Първоначално написано от
skate
Какви са най-големите ти страхове? да умра неудовлетворена от живота си, да не направя нещата, които искам от страх/отрицание и тн., не е точно страх, но и не искам да умра по някакъв начин, по който примерно след това да се обсъжда в новините и тем подобните.. искам да си умра тихичко и спокойно, да не занимавам никой, освен близките си с това
Кои са малките неща,които те правят щастлива? слънцето в небето, дърветата, малките буболечки, с които обичам да си играя, усмивката на непознат, някоя любима песен, чута в някой случаен магазин и куп други ^^
Ако видиш някой на улицата,който си бие кучето ,какво би направила(вчера ми се случи)... ох :с ще му извикам да спре, ще се огледам и за други хора, които да му попречат да продължи..
Ако се върнеш назад във времето(10 год примерно) и се срещнеш със себе си,какво би се посъветлала(не знам дали го обясних правилно;д) да се науча да се обичам, защото в крайна сметка винаги ще имам само себе си.. но надали 9 годишна бих осъзнала този съвет, така че просто бих се гушнала :д
Какъв ти е стилът на обличане? дънки, някоя блуза/риза, гуменки :д нищо специално общо взето, обичам винаги да имам герданче/гривна и пръстен на настроението винаги на палеца :дд
Любима марка бира? обичам ги всичките хаха пиринското ми харесваше много като го пуснаха, сега май го развалиха малко :с
Спирам вече с въпросите,че май ставам досаден ;д не си досаден, питай каквото се сетиш ^^ хареса ли ти поздрава?някак си винаги се успокоявам, като ги слушам тия момци (единият е kin dread, сега прави прекрасно реге ^^ )