- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- честит ден на ''европа''
я ми кажи сега
защо Хитлер е тръгнал на блицкриг знаеш ли
я кажи с кой манифест влизаме във войната
просто за да подкрепиш думите си
ако бяхме до самия край с Германците дали нямаше да ни орежат с територия?
или трябваше да си избием евреите за общото благо?
не прав си трябваше да си пратим войските на източния фронт да умират
моля отговори зададох ти тия въпроси в тая тема а ти ги подмина
край аушвиц едно време е имало езеро сега знаеш ли защо няма?
относно руската зима руските танкове са вървели много добре за разлика от немските
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Кажи ми първо, какво щеше да е Европа, ако не беше тръгнал срещу Русия и Русия нямаше причина да го смаже.
Руснаците си пазят държавата, спокойно можеха да го изгонят от границите си и да оставят другите страни да се оправят сами.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...5#post11291005
Путко залупена, руснаците идват неканени, защото преди това шибаните политици канят Хитлер в България. През нашата територия минават самолетите, които отиват към Русия.
Последно редактирано от papugai : 05-09-2015 на 15:24
Главните фактори имат 2 имена - Чърчил и Рузвелт. + гореспоменатия
Не отричам, че не са малко, но колко от тея 27 милиона са убити ИМЕННО ОТ РУСНАЦИ според теб?
Дефенди пак не е разбрал правилно написаното съвсем ясно в учебника по история и си знае неговото. Е браво.
Не са вървели танковете, щото Хитлер планира да завземе цялата европейска част на СССР до волга за едно лято. Което ти отговаря на първия въпрос.
Дали щяха да ни отрежат територии - вероятно. Но няма причина да участваме до края на войната, при положение, че е ясен изхода ѝ.
За еврейте е бахти тъпия въпрос, все едно да ме питаш трябваше ли българите участвали в Септемврийските бунтове да бъдат избити в СССР, пак за общото благо.
Не знам дали си наясно, но Борис III e на корицата на списание Тайм, точно защото отказва да прати български войски на източния фронт, въпреки настояването на Хитлер. Което не може да се каже за комунистическите подлоги, които пращат неопитните млади и здрави български момчета да се бият и умират за нищо, понеже така и не ни признават статута на съвоюваща страна. Пак сме подложение на репарации и те са се били и умирали за нищо.
Аушвиц, и двете идиеологии са фашистки и убиват за нищо, но като искаш да мерим канари от кости, вземи сравни колко умират в немските лагери и колко в съветските.
И пак ела да ми говориш за Аушвиц.
И аз на негово място щях да заповядам същото, отстъпващите са предатели, не заслужават да живеят.
Тези земи сме ги изгубили завинаги още с Ньойския договор, където м/у другото Русия не участва. Единственият начин да си ги върнем е бил с война, която ние губим, така че какви претенции? Дори си връщаме Южна Добруджа, а Северна отдавна не е била обект на обсъждане.
М/у другото аз и до днес съм убеден, че несправедливото разпределение на териториите през ПСВ, има основна роля за ВСВ. Хитлер е използвал за претекст именно националното обединение на Германия, но целите му са били далеч по-мащабни.
не са вървели танковете поради ниските температури и терена
100% щяха да ни одрежат гърците са имали искания
Борис трети договаря войските ни да бъдат окупатори в македония и беломорска тракия за да освободи немските войски които да идат на фронта
ако не се бяха били нашите момчета щяха да ни одрежат територии
и къде е общото това което ми отговори с езерото в аушвиц?
одрежат :/
лин, не се напрягай, тук са като мини общество :д
Ива, теб кой те пита? Ходи да си говориш мръсотии с чичката в Горния Свят ^ ;Д.