- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- честит ден на ''европа''
И аз на негово място щях да заповядам същото, отстъпващите са предатели, не заслужават да живеят.
Някъде да съм казала, че е обратното?
Казах, че се говори за някакви си 27 милиона жертви от руска страна, но никой не споменава, че от тея 27 милиона жертви, едно 10% са жертви на Сталин. Да не говорим, че по време на т.нар. "Голям терор" са убити 700к отново по заповед на Сталин. Много хора и до днес го считат за по-жесток от Хитлер. Много руснаци /а и не само/ се опитват да разкрият тайни, пазени 70 години, безуспешно, защото биват наричани 'фашисти'. В страни като Канада и САЩ подобни хора биват репресирани. Което само по себе си е достатъчно доказателство, че Сталиновият режим също не е бил толкова добър, колкото милионите руснаци /а и не само/ го представят днес. Защото ако беше, тези тайни отдавна нямаше да са тайни.
А да ти кажа ли кога американците пускат атомните бомби над Япония, колко след краят на войната ?
Руснаците са си в правото да унищожат цяла Германия, тия пак трябва да се радват, че не са я разградили на парчета, защото е имало наистна много за вземане, същото това, с което е известна Германия сега е било ползвано от нацистите и не е било унищожено от Русия.
Да, но това е лошото на тоталитаризма. Това е система, при която цялата власт се събира в една партия, а тя се индефицира със своя лидер. Това е като света да реши, че Русия не трябва да я има щото Сталин е убил милиони хора.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.