- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
1. Да
2. 14
3. Не. Възрастта не трябва да е определяща нито във връзките, нито в приятелството. Хората, с които споделям най-много са с от 5 до 20 години по-големи от мен.
4. Не обичам да мечтая. Винаги съм гледал реално на нещата, поставям си цел и или я постигам, или не. Иначе много искам да бъда на мач на Челси.
5. За жалост - не, родителите ми не искат.
Кои са тези от 5 до 20 години по-големи от теб?
Защо с тях, а не с някой връстник?
Много си мъничък :с
Различни хора, с които съм се запознал в интернет пространството. С ръка на сърцето казвам, че тези хора са невероятни, винаги са ми помагали. Няма значение дали ще е заради някое момиче или нещо друго, те винаги са били "до мен. С тях споделям повече отколкото с всеки друг. А с нашите почти не споделям.![]()
Само ще ти кажа, че и аз бях изключително притеснена, цяла година ходих на уроци и по БЕЛ, и по математика и накрая осъзнах, че гимназията няма абсолютно никакво значение. Университета ти е много по-важен, пък ти ако си учиш по принцип, ще си учиш в каквато и гимназия да си.
Казвам ти го защото познавам много готини и интелигентни хора, които са учили/учат в кофти гимназии, и кофти хора, които учат в елитни гимназии. ;д
Рафиня, честита ви титла.
От кога си фен на Челси?
Кой ти е любимия футболист?
Какво мислиш за Моуриньо? Би ли го заменил за някой с по-атрактивен стил?
Към коя групировкав училище се причисляваш(зубъри, готини, хулигани, т.н.)?
Какво обичаш най-много да ти сготви мама ;Д?
Какво работят мама и тати?
Песен или стихче?![]()
Моля ти се, изтрий си по най-бързия начин адреса и го обясни по друг начин, че ще те набия. Такава информация не се дава във форум....
Благодаря!
1. От 16 март 2010, след загубата с Интер.
2. Всичките са ми любими, но най-много ми харесва Джон Тери.
3. Арогантен типаж, сериозен, но понякога на пресконференции пресконференциите пуска добри шегички. Не бих го заменил за никой друг треньор.
4. Към никоя. На моменти мога да бъда зубъра, на моменти готиния, забавния, но най-много според мен клоня към последното.
5. Палачинки.
6. Имаме два магазина, единия от ония Левчета, там работят мама и баба, и един магазин за Автомобилни части и ГСМ аксесоари, там работят татко и дядо.
7. Песен.
Внимавай какво споделяш и с кого, наистина.
Срещал ли се с тези хора ИРЛ?
Мислиш ли, че има значение?
Защо не споделяш с родителите си?
Причина - пубертет?
Жалко че си изтри адреса, щях да те карам да ми кажеш на ваще пълните имена както и ЕГНтата и пиновете на картите им защото щях да те накарам да им ги откраднеш и да ми ги пратиш по еконта :/
Внимавам, но тези хора са много различни.
Иначе
1. За сега не, но лятото може би.
2. Не.
3. Просто родителите ми са друг тип хора, има много неща, като например нещо за някое момиче, за някакъв проблем с приятели и така, които никога не бих споделил с тях.
4. Май да, не съм сигурен.![]()