- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички се обърнаха срещу мен
Nomi, аз вярвам, че всеки човек иска да даде най-доброто на детето си. Ако е израснал в проблемно семейство, ще се постарае така, че да не създаде и свое такова. Ако е бил беден, ще се старае да осигури и стабилност, като цяло вярвам, че хората сме такива. Поне аз съм такава. Не съм израснала в перфектното семейство, а напротив. Пари не са липсвали до крайна степен, имало е и периоди на ограничения, но не и лишения. Но много нематериални неща липсваха, даже все още липсват. Това също е важно и трябва да се прецени, защото авторката каза, че ако биологичният баща се съгласи, тя ще се върне при него. Това хубаво трябва да се обмисли, защото не е 100% сигурно, че тая връзка ще я бъде.
Иначе за това, че не бива да позволяваме другите да ни влияят... права си. Принципно и аз съм пример за това, че отдавна отказах да слушам родителите си. А и това все пак е форум, тук даваме съвети с условието, че не познаваме авторите на темите, не сме засегната страна по въпроса и повечето тук са тийнове. НЕ вярвам някое момиче да попита "ДА направя ли аборт? (примерно), всички да ѝ кажат "ДА" и тя да ги послуша без да се замисли.
Даването на съвети е много отговорно нещо и честно казано винаги внимавам какво казвам, особено пред приятелки. Най-добрата ми приятелка поддържа връзка, за която знае, че аз съм против. И аз пак давам съвети, но внимателно. Защото не мога да ѝ кажа "Остави го, той е боклук." Друга моя приятелка ходеше с циганин, за кеото аз пак бях против, ама изживя си 2та месеца влюбване, после го видя какъв е и добре, че нямаше последици за нея. И така... исках да кажа, че съветването е отговорно, но средата, в която ни поставя форума е различна, защото има много неизвестни.
Тя авторката ще си прави, каквото иска, то това е ясно. Просто мисля, че е пуснала темата, за да намери малко подкрепа или да си излее душата. Не вярвам, че моите думи или нечии друг текст, написан тук, ще ѝ повлияе особено.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5