МАМА ВИ, МРАЗА ВИ. ;(
    Това драги деца е универсален пост. Когато осъзнаете колко сте глупав поне на половина отколкото наистина сте просто го копирайте и го поставете във който и да е форум. Винаги действа! - Поне според АнархиБой, известен още като: мега-гига-ултра-тера-турбо мачо сваляч на 15 годишните ЖЕНИ .

Всички останали потребители ще си задават въпроси от сорта на " Защо всички останали потребители на форума не са съгласни с това освен мега гъзара Анархи?" , "Анархи бос ходи ли?" "Къде е Лиланда" "Старата любов ръжда хваща ли и как да се измием от нея" - (това е единственият въпрос на който анархито няма отговор, дори затова е пуснал тази тема и постоянно се хвали коя нова ромка бил забил, но всъщност дори това е мираж за него. Тайно се надява Lynn да му прочете поста и да се изяде от яд, че е изпуснала хубавеца на ромската махала"

Не им обръщайте внимание, все пак вие сте турбо гъзарче с 5 чифта прокъснати маратонки и 2 чифта лачени обувки плюс тунинговани чехли(подарък от съседката която живее на отсрещната улица.) с които да бродите по реките в търсене на така ценното за анархито ръждясало желязо

Никога не забравяйте, че колкото по-тежко е желязото, толкова повече стотинки ще получите за него!
    -by AnarchyBoy

AnarchyBoy припечели около 4454 стотинки през последната седмица!!! - Мързяло го да влачи, иначе желязо имало, по негови думи било доста! Дори загледал нещо жълто, приличало на злато, приближил се с 300 зора, препотил се дори, но се оказало, че жълтото нещо, приличащо на кюлче злато било просто едно голямо жълто-кафеникаво лайно.

"Едвам го догоних по реката, беше доста пълноводна, но все пак нали знаете, че надеждата за нови обувки умира последна..."

Заяви смелият мангал пред нашият екип на btvnews от мястото на събитието

Статистиката сочи, че когато анархибой обуе 1 лачена обувка и една маратонка и крещи с всички сили вълшебните думички "анархия" и "бой" почти няма циганка която да може да му откаже.

Забележка - Ако циганката има навършени 16 години може и да не успеете да я забиете толкова лесно.

Следващият път когато ти е скучно си зарови тъпата глава в пясъка и се преструвай на картоф, МАМА ТИ.i.. Понеже вероятно майка ти го обича болднат и голям, а защо не и пъстър. -Нали си луд гей, а все пак луд на шарено се радва... .i. .i. .i. .i.
    Последно редактирано от sklldemeyes : 04-23-2015 на 23:40

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Chupachups е много перспективна плувкиня. Адмирации.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Добре де, поне като го обиждате имайте смелостта да го правите от истинските си профили
    не че го защитавам де, но по тоя начин сте не по малко жалки от него
    иначе добре ти се е получило, разсмя ме :Д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Смятай колко съм те засегнал, че да си играеш толкова много. Чувстваш ли се безполезен? Какво е да изгубиш 2 часа от живота си в опит да ме нараниш и накрая като го видя само да се зарадвам, че с истинския ти профил очевадно съм те търкалял по форумния килим прекалено дълго, че си събирал всичкия тоя хейт. Carpeted
    Доста мъжко е и че се показваш кой ти е истинския профил? Или викаш те е срам, че като те видим кой си и вече нямаш защитата на анонимността, пак ще мога да те правя за 2 стотинки.
    А за лиланда ти проговори пръв.
    Смешник.

И бту за протокола в тая тема, пръв почна да реди кривия чичак (някой по-нагоре беше казал, че съм бил аз ;д).
    Все тая де ако си мислите, че ме трогвате сте в жестока заблуда... Както ви чета, така след 2 минути и съм ви забравил
    //Хейт ми моар.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на pandabear
    #хейтътгозарежда
    #негоебезавас

Замислям се много сериозно дали да не пусна един sniffer в тоя форум и да потършувам малко... Няма да ми отнеме повече от 2 часа, ама дали си заслужава да ви изловя всичките.. ;с
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Анархи прави по 135 лицеви на една ръка почти всяка сутрин. Не го закачайте, за да не пострадате . Първо ще ви търкаля по форума, а по-късно и по земята пред блока Ви. АнарчиБой - силен във форума - силен в живота . Пускай снифъра ти, излови ги, и у панделата за 6 месеца ги пъхни, ако искаш пък вземи ги утрепи, и хуя дори за тях не ме боли!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    А ако искаш ги банни, но 102 го остави ! Че като влизам чат-пат да има кой да ме забавлява с мненията си .

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Анархи прави по 135 лицеви на една ръка почти всяка сутрин. Не го закачайте, за да не пострадате . Първо ще ви търкаля по форума, а по-късно и по земята пред блока Ви. АнарчиБой - силен във форума - силен в живота . Пускай снифъра ти, излови ги, и у панделата за 6 месеца ги пъхни, ако искаш пък вземи ги утрепи, и хуя дори за тях не ме боли!
    Има рима и е яко щото е вярно, аз съм бог те са боклуци. рофл
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Абе вие пак сте се захапали.

Иначе по темата да кажа.Като прочетох някъде първите две страници...направо се отчаях от живота. Пролетни,летни,есенни зимни обувки някъде и над 10 чифта минимум за сезон. А обувките за 2025година може ли да ги опишете? Снимчици да постнете.А ще ги носите ли тогава или ще ги захвърлите в някой ъгъл,защото дотогава ще сте си харесали и взели още 30тина допълнителни чифта минимум.Но както се казва всеки се простира според възможностите си.Важното е само да не се добива непреодолим навик и да стане като в един епизод на предаването Съдби на кръстопът,дето една жена(по-правилно е да я наречем кифла) дето даже и не работеше беше свикнала да си купува един тон гримчета,дрехи,обувки и какво ли още не с парите на мъжа си за да била красива.Като и спряха леко кранчето реши пак да се прави на красива за сметка на яденето на собствената си дъщеря.

Мен лично даже и да имах повече пари,които да са си мои тия модни тенденции са ми твърде,твърде далечни.Дрехи и обувки си купувам най-вече,защото не е прието да ходя гол и бос,пък...и ще ми е някак студено.Особено през зимата.
    А обувки имам по един чифт,в момента даже съм с два,ухаааа, за официално през по топлите месеци,един чифт официални зимни,едни зимни за работа по двора едни платненки или някакви други по евтини обувки за работа по двора или на село дето за тая година още не съм си ги набавил за топлите месеци.

Иначе понеже гледам,че тук в тая тема сте се насъбрали бая компютърни специалисти та да се възползвам да попитам един страничен въпрос.Може ли да ми кажете някаква програма за мобилен телефон с операционна система Android, благодарение, на която да мога да използвам за интернет и защитени рутери с парола,но без да се налага да знам паролата и да я въвеждам или поне да я разбирам някакси без да ми я казва собственика на дадения рутер.Съществува ли такова "животно" някъде?
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-24-2015 на 08:53
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Иначе подобен текст се пише 10-20, маакс 30 мин. Не знам как изчисли, че тоя пост бил писан 2 часа?
    Може да си се заблудил от това, че е пуснат в 02:41часа?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Защото кодовете за цвят болд и размер на текста не са чак толкова трудни. А дори няма снимки и препратки към бтв новините и екипът им. Срамота !
    Последно редактирано от fire_magic : 04-24-2015 на 09:15

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Inache mnenieto mi po temata syvpada pochti izcqlo s tova na tireheb.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Това с трите пишки в устата ми е малко трудно да си го представя. Сигурно са били прекалено малки ? Някой разполага ли със снимков или още по-добре ще е ако има видео материал ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Замислям се много сериозно дали да не пусна един sniffer в тоя форум и да потършувам малко... Няма да ми отнеме повече от 2 часа, ама дали си заслужава да ви изловя всичките.. ;с
    Като се почувствам тъп е достатъчно да вляза и да ти прочета някой коментар, не знам как успяваш да твориш такива чудесии, наистина се иска талант, за да не оставиш съмнение, че си пълен идиот.

Не съм чела мненията по темата, само първия пост на Anarchy.

Аз съм жена, която обожава обувки. Имам приятелки, на които не им пука много за обувките, като цяло купуват си, щото не могат да ходят боси.

Аз не знам колко чифта имам, сега се сещам примерно 3 чифта ботуши, като едните ще ги изхвърлям вече. Като цяло бих си купувала още обувки, ако имах финансова възможност. Тъй като нямам такава, избирам обувки, които да вървят на повече неща и не са в ексцентрични цветове. Не държа на марката, а на качеството. Общо взето за чифт давам към 100-150 лв. Примерно... нямам кецове, имам само едни маратонки, но пък доста други затворени обувки и боти.

Повечето жени обичаме обувките и наистина имаме нужда от тях. Мъжете сте някак... по-универсални, можете да си ходите с едни кецове и дънки и пак да сте супер. При нас е по-трудно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от sklldemeyes Виж мнението
    Ако циганката има навършени 16 години може и да не успеете да я забиете толкова лесно.
    Ако е на 16 и е още девствена, значи бяга по-бързо от братята си.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Така написани на едно място изглеждат много, но не се отчита факта, че не са купени за един ден. Аз примерно имам три чифта кецове (такъв тип http://static4.businessinsider.com/i...stars-1917.jpg , другото не се нарича кецове), три чифта маратонки и едни такъв тип http://www.werock.bg/news/images4/cob_shoe2.jpg от преди нз си колко години, обувани супер малко.
    Това прави 6 чифта само чисто спортни обувки, но са "събирани" години, предвид факта, че не ходя всекидневно с такива, някои от тях са купувани за специална цел (едните са тенис маратонки, например), респективно съм отделила повече пари за тях и все още са с много добро качество. Е, какво, да ги хвърля ли?
    ами не бате това са гуменки а скейтърските цървули са кецове

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не, кецовете са високи гуменки- над глезена или даже до коляното (мн ретро), това, което всички наричат кецове, са груби маратонки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си