.
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ти ще си един от първите неспасени,
    Бог може само да ти каже: "в такъв случай какво ще кажеш ти да си един от първите неспасени и погинали?!",
    не си мисли дори и това, че на някой от истинските Светии му е по-леко отколкото на теб или че е по-привилегирован от теб, ако беше на мое място щеше да видиш какво значи да бъдеш гонен заради правдата
    и такива също карат другите да се "обрязват" с тяхната религия, както правеше и ти, когато се опитваше да наложиш твоята човешка религия
    мен и от моя брат по мисия, като ни посочваше за лъжепророци, и като се поругаваше с нас,
    с любезност, търпение и съдържателност, и че ти си се възгордявал, подигравал, гаврил, лукавствал, и че си завиждал, злобеел, коварствал, вилнеел и безобразничел с умопомрачителна арогантност
    като някакъв най-упадъчен фарисейски прозелит без дори да поздравиш брат си,
    а това че си правил евала на сатанисти и други, и си се дуелирал интелектуално с някои от тях както и с други за да можеш да изпиташ самодоволство е все едно равностойно на панс*ксуална маст*рбация,...
    браво чиче, уникално изпълнeние, имаш моите аплодисменти

а хумористичните ти вметки ме оставиха без дъх, след такова хилене сигурно ми удължи живота с 3-4 дена, благодаря. Всъщност сега разбирам защо си пратен и ти е дадена спeциална вип мисия.
    Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 09:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си