.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 402

Hybrid View

Супер фен
    Хм, дали защото вече много ми се спи (и емоциите ми са притъпени), дали защото във форума е бъкано с тролове, дали защото много хора тук се държат несериозно и човек не знае кога пишат истини и кога те будалкат, ама да попитам:
    * galaxy29 трол ли е?
    * сериозна ли е за баща си или си измисля, с цел внимание?

Сори, че се явявам Тома Неверни, но повечето тук откровено си заявяват, че троленето им е цел номер 1 в живота и с удоволствие го правят. Измислят си, лъжат, обещават разни неща на ЛС - не ги спазват...
    Та така... :/

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Хм, дали защото вече много ми се спи (и емоциите ми са притъпени), дали защото във форума е бъкано с тролове, дали защото много хора тук се държат несериозно и човек не знае кога пишат истини и кога те будалкат, ама да попитам:
    * galaxy29 трол ли е?
    * сериозна ли е за баща си или си измисля, с цел внимание?

Сори, че се явявам Тома Неверни, но повечето тук откровено си заявяват, че троленето им е цел номер 1 в живота и с удоволствие го правят. Измислят си, лъжат, обещават разни неща на ЛС - не ги спазват...
    Та така... :/
    тролче съм дам позна ест айде вче вкаро знаеш не пиши в темата че ме дразниш непиятно женчо ;/

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    тролче съм дам позна ест айде вче вкаро знаеш не пиши в темата че ме дразниш непиятно женчо ;/
    Извини го, просто е делюзионен.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си