.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Gabrielkatanalice Виж мнението
    Ех са, мноо ми стана мило кат го видях тва.
    С много любов,
    Габриела за LoadRunner.
    миличка
    как си
    маце?
    тиквичке
    бастун
    Последно редактирано от LoadRunner : 05-06-2015 на 20:35

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    миличка
    как си
    маце?
    тиквичке
    бастун
    *block*

Мега фен Аватара на LoadRunner
    *block*
    ама аз не съм като другите :/
    аз наистина го мисля

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ама аз не съм като другите :/
    аз наистина го мисля
    Много мислиш.

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Виж моето момиче.. тези думи миличка сладичка обикновенно са използвани от женкарчета. Когато АЗ наричам момичето ми миличка, аз не я свалям или нещо такова.. аз съм мил и ми харесва. Не го казвам с цел да я сваля или нещо такова. Тея обикновенните свалячи дето казват миличка и тем подобни думи, те ги казват като случайни думи разбираш ли ме? А аз влагам чувство в тези думи. Всеки път когато я нарека миличка сърцето ми бие и тайно се надявам да разбере колко я обичам. Имаш напълно грешна представа за мен. В реалния живот никога не съм имал възможността да съм мил и нежен и да използвам подобни думи. Пред приятелите ми винаги съм бил човек който се лигави. Винаги съм им казвал че не ме познават, че не знаят какъв човек съм всъщност. Но те си мислят че се филмирам или нещо такова... аз добре че ги зарязах всичките и сега съм напълно сам. Вътре в себе си аз съм мил и нежен чувствителен човек, но никога не съм го показал на другите. Когато добавих това момиче реших да не се преструвам на някои готин пич ами да и пиша мило(както ми идва отвътре).
    Това е още по-скандално. Щом не използваш "миличка" и "сладичка" просто ей така, а влагаш чувства в комуникация с човек, с който си си писал 2 дена в скайп. Това ако ми го напише някой непознат, директно блок, ебаси лудото е, честно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Виж моето момиче.. тези думи миличка сладичка обикновенно са използвани от женкарчета. Когато АЗ наричам момичето ми миличка, аз не я свалям или нещо такова.. аз съм мил и ми харесва. Не го казвам с цел да я сваля или нещо такова. Тея обикновенните свалячи дето казват миличка и тем подобни думи, те ги казват като случайни думи разбираш ли ме? А аз влагам чувство в тези думи. Всеки път когато я нарека миличка сърцето ми бие и тайно се надявам да разбере колко я обичам. Имаш напълно грешна представа за мен. В реалния живот никога не съм имал възможността да съм мил и нежен и да използвам подобни думи. Пред приятелите ми винаги съм бил човек който се лигави. Винаги съм им казвал че не ме познават, че не знаят какъв човек съм всъщност. Но те си мислят че се филмирам или нещо такова... аз добре че ги зарязах всичките и сега съм напълно сам. Вътре в себе си аз съм мил и нежен чувствителен човек, но никога не съм го показал на другите. Когато добавих това момиче реших да не се преструвам на някои готин пич ами да и пиша мило(както ми идва отвътре).
    Абеее, не си уцелил човека, когото да наричаш "моето момиче". След това, което изчетох мога да кажа само...
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Това е още по-скандално. Щом не използваш "миличка" и "сладичка" просто ей така, а влагаш чувства в комуникация с човек, с който си си писал 2 дена в скайп. Това ако ми го напише някой непознат, директно блок, ебаси лудото е, честно.
    Както и... с тоя тип мислене, ти препоръчвам да минеш на другия бряг. Там ще намериш много сродни души.

И си сантиментален на всичкото отгоре. Аз съм голям феймъс обаче : нова мода създадох.
    С много любов,
    Габриела.
    Вярата е много хубаво нещо. Ама усещам, че ти прекалено много си вярваш. Чак и аз за малко да ти повярвам.

Вярата е много хубаво нещо. Ама усещам, че ти прекалено много си вярваш. Чак и аз за малко да ти повярвам.[/QUOTE]

Моля те, недей да се ядосваш

бих те посъветвал първо да потърсиш помощ от професионален психолог, понеже определено имаш нужда.
    Нямам претенции, че разбирам жените или, че знам какво искат, но
    когато общувам с момичета, не им казвам, че съм мил и не очаквам от тях нещо в замяна на това. Те сами трябва да забележат, че си мил и ако искат и те да са мили с теб. Сам да кажеш нещо от рода на "виж, че съм мил" е все едно, че го правиш само за да постигнеш нещо все едно на малко дете да му кажеш ако не цапа за 1 час кухнята, че ще му купиш играчка и след като му я купиш да омаже всичко.

Не може да кажеш, че обичаш някой дето си писал 2-3 дни с него по скайп. Покани я да излезете някъде, но не и казвай, че я обичаш за 3 дни писане. Това да я наричаш миличка и подобни без значение ти какво си мислиш реално при положение, че не се познавате (за 3 дни не може да кажеш, че се познавате) предполагам, че няма да и хареса. Минимум тя ще почне да си мисли, че така говориш на всяка (защото не те познава) или ще почне да си мисли по-лоши работи.

Според мен първо трябва да излезеш с нея поне няколко пъти и не я наричай миличка през цялото време. 1 път може да го кажеш, но повече недей.
    И наистина имаш нужда от помощ от психолог (понеже много хора го разбират погрешно, да ходиш на психолог не значи, че си луд или нещо такова, по много причини се ходи. Не си луд, но имаш нужда). Не го казвам по никакъв негативен начин. Все едно ако видя на някой, че има рана на ръката ще му кажа, че има нужда от доктор, така теб те виждам, че имаш нужда от психолог
    Последно редактирано от 666666 : 05-08-2015 на 15:10

Цитирай Първоначално написано от 666666 Виж мнението
    бих те посъветвал първо да потърсиш помощ от професионален психолог, понеже определено имаш нужда.
    Нямам претенции, че разбирам жените или, че знам какво искат, но
    когато общувам с момичета, не им казвам, че съм мил и не очаквам от тях нещо в замяна на това. Те сами трябва да забележат, че си мил и ако искат и те да са мили с теб. Сам да кажеш нещо от рода на "виж, че съм мил" е все едно, че го правиш само за да постигнеш нещо все едно на малко дете да му кажеш ако не цапа за 1 час кухнята, че ще му купиш играчка и след като му я купиш да омаже всичко.

Не може да кажеш, че обичаш някой дето си писал 2-3 дни с него по скайп. Покани я да излезете някъде, но не и казвай, че я обичаш за 3 дни писане. Това да я наричаш миличка и подобни без значение ти какво си мислиш реално при положение, че не се познавате (за 3 дни не може да кажеш, че се познавате) предполагам, че няма да и хареса. Минимум тя ще почне да си мисли, че така говориш на всяка (защото не те познава) или ще почне да си мисли по-лоши работи.

Според мен първо трябва да излезеш с нея поне няколко пъти и не я наричай миличка през цялото време. 1 път може да го кажеш, но повече недей.
    И наистина имаш нужда от помощ от психолог. Не го казвам по никакъв негативен начин. Все едно ако видя на някой, че има рана на ръката ще му кажа, че има нужда от доктор, така теб те виждам, че имаш нужда от психолог
    Прав си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си