- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
Хм, дали защото вече много ми се спи (и емоциите ми са притъпени), дали защото във форума е бъкано с тролове, дали защото много хора тук се държат несериозно и човек не знае кога пишат истини и кога те будалкат, ама да попитам:
* galaxy29 трол ли е?
* сериозна ли е за баща си или си измисля, с цел внимание?
Сори, че се явявам Тома Неверни, но повечето тук откровено си заявяват, че троленето им е цел номер 1 в живота и с удоволствие го правят. Измислят си, лъжат, обещават разни неща на ЛС - не ги спазват...
Та така... :/
М**** е от ударените с чук по главата.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ох аз си взех душ ама тая ракия много силна .. ;/
и дам мъничките са по яки и на кисели ина пресни са по а иначе киселите компоти аз поввче ги обичам от сладкиге от вишни са мн яки и от боровинки и къпини ама да не са с мн захар ;/ и слънчице не ти ли харесва и иначе филийка с масло и изстинала вече лютеница и със сирене отгоре примерно и ква лятна манжда прави баба ти
Не знам защо пък реши, че що се отнася до мен говоря за смърт. Говоря за нещо, за което много хора не биха ме разбрали, биха ми се присмяли или биха ми дали един тон неизпълними съвети, но ако се замислят изобщо не биха желали и грам да изпитат това, което ми е в сърцето. И спирам дотук и изобщо не смятам да продължавам тая тема.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от dreamwalker : 05-06-2015 на 23:23
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
помолих се на бок да не пишаат спрели и етц ама явно не съществува... ;/
тифосчо ти ми озари темата .. искам да се натискаме ... ;/
Пф, това е за плебса.