.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Семейството ти са бахти олигофрените, честно - щели на те одумват в блока глупости.
    Ако ми правеха такива изцепки, нямаше да им дам да му видят очите.
    Спокойно, ще се оправиш, не всички деца са очаквани, но това не означава, че сега ако имаш трудности, после също ще имаш.
    Пък и този може да се вразуми.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Семейството ти са бахти олигофрените, честно - щели на те одумват в блока глупости.
    Ако ми правеха такива изцепки, нямаше да им дам да му видят очите.
    Спокойно, ще се оправиш, не всички деца са очаквани, но това не означава, че сега ако имаш трудности, после също ще имаш.
    Пък и този може да се вразуми.

Съжалявам, но и аз смятам същото за твоето семейство. Мисля, че никое дете не заслужава това от родителите си. Но все пак нали за тях е по-важно хорското мнение, а не дали дъщеря им е добре, мозъкът им е промит, поради факта, че трябва да се показват и доказват пред другите хора. Едно не мога да разбера: Как е изтекла информация в блока, където си живяла преди за тези неща? Как може да има такива смотльовци, бас държа, че това са някакви изперкали тъпи бабички, които от комплекси не могат да дишат. Съжалявам за силните думи. Не обичам да се изразявам така за възрастните хора, защото съм медицинско лице. Както да е. Но ако беше се случило на мен, не само нямаше да видят детенцето ми, но и моите очи нямаше да видят повече. Съжалявам, че родителите ти са толкова тесногръди. Станалото станало - твоята случка буди съжаление, разбира се. Но нали знаеш, че трудностите ни правят по-силни.
    Не се предавай, мило момиче. Хубавото в живота ти тепърва ти предстои. Пожелавам ти да срещнеш човек, който ще те обича, теб и детето ти и ще те уважава. По мое мнение трябва да преустановиш контактите с бащата на детето ти. Той не заслужава дори да го види, дори и да ти се извини. Първосигналната му реакция не го оправдава. Това е мое мнение, не е нужно да приемаш съвета ми. Ако той се върне при теб и решиш да бъдеш с него отново, това твое решение, просто исках да ти кажа, че никой свестен мъж, който те обича би постъпил така. За съжаление живота не е само чукане и купони. Много мъже трябва да го разберат. За радост все още се намират и свестни. Затова аз ти пожелавам да срещнеш такъв. От все сърце.
    Хубав ден и горе главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си