.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Каквото и да ти се предложи, го отхвърляш...
    Доста негативна нагласа, която няма как да ти помогне да се справиш със съучениците си.

Сприятели се малко по-малко с тези момичета, с които общуваш. Колкото и да ти е трудно, опитай се да си позитивна и да намираш хубавото у хората, дори и тези, които те тормозят. Малко по малко ще спрат.
    И ако не в училище, то поне си намери компания извън него - някаква школа, спорт. Като натрупаш някакви приятели, цялата ти осанка ще се промени и ще видиш как нещата ще започнат да се променят.
    Просто трябва да имаш някаква среда - доколкото е възможно в класа, и доколкото е възможно - извън него.
    Аз не отговарям на всичко нагативна нагласа просто казвам при мен какво е положението и какво ще стане след еди какво си. Надявам се силно да спратя правя всичко възможно да не им се набивам в очите и така. Аз принципно си имам копания извън училището приятели от старото ми училище и така. Ще се опитам да го направя. Извън него е по-добра от тази в класа но ще се опитам.

Цитирай Първоначално написано от mimitowaa Виж мнението
    Аз не отговарям на всичко нагативна нагласа просто казвам при мен какво е положението и какво ще стане след еди какво си. Надявам се силно да спратя правя всичко възможно да не им се набивам в очите и така. Аз принципно си имам копания извън училището приятели от старото ми училище и така. Ще се опитам да го направя. Извън него е по-добра от тази в класа но ще се опитам.
    Виж сега няма да му мислиш много понякога се опира до инстинкт ,то и аз едно време си мислих ,като теб какво ще стане после . Ще ти кажа само едно живота е един театър колко по-добре влезеш в ролята си толкова повече респект ще имаш срещу останалите . Пример от житейския ми опит едно време имам предвид ,когато бях в 2-3 клас имаше момчета ,които много ми скачаха на бой и мен ме беше страх ,а сега разбирам ,че и тогава съм имал шанс да утрепя и тримата на веднъж , когато вземеш повече да се палиш и да показваш омразата си към тях ,те ще се отдръпнат на бас ,че и тези които те тормозят не смели , бъди смела действай инстинктивно ,ще видиш ,че има полза . Успех !!!

[QUOTE=darkneesssss;11290930]Виж сега няма да му мислиш много понякога се опира до инстинкт ,то и аз едно време си мислих ,като теб какво ще стане после . Ще ти кажа само едно живота е един театър колко по-добре влезеш в ролята си толкова повече респект ще имаш срещу останалите . Пример от житейския ми опит едно време имам предвид ,когато бях в 2-3 клас имаше момчета ,които много ми скачаха на бой и мен ме беше страх ,а сега разбирам ,че и тогава съм имал шанс да утрепя и тримата на веднъж , когато вземеш повече да се палиш и да показваш омразата си към тях ,те ще се отдръпнат на бас ,че и тези които те тормозят не смели , бъди смела действай инстинктивно ,ще видиш ,че има полза . Успех !!![/QUO

Да права си че трябва да направя така. Може би ако не дай си боже се почне така ще правя. Благодаря.
    Последно редактирано от mimitowaa : 05-09-2015 на 22:22

[QUOTE=mimitowaa;11291373]
    Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
    Виж сега няма да му мислиш много понякога се опира до инстинкт ,то и аз едно време си мислих ,като теб какво ще стане после . Ще ти кажа само едно живота е един театър колко по-добре влезеш в ролята си толкова повече респект ще имаш срещу останалите . Пример от житейския ми опит едно време имам предвид ,когато бях в 2-3 клас имаше момчета ,които много ми скачаха на бой и мен ме беше страх ,а сега разбирам ,че и тогава съм имал шанс да утрепя и тримата на веднъж , когато вземеш повече да се палиш и да показваш омразата си към тях ,те ще се отдръпнат на бас ,че и тези които те тормозят не смели , бъди смела действай инстинктивно ,ще видиш ,че има полза . Успех !!![/QUO

Да права си че трябва да направя така. Може би ако не дай си боже се почне така ще правя. Благодаря.
    Да знам ,че съм прав възползвай се от съвета ми максимално защото преди време и аз имах проблеми като теб и също се бях посъветвал с форума ,но когато им казах ,че ще се възползвам от съвета им не го взех много на сериозно , взех да се променям след много дълго време , след около 4-5 месеца и ме беше яд за пропуснатото време , но пък както при всеки човек всички си имаме "върхове и падания " ,така че действай не отлагай като мен .

[QUOTE=darkneesssss;11292205]
    Цитирай Първоначално написано от mimitowaa Виж мнението

Да знам ,че съм прав възползвай се от съвета ми максимално защото преди време и аз имах проблеми като теб и също се бях посъветвал с форума ,но когато им казах ,че ще се възползвам от съвета им не го взех много на сериозно , взех да се променям след много дълго време , след около 4-5 месеца и ме беше яд за пропуснатото време , но пък както при всеки човек всички си имаме "върхове и падания " ,така че действай не отлагай като мен .
    Сори че ще ти го кажа но това бе твърде надменно да кажеш че си прав. -.- Аха ясно аз не отлагам но сега няма проблеми и се надявам да няма повече. Просто постнах темата за съвети ако нещо пак се почне не дай си боже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си