- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Паци, кво прави жената?
Какво искаш от живота?
Имаш ли всичко, от което се нуждаеш, или искаш още и още?
Какво харесваш?
Какво обичаш?
Хобита?
Кога е добре да премълчим истината?
Сръдльо ли си?
Колко езика знаеш?
Интересуваш ли се от окултизъм?
На колко години си?
Кажи нещо интересно за себе си.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Разсеян ли си по принцип?
Как ще реагираш, ако някой ти каже 'Нарисувай ми овца'?
А ако видиш 4-5 годишно хлапе на улицата с объркан поглед, очевидно притеснено и търсещо нещо\някого?
Най-чаровното животно е...? Доколко приличаш на него по държание? Животинските характери до голяма степен се украсяват от човешкото въображение, но да те видим.
Избухваш ли лесно?
Вярваш ли в неразпадащите се никога приятелства? Ако да - какво е нужно за нещо подобно?
С какви хора искаш да си обграден?
Искаш ли деца? Защо да, защо не? Ще се радвам на по-разтегнат отговор.
Промяна е необходима, когато...?
Философията е...?
Предполагам си се увличал по момичета; какъв ставаш като си влюбен? Харесва ли ти?
Най-дразнещият звук...?
Най-хубавите разговори се водят, когато...?
В момента какво ти е настроението?
Изпадал ли си в депресия?
Какво мислиш за психологията като наука? Ами за приложението й?
http://www.dnes.bg/world/2015/05/05/...toianie.262562 - как ти се струва цитатът на вестника („Ако моите деца са по-способни от мен, то тогава не е нужно да им оставям наследство. Ако те не са способни, то тогава многото пари ще са вредни за тях“), би ли се съгласил и защо?
Музикален ли си? Как ти е чувството за ритъм?
![]()
Последно редактирано от paradosou : 05-05-2015 на 11:37
А, и дано не изглежда като неуважение, но аз пък предагам следващият разпитван да е prosto_chovek.
Пт къде го видя тоя аватар?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ох, добро утро / добър ден от Варна. Почвам :Д
@Lilanda
Паци, кво прави жената? - Коя, търси се!!!
Какво искаш от живота? - Да не ме натоварва, да завися от себе си
Имаш ли всичко, от което се нуждаеш, или искаш още и още? - Нуждая се от много още, като всеки млад човек с мечти
Какво харесваш? - жизнерадостни и забавни хора, искрени също
Какво обичаш? - футболни мачове, пътувания, слънчево време
Хобита? - общо взето гледане на футболни мачове, дали по ТВ или на живо, разпускане в паркове (без зимата), посещение на различни музикални събития
Кога е добре да премълчим истината? - когато моментът е твърде емоционален и може да доведе до скандал
Сръдльо ли си? - не, по-скоро на провокациите оъвръщам със заяждане![]()
@dreamwalker
Колко езика знаеш? - На говоримо ниво само български и английски, в бъдеще руски и испански планирам
Интересуваш ли се от окултизъм? - never heard of it :c не обичам вещерски неща
На колко години си? - 22
Кажи нещо интересно за себе си. - никога през живота си съм нямал собствено колело ; от морския регион съм, но не съм добър плувец ; никога не съм пробвал тежки наркотици ; имам много симпатични трапчинки![]()
@paradosou
Поздравления, доста ме накара да помисля за отговорите на някои от въпросите (:Разсеян ли си по принцип? - Като цяло не, но съм имал своите шматкави моменти
Как ще реагираш, ако някой ти каже 'Нарисувай ми овца'? - Ще се опитам да се върна в детството си и да се държа като едно малко детенце
А ако видиш 4-5 годишно хлапе на улицата с объркан поглед, очевидно притеснено и търсещо нещо\някого? - Не съм много добър в заминанията/общуването с малки деца, трудна ситуация ми идва :с Но да речем, че най-малкото ще му обърна внимание и ще го попитам 'къде са мама и татко'
Най-чаровното животно е...? Доколко приличаш на него по държание ? Животинските характери до голяма степен се украсяват от човешкото въображение, но да те видим. - Котката! Обичам подреденият начин на живот и да пазя всичко, което е мое или е свързано с мен. Това, което ми липсва, е малко по-високо самочувствие или дори арогантност
Избухваш ли лесно? - Хората имат различни критерии за 'избухване', но в моя случай по-скоро да, не обичам да си мълча, когато смятам, че нещо не е справедливо и не си държа езика зад зъбите (понякога страдам заради тази ми част от характера)
Вярваш ли в неразпадащите се никога приятелства? Ако да - какво е нужно за нещо подобно? - Вярвам и мисля, че не е толкова трудно да се постигне. Двустранна искреност е главното. Но наистина трябва и хората да имат поне някакви общи интереси, иначе в един момент просто няма да има за какво да комуникират.
С какви хора искаш да си обграден? - Разчупени, т.е да не определят хората и компанията си по външен вид или каква музика слушат например
Искаш ли деца? Защо да, защо не? Ще се радвам на по-разтегнат отговор. - Да. Както ги виждам аз нещата, просто идва един момент в живота, в който всички около теб вече са женени/омъжени, имат деца и главните им ангажименти извън работата е да ги отгледат и възпитат и ти просто се чувстваш зрялостно изостанал. А и най-малкото от патриархална гледна точка всеки има свой род, който възрастните се надяват да бъде продължен, в моето семейство съм единственото дете, така че ...
Но не мисля, че в близките няколко години ще бъда готов за издържане/отглеждане на дете, определено си мисля, че ще съм от по-късните бащи
Промяна е необходима, когато...? - Човек започне да се чувства неудовлетворен от своите действия и това, което постига, не му е достатъчно
Философията е...? - светоглед. Всеки си има своя такава, базираща се на собствените му качества и характер
Предполагам си се увличал по момичета; какъв ставаш като си влюбен? Харесва ли ти? - Да, случва се дори и на хора с мъжки компании като мен :Д ... Е, тогава вече се разсейвам доста по-често, когато тя е наоколо започвам да се опитвам да ѝ привлека вниманието, вечер когато си лягам отделям поне час във мечти и представа как вече сме заедно и ходим насам натам, как ще я зарадвам с някоя малка изненада и т.н.Хубаво е чувството и ми харесва, едва ли някой не иска да се влюбва, но все пак все още не съм имал прекъсната дълготрайна връзка, т.е не съм изпитвал разочарование от любовта, та да знам и лошата страна.
Най-дразнещият звук...? - шумолене от найлонови торбички, брррр :/
Най-хубавите разговори се водят, когато...? - се провеждат на спокойно място и със събеседник, готов да изслушва.
В момента какво ти е настроението? - добро, спокоен и отпуснат съм
Изпадал ли си в депресия? - Да, но моите са по-кратки и по-леко ги преодолявам. Все пак е неприятно чувство, а и аз не обичам да споделям такива неща и в повечето случаи просто се затварям докато сам се справя или отмине.
Какво мислиш за психологията като наука? Ами за приложението й? - Не я харесвах в училище, не ѝ обърнах съответно достатъчно внимание и съм беден на знания в тази насока. Със сигурност е приложима в реалния живот и някои хора извличат предимство от това да изградят профил на друг човек само от няколко негови действия. Хората, които имат нужда от професионална помощ не ги разбирам, слаби характери за мен лично...
http://www.dnes.bg/world/2015/05/05/...toianie.262562 - как ти се струва цитатът на вестника („Ако моите деца са по-способни от мен, то тогава не е нужно да им оставям наследство. Ако те не са способни, то тогава многото пари ще са вредни за тях“), би ли се съгласил и защо? - Многото пари получени накуп за мен винаги са вредни. Но все пак възпитанието, уменията и маниерите са на първо място. Който е свикнал да харчи и да пилее, ако ще и да го затрупат с пари, ще намери къде да ги профука. Който някога е изпитвал лишения и знае какво е да нямаш, ще спести/инвестира, но винаги ще си остави вратичка.
Обаче конкретно в този случай децата му едва ли са млади и едва ли са останали "на голо" така да се каже, все пак не му е бил малък бизнесът на въпросния бизнесмен. Но в България е доста по-различно, способните хора доста често нямат шанс за развитие заради шуробаджанащина / корупция, затова винаги е хубаво да имаш някакви кризисни спестявания.
Музикален ли си? Как ти е чувството за ритъм? - Зависи какво точно имаш предвид под музикален. Музиката заема голям процент от деня ми и който ме познава е забелязал, че и в университета, и навън, дори и на работа винаги цъфвам със слушалки, когато уча също обичам да има тихо звучене около мен. В контраст, обаче, съм доста некадърен в пеенето, ритъма го имам и го усещам вътрешно, но когато трябва да го излея ... (puke)![]()
Последно редактирано от pac0line : 05-06-2015 на 16:33
@DisappointedDreamer
Пацо,
на колко си? - 22
откъде си? - Варна, но в момента студент в София
с какво се занимаваш? - В момента с нищо сериозно, това лято смятам да потърся вече по-професионално развитие. Иначе хобитата съм ги споделил по-нагоре в на Лил въпросите, като пътуванията също могат да се броят, покрай футболните мачове съм попадал на доста симпатични местенца
доволен ли си? - До скоро бях, вече имам поводи за недоволство към себе си
какво би искал да промениш в живота си? - В личния е време за приятелка, в професионалния за кариерно развитие, социалния не искам да го пипам.
смяташ ли, че има невъзможни неща? - ако говорим за неща от бита - няма невъзможни неща!
дефинирай:
съдба - бъдеще, което не зависи от теб, предопределеност
сродна душа - копие на твоята душа и характер
вярваш ли в тяхното съществуване? - Не вярвам в съдбата, така или иначе и да съществува, ние няма как да знаем, просто ще ни сполети рано или късно.
За второто вярвам, както и за вечното приятелство - просто е нужна отдаденост
@tuzaro
Пт къде го видя тоя аватар? - От предполагамТърсих си нещо за корица на фейсбуката, нещо кежОал и ми излезе от гугъл, не знам какъв му е първоизточника
Последно редактирано от pac0line : 05-06-2015 на 16:32
Мерсиии ;d
Ама не си писал нищо за специалността, а имаше такъв въпрос.
Още:
Каква е идеалната работа за теб?
Има ли нещо, което много си искал, обаче като си го получил си стигнал до извода, че всъщност не е за теб\не ти пасва?
А в обратната ситуация бил ли си - да избягваш някво преживяване, обаче да се сблъскаш все пак с него и да ти хареса?
Кои хора са интелигентни?
Как се мери успехът за теб?
От 1 до 10 колко си сексуален ;d?
Целувка или стриптийз?
Някой, който ти е антипатичен в тийна?
Мит\легенда, който\която те радва?
Разкажи ни нещо смешно.
Любими книги?
Любима личност от историята?
Какъв е успехът ти от дипломата за средно образование?
В кой университет учиш?
Защо именно в него?
Със скучни хора ли си обграден?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз я питам ;Д.
Не ме бива в измислянето на въпроси, затова засега ще задам такива само на футболна тематика.
Защо Арсенал?
От кога си фен?
Любим футболист от миналото и от сегашния състав?
Идеалната единадесеторка на Арсенал за всички времена?
Мнение за Арсен Венгер?
Любимият ти български отбор е?
Пацо, свежарка си ^^
имаш ли си термосче?
кое беше последното парти, което уважи? :д
каква музика слушаш?
защо не беше впечатлен там от партито на жлъч и компания? :с
какво мислиш за вегетарианството?
ти обичаш ли да разкъсваш мъртва плът със зъбките си?
три неща, които винаги са способни да те успокоят/зарадват?
играеш ли джаги, добър ли си на тях?
имаш ли си приятелки момичета или предпочиташ мъжката компания?
и все пак мъжкото приятелство не е ли по-силно от женското такова?
а между мъж и жена може ли да има чисто приятелство, без накрая единия да хлътне в другия?
с какъв цвят тениска си в момента?
обичаш ли сладко? любим десерт?
после още :д
paradosou не го виждам това за специалността, трябва да ме освестиш или пак да питаш, явно ослепявам, от 15 минути проверявам твоят пост и моите отговори :д
Ето на новите:
Каква е идеалната работа за теб? - Работа в екип от хора, които са на едно ниво в системата, т.е групичка от хорица, които се налага да вземем дадено решение/да свършим нещо и чак тогава да го предадем на мениджър/шеф, без той да ни се меси по време на работата. И за предпочитане в офис, макар че досега не съм работил в офис, все пак условията на работа са от значение. И да кажем да е в чуждестранна фирма..
Има ли нещо, което много си искал, обаче като си го получил си стигнал до извода, че всъщност не е за теб\не ти пасва? - Ами май така се получи с образованието ми, толкова много се натисках да започна икономическа специалност, а в крайна сметка от този футбол не мога да се съсредоточа над нищо сериозно в живота, понякога имам чувството че нищо друго не ме интересува, дори и жените (ha, gaaaaaaay).
А в обратната ситуация бил ли си - да избягваш някво преживяване, обаче да се сблъскаш все пак с него и да ти хареса? - Флирт/секс за един ден/нощ. Като се случи на мои познати го определям като 'леко' поведение, а в малкото случаи в които мен ме е сполетявало, не съм съжалявал после.
Кои хора са интелигентни? - Хората без предразсъдъци, амбициозните хора. Обикновено си върви с възпитанието, но съм срещал и тотални противоположности.
Как се мери успехът за теб? - В сбъдване на мечти, постигане на цели, реализация на амбиции (те се припокриват общо взето).
От 1 до 10 колко си сексуален ;d? - О, 5, има още какво да се желае.
Целувка или стриптийз? - Целувка, но нека да е страстна, за да има баланс. :3
Някой, който ти е антипатичен в тийна? - Все още си мисля, че papugai има определени наклонности към млади девойки и ме дразни с провокативни и дори мръснишки изказвания, но това май си е само мой филм. С другите съм ок, не ми харесва безразборният спам напоследък.
Мит\легенда, който\която те радва? - По принцип много интересни са ми българските митове и легенди, не мога да кажа, че ме радват, защото повечето са свързани с трагични събития, но са пленяващи. Ето една от Родопските (да не я преразказвам, ще стане километричен пост) http://vbox7.com/play:a27f5890
Разкажи ни нещо смешно. - Хм, това е подходящо и за предишния въпросНаскоро с едни приятели се бяхме събрали на по бири пред Народния Театър в София. Като ни потръгна приказката, един от тях ме попита дали знам 'легендата' за арката на театъра. Естествено, не знаех и започна да ми разказва.
При едно от 'освежаванията' на сградата един от майсторите се обзаложил със свой колега за една каса бира, че ще направи нещо много провокативно, което никой няма да забележи. И така, над централната арка има някакъв бог, с музи налягали около него и едно детенце с венец. Та, докато боядисвали в златно, майсторът боядисал пенисът на детенцето
http://i.imgur.com/q0bfXax.jpg
Любими книги? - Отдавна спрях да чета книги (голям минус предполагам). Когато бях малък впечатление ми бяха направили Чичо Томовата колиба, Граф Монте Кристо, Конникът без глава.
Любима личност от историята? - Димитър Списаревски
Какъв е успехът ти от дипломата за средно образование? - 5.71 :с
В кой университет учиш? - УНСС
Защо именно в него? - Имах нужда да си изживея студентския живот пълноценно и независимо, препоръчаха ми го като по-реномиран от ВИНС-а и Свищовския (а дали е така...)
Със скучни хора ли си обграден? - НеСупер са ми идиотите и идиотките
Не ме бива в измислянето на въпроси, затова засега ще задам такива само на футболна тематика.
Защо Арсенал? - Когато ми пуснаха Диемата за първи път, големите имена в Англия бяха Шерингам, Шиърър, Бекъм, Анди Коул, Анри тепърва изгряваше. Имаше доста отбори за гледане, но честно казано си спомням точно че най-много мачове гледах на Тотнъм и Арсенал. От цялата работа запомних опашката на Сиймън и постепенно започнах да ги гледам тези момчета в червено-бяло. С етата 'Непобедимите' вече изборът беше затвърден
От кога си фен? - Ами от 03-04 някъде, все пак на 10 години едва ли може да следиш много английски футбол и да разбираш, освен от телевизията. Малко по-малко започнах да следя изявите на отбора, поинтересувах се има ли други фенове в България, започнах да се събирам с големите батковци и каки и оттам нататък беше лесно да се запаля.
Любим футболист от миналото и от сегашния състав? - Бергкамп / Алексис
Идеалната единадесеторка на Арсенал за всички времена? - Много трудно да се вместя само в 11. Футболът е бил много по-различен тогава и сега някои избори могат да излеждат смехотворни, но за тогавашните стандарти пияниците и дърварите са били ефективни. Да речем:
Сийман
Диксън - Адамс - Кембъл - Киоун
Виейра
Люнберг - Брейди - Бергкамп - Пирес
Анри
Иън Райт, Роки Рокясъл, Пол Мърсън също заслужават почетно място от бившите футболисти. След време предполагам в историята ще влязат Рамзи, Уилшър, Косчелни и Алексис
Мнение за Арсен Венгер? - За разлика от доста глорихънтъри и то главно фенове на Арсенал, за мен един от най-добрите в професията. И то защото за разлика от повечето му колеги, той не е само треньор - той е един прекрасен мениджър. Много малко хора успяват да надушат млади играчи и да ги шлифоват през годините, за да ги превърнат в звезди. Отчасти съжалявам, че понякога е мекушав или притиснат и се стига до предателства, но всичко се връща и това се вижда най-добре с примери като Хлеб и Ван Перси. #oneArseneWenger
Любимият ти български отбор е? - Спартак Варна (в момента не съществува, но ще се върнем!!!)
Последно редактирано от pac0line : 05-06-2015 на 17:20
И аз се включвам към тази прегръдка хаха. :Д
Горе-долу ни каза как се забавляваш, но как разпускаш?
Винаги ли си заобиколен от хора или понякога имаш нужда от време само и единствено със себе си?
Какви са отношенията със родителите ти?
Имаш ли брат/сестра?
Ако да, на колко е години и какви са отношенията ти с нея/него?
Капризен ли си откъм храна?
Какво никога няма да сложиш в устата си?
Последно редактирано от Lilanda : 05-06-2015 на 15:34
Кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало?
Как се казваш? Харесваш ли си името? Би ли го сменил? Защо?