- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички се обърнаха срещу мен
Нямаш ли нищо друго за правене, че се заяждаш постоянно?
Не, плащат ми, за да го правя.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Абе вие сте уникални, честно!!!
Големи обяснения какво трябва да дадеш на едно дете, какво е достатъчно, какво не е. Всеки човек е различен, но имате ли представа какво може едно дете да даде на родителя си!? Имате ли представа, че дори в минимален брой случаи, едно дете преобръща света на човек на 360 градуса в положителна посока? Едно дете може да те амбицира, да те накара да надхвърлиш собствените си възможности, да постигнеш неща, които не си и помислял, че можеш да направиш! Всички обяснявате колко било трудно да се гледа дете, а замисляли ли сте се, че освен трудно може да е най-смисленото нещо, което си правил в живота си? Някои хора си остават егоисти цял живот, но някои осъзнават, че след един определен момент и след един определен детски плач, вече не са на първо място, вече има някой много по-важен от собственото им его и време за партита, купони, секс и т.н. Едно дете не е задължително край на социалния живот на родителя - не знам как може да ви хрумне подобна щуротияСоциален живот не се води само нощем в клубовете
Да имаш дете не значи да стоиш 24/7 вкъщи, особено в хубави и топли дни
Светът е пълен с различни хора, да, един може да не иска да бъде родител на чуждо дете, но за друг може да не е най-важното семето да е лично негово! И не е задължително дете на самотен родител да е нещастно, не е задължително дете отгледано с не особено големи финанси да е нещастно.
Нямам нищо против абортите, когато и двамата не искат дете. Да се обижда човек, че е решил да стане родител и, както момичето ми звучи, без да изисква същото от осеменителя - ми, не виждам смисъла.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Много сте нахални бе, ква издръжка при непризнато дете? Разбирам, че е гадно, но не е и коректно да го връзваш с дете при положение, че не е желано и от двамата. Има толкова мн хора по света с нефункционални семейства- самотни родители, инвалиди, сираци. Ми сама ще го отгледаш и толкова. Това, че е с теб, не значи че иска дете от теб и е длъжен да приеме заченато такова.
Последно редактирано от therichbitch : 05-07-2015 на 20:37
Бичи-бичи, кви ста тия приказки :/? Като тестът покаже, че той е бащата и го осъди, ще си плаща. То ако ставаше така всеки да ходи и да цвъка деца наред...
Защо? Сексът си има 2 функции- размножаване и удоволствие. Очевидно те са го практикували с втората, не виждам как й е длъжен. Тя също е била в леглото с тази цел.
П.П. Корб, Точно обратното- така разни курвички, дето си лягат с всеки втори, щяаха да събират пари от баламите. Нужен е съдебен иск, подаден най- много 3г след раждането на детето и естествено ДНК тест за установяване на бащинство. Ако той си бие камшика, ходи го гони и се занимавай с него, докато детето ти реве за майка си. Истината е, че в съдебната практика без припознаване вероятността да получиш пукнат цент клони към нула.
Последно редактирано от therichbitch : 05-07-2015 на 21:08
Съществуването на възможността за аборт не освобождава мъжа от отговорност.
Аз казвам, че процедурата е твърде тромава и на практика рядко води до желания резултат- наистина да го осъдят за издръжка. Ако не успеят, и държавата няма да ѝ плаща (както е например за издръжка в "нормални" условия, примерно развод и припознато дете). В САЩ- може би, тук не, а в Англия не знам как е, вероятно майките имат повече права.
П.П. Какви са тия картинки горе, които нямат отношение към казуса аборт <> раждане... 23 Г.С. (някакви грамове е другото изискване) е дете, което се води годно за раждане, естествено, че тогава е убийство.
Ако това ти е мнението (да подчертая, че нито се обвързвам с него, нито съм против него), престани да лицемерничиш и да заклеймяваш дадени решения като убийство.
Да, ще ѝ напомня, да, ще я тормози мисълта, НО не променя факта, че детето няма вина и премахването му ПАК ще е убийство.
Последно редактирано от therichbitch : 05-07-2015 на 21:46
Мхм
Последно редактирано от therichbitch : 05-08-2015 на 19:13
Забелязах.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Тия гадните картинки на аборт тип раждане в 23 г. с. са при несъвместими с живота аномалии.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да бе, ясно е това, но именно затова и заради факта, че са в 23 г.с. нямат място в дискусии за/против аборта![]()
Докарахте ми кошмари с тая тема вие. Днес сънувах.че ни сервират печено агнешко,което всъщност се оказа месо от новородени човешки бебета. И в съня на няколко пъти щях да повърна. Бляк....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!