- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички се обърнаха срещу мен
За кое момиче става въпрос? Авторката, омъжената или самотната майка?
Edit: Ако успееш да се снабдиш по някакъв начин с апартамент без значение дали сама или с родителска помощ след не чак толкова дълъг период ще го избиеш и даже ще си на известна печалба спрямо наетия апартамент.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-03-2015 на 19:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Какви вноски какви пет лева? Или го купуваш в брой ако можеш да си го позволиш или да събереш някак пари или изобщо не се занимаваш с разни кредити и подобни глупости. А след като вече апартамента е твой вече хем спокойно можеш да се разполагаш с него както си искаш, хем като цяло живота ти в него става в известна степен доста по евтин. Има пак сметки за ток, вода и парно, но мисля, че данъка му е бая по- малък от наема му.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е то тя попринцип и небостъргач в Ню Йорк може да си купи и да го дава под наем за бизнес офиси ако иска...
А можеш ли да цитираш къде го написа това човека? Макар, понякога наистина сякаш съм на границата наистина да си го помисля.