V jivota skypa, se sluchvat kakvil i ne neshtastiq- uchilishteto e edno ot tqh. To e mqsto za ocelqvane, zatova i tolkova se kreshti i vika po balovete- zashtoto si ojivql, zashtot si uspql, stignal si dotuk, minal si nai- trudnoto ... i shti kaa samo- ne se predavai, ne si slumqvai duha, zashtoto ako prez tova nemojesh da minesh- shte ti e trudno cql jivot- reshenieto:
- gledai si sebe si, ne se starai da se haresash na nqkogo, v uchilishte decata sa gadni i glupavi ( s minimaaaaaaaaaaalni izklucheniq ), budi nepukist, no ako nqkoi ti kresne- zatapi go s nqkoi laf - kato: ,, blagodarq, mnogo mi e cenno mnenieto ti- shte go pazq na nqkoe toplo mqsto, naprimer kato zadnika mi '', sportuvai za da ne mislish za uchilishte, mnogo sport , mnogo povtorenie vkushti na muzika i cheti mn knigi i uchi mnogo ama mnogo uchi... da ti e zaeto syznanieto samo s tova...
vij kvo.. po pytq mn kamuni moje da ima, no gledash li si pravo v celta shte stignesh i shte budesh vuznagradena dvoino.. budi dobra, ne budi kato tqh, budi uverena, ti si umno i dobro momiche.. krasivo si predpolagam, te obiknoveno zavijdat na takiva.. haide celuvki.. smachak gi s nepukizum i uverenost.. ne gi gleda.. gledai si sebe si .. i im otvrushtai smelo, moje da gi narichai i gnusni chervei i dolni pachi