.
Затворена тема
Страница 221 от 354 ПървиПърви ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 501 до 5 525 от общо 8834
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Mr. Charrington не е ли зловещ?

Както и този, който писа след него?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
    На колко си,откъде,кажи няколко думи за себе си отговорила съм по-горе някъде ^^
    Как си днес?Времето влияе ли ти на настроението? сравнително добре съм, навън е едно такова дъждовно и тъмно, но аз не съм в депресивно състояние :д
    Прашки или бикини носиш по-често? нямам прашки :д бикини
    ^^

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Въпроса ми е, кога съм ти се натискал и съм те свалял? Че такива неща чух да си разправяла ;с
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Любим герой от Игра на тронове?
    не съм го гледала, не мога да кажа

мисля, че това са твои профили, нищо страшно няма :д

Конфликтна личност ли си?Устояваш ли си интересите или по-често си замълчаваш за да няма скандали?
    Имаш ли гадже или приятел с привилегии?
    Обичаш ли да те прегръщат и целуват?Колко гаджета си имала досега
    С кои от форума си излизала?А с кой би излязла с удоволствие - може да кажеш 2,3 момичета и 2,3 момчета

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Въпроса ми е, кога съм ти се натискал и съм те свалял? Че такива неща чух да си разправяла ;с
    хахаха :дд пращала съм хронология на миро и галаксина, те ме предупредиха за теб, но аз реших да не се влияя от чуждото мнение, е честито, сега сам го затвърди.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    мисля, че това са твои профили, нищо страшно няма :д
    Ахаха.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    102 говори ли нормално в реалния живот?

Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
    Конфликтна личност ли си?Устояваш ли си интересите или по-често си замълчаваш за да няма скандали? по принцп си падам тиха и спокойна, дори някой да ме ядоса и да искам да се скараме не мога да си формулирам думите и започвам да рева :д
    Имаш ли гадже или приятел с привилегии? нем
    Обичаш ли да те прегръщат и целуват?Колко гаджета си имала досега много гушкливо човече съм да, целувала съм точно двама (е и още 2-3ма са ме целували по устата, ама приятелски без език и тн :д) две връзки съм имала
    С кои от форума си излизала?А с кой би излязла с удоволствие - може да кажеш 2,3 момичета и 2,3 момчета не съм излизала с никой още, но с удоволствие ще се видя с 102, галаксина, блаб, скейтовете и още няколко, като цяло всички са ми приятни тук :д
    ^^

102 говори ли нормално в реалния живот?
    ще ти кажа скоро

Град
    Dreamland
    Коя е най-трудната наука за теб?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    хахаха :дд пращала съм хронология на миро и галаксина, те ме предупредиха за теб, но аз реших да не се влияя от чуждото мнение, е честито, сега сам го затвърди.
    Чакай кое потвърдих... виж дневника галаксина разправя, че съм те свалял (че ти си разправяла такива неща) ;с
    А т'ва не е било и двамата го знаем, ся или ти си разправяла нек'ви илюзии или тя халюцинира, че съм те свалял.. Не знам, ама се оправете, с теб бях мил от възпитание.. Но т'ва далеч не е било свалка..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на galaxy29
    пхахахах, че си и се мазнил бе, льольовандерец такъв, стига си преиначавал/измислял/завоалирал/фантазирал/делюзиирал/фантасмагирал

Мега фен Аватара на galaxy29
    и стига си прехвърлял топката, на теб ти казват, че си с халюцинации, после ти казваш на другите, че те са и тва е просто един от примерите

Коя е най-трудната наука за теб?
    химията може би

Пав, зарежи, няма смисъл :*

С мен ще пияш ли бирички, нищо че не съм в горния позитивен списък :д

Довечера ще питам още, че сега съм зает и няма как да прочета какво е писано преди, да не се дублирам с някого

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението

Довечера ще питам още, че сега съм зает и няма как да прочета какво е писано преди, да не се дублирам с някого
    оой, забравих те горе, извинявай :с разбира се, че бих пила бира с теб :д
    окей ^^

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    И аз питам същото.

Разкажи ми някоя случка, която би казала, че е "съдба".
    В какво вярваш?
    Каква е твоята представа за "интересна личност"?
    А за безинтересна?
    Какво най-много обичаш в себе си?

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Любим ден от седмицата?

Мразиш ли някого?

Работиш ли ?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    И аз питам същото. и с теб, и с теб! :д

Разкажи ми някоя случка, която би казала, че е "съдба". хм.. съдба е, че навсякъде около пътя ми забелязвах едни графити, впоследствие добавих случайно едно човече във фб и се заговорихме, оказа се, че са негово дело тия неща и в последствие имахме връзка :д
    В какво вярваш? вярвам в доброто, в това, че всичко се връща рано или късно (като късното може и да е в друг живот и тн), вярвам, че в нас има много повече от това, което всеки показва и всеки човек си е отделна вселена
    Каква е твоята представа за "интересна личност"? нямам точно определение.. да има някаква дълбочина на душата, различни качества, да говори увлекателно, да умее нещо
    А за безинтересна? някой, който е повърхностен, говори само баналните ежедневни неща и не се опитва да вникне по-дълбоко
    Какво най-много обичаш в себе си? трууден въпрос ;д имам доста недостатъци и все още се опитвам вътрешно да се справя с тях и да съм в мир със себе си, но рядко ми се получава.. но пък понякога си казвам майната му и се обичам точно цялата, с цялата си мешаница от мисли и чувства :д
    ^^

Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Любим ден от седмицата? питаха ме по-горе, може би вторник

Мразиш ли някого? разочарована съм от доста хора, оставили са горчилка след себе си в мен, вместо хубави спомени, ама чак да мразя.. не мисля

Работиш ли ? за жалост не, не ми остава време от лекции, иначе бих
    ^^

Супер фен Аватара на skate
    Какви са най-големите ти страхове?
    Кои са малките неща,които те правят щастлива?
    Ако видиш някой на улицата,който си бие кучето ,какво би направила(вчера ми се случи)...
    Ако се върнеш назад във времето(10 год примерно) и се срещнеш със себе си,какво би се посъветлала(не знам дали го обясних правилно;д)
    Какъв ти е стилът на обличане?
    Любима марка бира?
    Спирам вече с въпросите,че май ставам досаден ;д

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Какви са най-големите ти страхове? да умра неудовлетворена от живота си, да не направя нещата, които искам от страх/отрицание и тн., не е точно страх, но и не искам да умра по някакъв начин, по който примерно след това да се обсъжда в новините и тем подобните.. искам да си умра тихичко и спокойно, да не занимавам никой, освен близките си с това
    Кои са малките неща,които те правят щастлива? слънцето в небето, дърветата, малките буболечки, с които обичам да си играя, усмивката на непознат, някоя любима песен, чута в някой случаен магазин и куп други ^^
    Ако видиш някой на улицата,който си бие кучето ,какво би направила(вчера ми се случи)... ох :с ще му извикам да спре, ще се огледам и за други хора, които да му попречат да продължи..
    Ако се върнеш назад във времето(10 год примерно) и се срещнеш със себе си,какво би се посъветлала(не знам дали го обясних правилно;д) да се науча да се обичам, защото в крайна сметка винаги ще имам само себе си.. но надали 9 годишна бих осъзнала този съвет, така че просто бих се гушнала :д
    Какъв ти е стилът на обличане? дънки, някоя блуза/риза, гуменки :д нищо специално общо взето, обичам винаги да имам герданче/гривна и пръстен на настроението винаги на палеца :дд
    Любима марка бира? обичам ги всичките хаха пиринското ми харесваше много като го пуснаха, сега май го развалиха малко :с
    Спирам вече с въпросите,че май ставам досаден ;д не си досаден, питай каквото се сетиш ^^ хареса ли ти поздрава?някак си винаги се успокоявам, като ги слушам тия момци (единият е kin dread, сега прави прекрасно реге ^^ )
    ^^

Супер фен Аватара на skate
    Да,много ми хареса,даже си го свалих и си го сложих в winampa...не ги знаех тези момчета
    Окей тогава,по-късно ще питам още

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Любим актьор? Ами актриса?
    Колко си висока?
    Какъв цвят са очите ти?
    Ами косата?
    Кое е най-хубавото място, на което си ходила?
    Обичаш ли да говориш с часове по телефона?
    Подражаваш ли на някого?
    Любим цвят?
    Ако форумът си устрои форумна среща, би ли отишла?

айде стига ти засега ;п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си