- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С страх на училище.
Аз не отговарям на всичко нагативна нагласа просто казвам при мен какво е положението и какво ще стане след еди какво си. Надявам се силно да спратя правя всичко възможно да не им се набивам в очите и така. Аз принципно си имам копания извън училището приятели от старото ми училище и така. Ще се опитам да го направя. Извън него е по-добра от тази в класа но ще се опитам.
Виж сега няма да му мислиш много понякога се опира до инстинкт ,то и аз едно време си мислих ,като теб какво ще стане после . Ще ти кажа само едно живота е един театър колко по-добре влезеш в ролята си толкова повече респект ще имаш срещу останалите . Пример от житейския ми опит едно време имам предвид ,когато бях в 2-3 клас имаше момчета ,които много ми скачаха на бой и мен ме беше страх ,а сега разбирам ,че и тогава съм имал шанс да утрепя и тримата на веднъж , когато вземеш повече да се палиш и да показваш омразата си към тях ,те ще се отдръпнат на бас ,че и тези които те тормозят не смели , бъди смела действай инстинктивно ,ще видиш ,че има полза. Успех !!!
[QUOTE=darkneesssss;11290930]Виж сега няма да му мислиш много понякога се опира до инстинкт ,то и аз едно време си мислих ,като теб какво ще стане после . Ще ти кажа само едно живота е един театър колко по-добре влезеш в ролята си толкова повече респект ще имаш срещу останалите . Пример от житейския ми опит едно време имам предвид ,когато бях в 2-3 клас имаше момчета ,които много ми скачаха на бой и мен ме беше страх ,а сега разбирам ,че и тогава съм имал шанс да утрепя и тримата на веднъж , когато вземеш повече да се палиш и да показваш омразата си към тях ,те ще се отдръпнат на бас ,че и тези които те тормозят не смели , бъди смела действай инстинктивно ,ще видиш ,че има полза. Успех !!![/QUO
Да права си че трябва да направя така. Може би ако не дай си боже се почне така ще правя. Благодаря.
Последно редактирано от mimitowaa : 05-09-2015 на 22:22
[QUOTE=mimitowaa;11291373]Да знам ,че съм прав възползвай се от съвета ми максимално защото преди време и аз имах проблеми като теб и също се бях посъветвал с форума ,но когато им казах ,че ще се възползвам от съвета им не го взех много на сериозно , взех да се променям след много дълго време , след около 4-5 месеца и ме беше яд за пропуснатото време , но пък както при всеки човек всички си имаме "върхове и падания " ,така че действай не отлагай като мен .