- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
изключително гнусти сте, анархи и някойтам, освестете се малко и не ми обиждайте, дори не споменавайте галаксина в своите постове.
Един добронамерен съвет просто от мен.
Когато обичаш да се бъзикаш с хората ще се научиш да търпиш и брутален бъзик ако е нужно.Защото в даден момент дори и най-големите тарикати/тарикатки си намират майстора.Разбирай го както искаш.Ако искаш и не го разбирай.Твой проблем.
Как сега не мога да намеря онази готината реклама за яката мацка дето всички гледайки я и невнимавайки какво става около тях загиват и накрая тя заглеждайки се в един пада в една дупка и я зариват с цимент. Доста поучителна реклама между другото![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз искам пак да поясня, че в моя разговор с Анархи не става въпрос за галаксина. Да не стане някакво недоразумение. Горко съжалявам, че се опитах да налея разум на някои хора, получи се обратен ефект.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да си търпи последствията, така е в живота. Като говори гнусотии и за нея ще се говорят гнусотии, нали не й пука? Що ми реве тука... чепа ми стана мокър само от сълзи.. ей ;с
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
ама има разлика между мен и вас бе, вие сте си за подигравка, аз не, тва е
и слагайте вас си в графа тарикати, аз съм далеч от тоя жаргон
Dr. Gregory House
аз не съм казвала че не ми пука бе малоумник кво само го повтаряш хД
Минавам само да покажа как трябва да се храниш, свиньо..
Храна за шампиони - зелена салата, чист бял ориз, телешко месо, картофена салата - перфектно за след тренировъчен ден.
А не като теб, грух грух по 350 сандвича от лафката на която работиш за 230 лева минимална заплата без осигуровки и 15 годишни пишлемета те слагат в малкия си джоб.
Бон апети ;с
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Две въглехидратни гарнитури и няма и една шепа месо. Дано тренираш наистина усилено, защото се притеснявам да не се освиниш. Или трябва да кажа отново?
Защото днес почти нямах време да ям и съм прегладнял на макс.+ 2 тренировки след едната имаше и кардио ;с geez. /Т'ва ми е третото и последно хранене за деня, първото беше на закуска 50 грама мюсли с две лъжи кисело мляко /неш не бях в настроение за ядене/, после на обяд 2 белтъка и 50-80 грама сирене, пих един шейк и ся т'ва. Мда е, гг да се "омазня"
Иначе си разделям картофите от ориза, не се притеснявай.. И ям 5 пъти дневно, споко..
А т'ва месо много много не ме изкефи за т'ва го върнах половината..![]()
Dr. Gregory House
AnarchyBoy в действие.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
анджи, сега сиг и за теб ще почне да пуска делюзионните си обидки ;д
не, наскоро бях в една кръчма. ма за малко и не се брои ;p
Dr. Gregory House