Първоначално написано от
666666
бих те посъветвал първо да потърсиш помощ от професионален психолог, понеже определено имаш нужда.
Нямам претенции, че разбирам жените или, че знам какво искат, но
когато общувам с момичета, не им казвам, че съм мил и не очаквам от тях нещо в замяна на това. Те сами трябва да забележат, че си мил и ако искат и те да са мили с теб. Сам да кажеш нещо от рода на "виж, че съм мил" е все едно, че го правиш само за да постигнеш нещо все едно на малко дете да му кажеш ако не цапа за 1 час кухнята, че ще му купиш играчка и след като му я купиш да омаже всичко.
Не може да кажеш, че обичаш някой дето си писал 2-3 дни с него по скайп. Покани я да излезете някъде, но не и казвай, че я обичаш за 3 дни писане. Това да я наричаш миличка и подобни без значение ти какво си мислиш реално при положение, че не се познавате (за 3 дни не може да кажеш, че се познавате) предполагам, че няма да и хареса. Минимум тя ще почне да си мисли, че така говориш на всяка (защото не те познава) или ще почне да си мисли по-лоши работи.
Според мен първо трябва да излезеш с нея поне няколко пъти и не я наричай миличка през цялото време. 1 път може да го кажеш, но повече недей.
И наистина имаш нужда от помощ от психолог. Не го казвам по никакъв негативен начин. Все едно ако видя на някой, че има рана на ръката ще му кажа, че има нужда от доктор, така теб те виждам, че имаш нужда от психолог