.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    marilyn
    За раздухването на бременността сме на едно мнение- по-голяма простотия едва ли има. Каквото става в семейството, би трябвало да си остава в семейството.
    То е ясно, че бабата в активна трудова възраст ще го гледа, обаче тогава се обезсмисля думата *майчинство*. Пък за изграждане на авторитет/или липсата му спрямо родител/и, модели на възпитание и връзка майка-дете направо не ми се мисли...
    Винаги се сещам за онази мъдрост, че мама и тати възпитават, а баба и дядо глезят.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    marilyn
    За раздухването на бременността сме на едно мнение- по-голяма простотия едва ли има. Каквото става в семейството, би трябвало да си остава в семейството.
    То е ясно, че бабата в активна трудова възраст ще го гледа, обаче тогава се обезсмисля думата *майчинство*. Пък за изграждане на авторитет/или липсата му спрямо родител/и, модели на възпитание и връзка майка-дете направо не ми се мисли...
    Винаги се сещам за онази мъдрост, че мама и тати възпитават, а баба и дядо глезят.
    Имам чувство, че в България много хора приемат тия работи за съвсем нормални. Имам предвид да родиш рано и майка ти и баща ти да ти отгледат детето. Да не говорим, че повечето пъти младата майка решава, че все пак ѝ се живее и иска да си ходи по дискотеки и на купони, а детенцето - айде при баба.
    Освен това не вярвам, че човек на 21 сам може да се справя перфектно и да осигури нужното на едно детенце. Аз съм на 22 и да оставим това, че не искам деца, ама дори сега трудно се справям финансово, представям си едно бебе сигурно струва 1000 лв на месец.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Май след 3 месеца вече не е разрешен аборт,защото вече е оформена нервната система.Иначе по темата. Вие с какъв акъл не ползвахте предпазни средства.То не може така.Хем да го карате през просото хем да нямате деца.Големи хора сте уж.Особено той. Това да ти е обеца на ухото за друг път. Друг е въпроса защо понякога жените така се инатите и се запъвате като магаре на мост. Хубаво сгрешили сте,сгрешили. Но човека съвсем ясно ти е казал,че не му е до гледане на деца на тоя етап. По задължение ли ще го караш да го гледа и да ти плаща издръжката? Мислиш ли,че да си самотна майка е много готино? Това бебе на теб и чужд човек впоследствие дори може и да ти пречи за бъдещи връзки с други мъже. Ами грижите по него,основно на майка ти и баща ти ли ще ги прехвърлиш?
    Facepalm.

После се питат защо има демографска криза.

marilyn
    W...T...F...

По-добре да абортираме, отколкото да оставим детето на баба и дядо.

Кърменето ти маха автоматично разходите за кърма. Дрешки, количка и кошче може да вземеш втора ръка или *харизани* от приятелка, чието дете/деца са пораснали. Хигиенните съображение ги оставяме настрани с уговорката, че ще се простираме според чергата. Лекарствата са голямо перо и памперсите, освен ако не решиш да переш пелени, докато ти изгният ръкавите във вода. Материално криво-ляво ще вържем двата края. Остава въпросът за непълното семейство, авторитетът, възпитанието.
    Става все по-забавно...

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Та да спомена. Мен майка ми ме е родила на около 20 години.Баща ми е бил на 27 години. Честно казано грам не смятам,че е правилно постъпено.
    Последно редактирано от dreamwalker : 05-03-2015 на 19:44
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си