Проблемът и е там ,че е лесно податлива на обиди и закачки ,трябва да й пука все пак , ако ти лепнат прякор после дълго време го носиш ,при нея основата на целия проблем е ,че я смятат за някаква отрепка , един вид човек за подигравки по този начин избиват комплекси , единственият начин да се справиш с основата на проблема ти е да започнеш да ги биеш в собствената им игра , реално всяка тяхна обида я изкарвай в твой плюс,а не минус имам предвид ,ако ти каже ,че си грозна или нещо подобно ти можеш да и заявиш - Така ли , така ли реши да избиваш комплексите си ? , ето един пример , но за да действа философията на моя съвет ,ти трябва само да отвръщаш на удара с удар имам предвид ако започнеш да ги тормозиш , в крайна сметка един ден и ти и те ще започнат да съжаляват ,а това не препоръчително . Реално лично от чист житейски опит мога да ти кажа ,че и на мен са ми пускали отделни закачки ,но накрая точно с тези хора станах най-добър приятел , пък и дори да не станете приятели има една поговорка "Човек без врагове , е човек без качества " ,та радвай се че имаш "съперници " .