- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Добро утро : )
Какво според теб означават сънищата?Опитваме ли се да си кажем нещо чрез тях или са просто някви рандом неща,които нямат значение ;д
Разкажи за някой сън,който си спомняш.
Смяташ ли,че причината да не се легализира тревата в много държави е натискът от страна на пройзводителите на лекарства?
Вярваш ли в прераждането?
а в съдбата?
Кое качество най-много цениш и търсиш в хората?
Играеш ли билярд?
Предполагам,че като малка си гледала cartoon network ;д кое ти беше любимото шоу?
ами въпросният ми преподаваше английски в 9ти клас - над 100 килограмов, оплешивяващ чичка, и тогава беше особен, мълчеше и по цял час ни караше да пишем думи с буквата А примерно :д след това, когато бях 12ти клас се разнесоха слухове, че е говорил мръсотии на момичета в час, канел ги у тях и тн, при което го уволниха и се разбра, че имал проблеми преди, лекувал се е, но явно е спрял да си взима хапчетата.. при което сега, преди броени месеци, аз най-спокойно си обикалях центъра да си търся една книга, не знам къде е бил и как ме е видял, но явно е тръгнал след мен, аз си отидох на спирката да си чакам тролей, качих се, четох си книга и тръгвам да слизам на моята спирка, при което го виждам на другата врата втренчен в мен.. беше ми ясно какво ще последва, тъй като преди месец пък беше следил така от унито до тях други две колежки, на които също беше преподавал в 9ти клас.. слязох и той слезе хах почудих се какво да правя, дали да не вляза в някой магазин, но ми беше ясно, че той ще стои отпред и ще чака.. така че стиснах зъби и тръгнах по заобиколен път поне да не види къде точно влизам, той вървеше на 5 метра зад мен и просто ме гледаше, видях един съсед и се спрях с него, посочих му го и му обясних какво става, той ме изпрати до нас, оня стоеше на 10 метра и просто гледаше, след това съседа ми каза, че се е мотал още 10 минути около блока и си е хванал тролея обратно към центъра.. в последствие разбрах и от други момичета, че и тях е следил, явно си няма работа човека, живее в центъра и по цял ден обикаля около училището (макар да има ограничителна заповед уж) и като мерне познато лице тръгва след него.. общо взето гнусна история, поне един месец след това се озъртах дали не е наоколо и стисках в джоба си лютив спрей, но.. в крайна сметка, ако наистина е психично болен не мога да го обвинявам, по-скоро не знам с кой акъл директорката е наела такъв човек и защо държавата не се грижи такива като него да си се лекуват, а не да скитат свободно по улиците.
Забелязал съм,че много искаш да си имаш собствено местенце...опиши как искаш да изглежда
Последно редактирано от skate : 04-29-2015 на 06:52
охх, мечта си ми е направо ;д представям си го като някое ателие или таванско помощение, с много светлина, изчистено, с няколко от тия меките като топки за сядане, много свещи и ароматни пръчици, красиви джунджурии тип чаши, възглавници и тн :д както и гоолям матрак директно на земята и кътче за сядане при прозореца, където да си чета книга примерно
https://pbs.twimg.com/media/By0G92fIMAA42pY.jpg
http://33.media.tumblr.com/1b8abbde1...7kx2o1_500.gif
Кое е най-зловещото нещо, което някой някога ти е казвал?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Някога предлагали ли са ти брак?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Здрасти!)
/Предварително се извинявам, ако някой въпрос е вече бил зададен/
Какво учиш и в кой университет?
Обичаш ли разходките в парка?
Какво е мнението ти за днешната младеж?
Имаш ли кола и ако да, каква?
Най-много обичам...
Най-много мразя...
Мнението ти за форума?
Би ли живяла в Ню Йорк?
айде, после пак!
бтв. интересна си и с голям интерес чета, браво!
Защо Dagichka?
Ще ходиш ли на Dope DOD и The Four Owls на 8ми?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
зловещо.. хмм, не се сещам наистина :д може би преди години като си говорех нещо с един приятел, а той си пада малкоо откачен и ми разправяше как иска да има стая с черни стени и без лампи и прозорци, в която да разпъне на легло любимата си и да я окове, след което да я върти и някви такива :д а аз тогава леко си падах по него май хаха и се стресирах :д
Страх ли те е от странни хора?
интересни са ми. разбира се, зависи доколко странноста им граничи с "крийпа" както аз го наричам :д не знам защо, но сега си спомних как веднъж на орлов ме заговори някакъв странен момък, носеше лъжица в себе си и искаше да ми покаже как я огъва с поглед, на мен ми беше интересно и щях да си говоря с него даже, но твърде близо се бутна срещу мен и просто го игнорирах и се преместих ;д
Какво мислиш за dreamwalker?
Зодия?
Рожден ден?
Любим ден от седмицата?
Много сте красива, госпожице Дъгичка.
На колко си,откъде,кажи няколко думи за себе си
Как си днес?Времето влияе ли ти на настроението?
Прашки или бикини носиш по-често?
Любим герой от Игра на тронове?