.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 285
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а деня на победата не променя ли нещата

Какво променя Денят на победата? Според теб Русия щяха ли да са това, което са днес, ако Хитлер не беше направил глупостта да тръгне да я завзема? Или викаш те сами са си победили, други фактори е нямало?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Факта е, че те идват тук неканени, без причина и едиснтвено с цел да налагат влияние. Както дефенди каза, да ти земат нивата.
    я ми кажи сега

защо Хитлер е тръгнал на блицкриг знаеш ли

я кажи с кой манифест влизаме във войната

просто за да подкрепиш думите си

ако бяхме до самия край с Германците дали нямаше да ни орежат с територия?

или трябваше да си избием евреите за общото благо?

не прав си трябваше да си пратим войските на източния фронт да умират

моля отговори зададох ти тия въпроси в тая тема а ти ги подмина

край аушвиц едно време е имало езеро сега знаеш ли защо няма?

относно руската зима руските танкове са вървели много добре за разлика от немските
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Какво променя Денят на победата? Според теб Русия щяха ли да са това, което са днес, ако Хитлер не беше направил глупостта да тръгне да я завзема? Или викаш те сами са си победили, други фактори е нямало?
    изброй ми факторите

иначе 27милиона души за една страна не са малко
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Факта е, че те идват тук неканени, без причина и едиснтвено с цел да налагат влияние. Както дефенди каза, да ти земат нивата.
    идват с цел да изгонят фашизма и фашисткия манталитет по-далече от границите си

ако раздразниш едно гнездо с оси, ще те ужилят, за да те изгонят по-далеч, сори, природа.
    Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 15:21

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Според теб Русия щяха ли да са това, което са днес, ако Хитлер не беше направил глупостта да тръгне да я завзема? Или викаш те сами са си победили, други фактори е нямало?
    Кажи ми първо, какво щеше да е Европа, ако не беше тръгнал срещу Русия и Русия нямаше причина да го смаже.
    Руснаците си пазят държавата, спокойно можеха да го изгонят от границите си и да оставят другите страни да се оправят сами.

http://www.teenproblem.net/forum/sho...5#post11291005

Путко залупена, руснаците идват неканени, защото преди това шибаните политици канят Хитлер в България. През нашата територия минават самолетите, които отиват към Русия.
    Последно редактирано от papugai : 05-09-2015 на 15:24

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    изброй ми факторите

иначе 27милиона души за една страна не са малко
    Главните фактори имат 2 имена - Чърчил и Рузвелт. + гореспоменатия

Не отричам, че не са малко, но колко от тея 27 милиона са убити ИМЕННО ОТ РУСНАЦИ според теб?

Дефенди пак не е разбрал правилно написаното съвсем ясно в учебника по история и си знае неговото. Е браво.

Не отричам, че не са малко, но колко от тея 27 милиона са убити ИМЕННО ОТ РУСНАЦИ според теб?
    Лиле, мълчи си по-добре, няма смисъл да пишеш неща, от които грам понятие си нямаш, изглеждаш глупаво отстрани.

Мега фен
    Не са вървели танковете, щото Хитлер планира да завземе цялата европейска част на СССР до волга за едно лято. Което ти отговаря на първия въпрос.

Дали щяха да ни отрежат територии - вероятно. Но няма причина да участваме до края на войната, при положение, че е ясен изхода ѝ.

За еврейте е бахти тъпия въпрос, все едно да ме питаш трябваше ли българите участвали в Септемврийските бунтове да бъдат избити в СССР, пак за общото благо.

Не знам дали си наясно, но Борис III e на корицата на списание Тайм, точно защото отказва да прати български войски на източния фронт, въпреки настояването на Хитлер. Което не може да се каже за комунистическите подлоги, които пращат неопитните млади и здрави български момчета да се бият и умират за нищо, понеже така и не ни признават статута на съвоюваща страна. Пак сме подложение на репарации и те са се били и умирали за нищо.

Аушвиц, и двете идиеологии са фашистки и убиват за нищо, но като искаш да мерим канари от кости, вземи сравни колко умират в немските лагери и колко в съветските.
    И пак ела да ми говориш за Аушвиц.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Лиле, мълчи си по-добре, няма смисъл да пишеш неща, от които грам понятие си нямаш, изглеждаш глупаво отстрани.
    Така ли? Кое по-точно е глупост според теб от цитираното? Или ти си мислиш, че това, че Сталин е заповядал всеки, който направи крачка назад, да бъде убиван, е художествена измислица?

И аз на негово място щях да заповядам същото, отстъпващите са предатели, не заслужават да живеят.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    идват с цел да изгонят фашизма и фашисткия манталитет по-далече от границите си

ако раздразниш едно гнездо с оси, ще те ужилят, за да те изгонят по-далеч, сори, природа.
    Абе ефенди, не ползвай думи, които не разбираш бе. Излагаш се. "фашисткия манталитет"
    Ще почна и аз като харитов, я обясни ми как, изключвайки цялата расова-класова идеология, СССР не е фашистка държава?
    Какви са характеристиките на фашистката държава?

Супер фен Аватара на Corb1225
    А къде седи България в това, България за разлика от другите сили на Оста влизаме във войната водени не от имперски амбиции, а от идеала за национално обединение. Идеал, за който много млади български войници са пролели кръвта си, влизаме във войната, защото сме единствената държава във европа, ако не и във света, която граничи сама със себе си.
    И с победата на Червената армия ние завинаги губим Македония, завинаги губим покрайнините, завинаги губим Северна Добруджа и което е най-тежкото според мен, завинаги губим беломорска тракия и излаза на Бяло Море.
    Тези земи сме ги изгубили завинаги още с Ньойския договор, където м/у другото Русия не участва. Единственият начин да си ги върнем е бил с война, която ние губим, така че какви претенции? Дори си връщаме Южна Добруджа, а Северна отдавна не е била обект на обсъждане.
    М/у другото аз и до днес съм убеден, че несправедливото разпределение на териториите през ПСВ, има основна роля за ВСВ. Хитлер е използвал за претекст именно националното обединение на Германия, но целите му са били далеч по-мащабни.

Мега фен
    Така ли? Кое по-точно е глупост според теб от цитираното? Или ти си мислиш, че това, че Сталин е заповядал всеки, който направи крачка назад, да бъде убиван, е художествена измислица?
    Кво се занимаваш с имбецила, такава е карикатура. Голям подръжник на БСП и се прехласва по мутрите. И той не се осъзнава колко е смешен и клиширан отстрани.

Град
    системата дегоба
    Не са вървели танковете, щото Хитлер планира да завземе цялата европейска част на СССР до волга за едно лято. Което ти отговаря на първия въпрос.

Дали щяха да ни отрежат територии - вероятно. Но няма причина да участваме до края на войната, при положение, че е ясен изхода ѝ.

За еврейте е бахти тъпия въпрос, все едно да ме питаш трябваше ли българите участвали в Септемврийските бунтове да бъдат избити в СССР, пак за общото благо.

Не знам дали си наясно, но Борис III e на корицата на списание Тайм, точно защото отказва да прати български войски на източния фронт, въпреки настояването на Хитлер. Което не може да се каже за комунистическите подлоги, които пращат неопитните млади и здрави български момчета да се бият и умират за нищо, понеже така и не ни признават статута на съвоюваща страна. Пак сме подложение на репарации и те са се били и умирали за нищо.

Аушвиц, и двете идиеологии са фашистки и убиват за нищо, но като искаш да мерим канари от кости, вземи сравни колко умират в немските лагери и колко в съветските.
    И пак ела да ми говориш за Аушвиц.
    по история получаваш слаб две питам те едно ти отговаряш нещо дето няма общо с въпроса

ако имахме изгода от германците дали нямаше да влезем по-рано във войната и да се бием с тях рамо до рамо?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Тези земи сме ги изгубили завинаги още с Ньойския договор, където м/у другото Русия не участва. Единственият начин да си ги върнем е бил с война, която ние губим, така че какви претенции? Дори си връщаме Южна Добруджа, а Северна отдавна не е била обект на обсъждане.
    М/у другото аз и до днес съм убеден, че несправедливото разпределение на териториите през ПСВ, има основна роля за ВСВ. Хитлер е използвал за претекст именно националното обединение на Германия, но целите му са били далеч по-мащабни.
    Факт е, бомбата на ВСВ се залага още с несправедливото разпределение на парижкия договр.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    по история получаваш слаб две питам те едно ти отговаряш нещо дето няма общо с въпроса

ако имахме изгода от германците дали нямаше да влезем по-рано във войната и да се бием с тях рамо до рамо?
    Е са аз те насрах, кое не е така?

Кво се занимаваш с имбецила, такава е карикатура. Голям подръжник на БСП и се прехласва по мутрите. И той не се осъзнава колко е смешен и клиширан отстрани.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И аз на негово място щях да заповядам същото, отстъпващите са предатели, не заслужават да живеят.
    Последно глупост ли е или и ти на негово място щеше да заповядаш същото?

Не те бива да говориш по сериозни теми, противоречиш си.

Братле, добре, че са тия долните раздели, където хората наистина го оценяват, както трябва, че започнах да губя надежда. Писна ми да се разправям с неговите "поддръжници" по другите раздели ;Д. Има някаква надежда все пак.

Град
    системата дегоба
    Е са аз те насрах, кое не е така?

не са вървели танковете поради ниските температури и терена

100% щяха да ни одрежат гърците са имали искания

Борис трети договаря войските ни да бъдат окупатори в македония и беломорска тракия за да освободи немските войски които да идат на фронта

ако не се бяха били нашите момчета щяха да ни одрежат територии

и къде е общото това което ми отговори с езерото в аушвиц?

На теб ако ти влязат в къщата и поискат да те изнасилят, ще го сметнеш за нормално и няма да тръгнеш да се пазиш.
    Да беше прочела първо, че тази заповед е издадено по времето, когато са се водили битки на Руска територия.

Град
    системата дегоба

Не те бива да говориш по сериозни теми, противоречиш си.
    дезартирането по време на война е страшен пример което не води до нищо хубаво и може да се окаже причина да я загубиш

ако пък я загубиш германците ще избият много повече

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    одрежат :/

лин, не се напрягай, тук са като мини общество :д

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    лин, не се напрягай, тук са като мини общество :д
    Тя ако се напрегне още малко, ще спука някой капиляр в мозъка, ако съдя от десегашните и коментраи по темата.

Ива, теб кой те пита? Ходи да си говориш мръсотии с чичката в Горния Свят ^ ;Д.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си