.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 285
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не мога да повярвам че има хора които подкрепят фашистка Германия след всичко което се е случило
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Да, не са вървели през зимата, щото идиота Хитлер е мислел да приключи войната до есента. Вземи да прочетеш за Операция Барбароса.
    Да, Борис праща нашите войски, но не праща войници на източния фронт. Пък и не върви германци да окупират македония и другите наши земи, щото са си наши. Кофтито е, че нашата армия действа като окупаторка в Сърбия и Гърция обаче.

Общото е, че ми говориш за лагери, които нито са конструктивна тема, нито хубава, а контра-аргумента е, че в съветсктие лагери измират много повече хора. Което не прави фашистките добри, а че темата за лагерите е излишна, понеже и в двете държави е имало лагери.

Факт е, че не ни режат територии, щото Сталин се застъпва, като голям приятел на България, можеше да го направи и без да умират българи за това.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    не мога да повярвам че има хора които подкрепят фашистка Германия след всичко което се е случило
    Ако някой пребие руснак, те с радост ще го поканят да наебе майка им, сестра им, дори самите тях, защото на това ги учат.

Мега фен
    И аз не мога да повярвам, че има българи, които подкрепят СССР след всичко, което се е случило.
    Единия вид фашизъм победи другия. Голяма победа за човечеството.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Да, не са вървели през зимата, щото идиота Хитлер е мислел да приключи войната до есента. Вземи да прочетеш за Операция Барбароса.
    Да, Борис праща нашите войски, но не праща войници на източния фронт. Пък и не върви германци да окупират македония и другите наши земи, щото са си наши. Кофтито е, че нашата армия действа като окупаторка в Сърбия и Гърция обаче.

Общото е, че ми говориш за лагери, които нито са конструктивна тема, нито хубава, а контра-аргумента е, че в съветсктие лагери измират много повече хора. Което не прави фашистките добри, а че темата за лагерите е излишна, понеже и в двете държави е имало лагери.

Факт е, че не ни режат територии, щото Сталин се застъпва, като голям приятел на България, можеше да го направи и без да умират българи за това.
    мерси че повтори това което казах

трябваше да го кажеш преди мен

иначе Хитлер е знаел че ако не превземе Русия до есента танковете няма да вървят поради липса на гориво

и пич аз те питам що няма езеро вече ти ми сравняваш руските лагери

та що няма езеро?

а Сталин дали щеше да се застъпи ако нямаше за какво да се хване

само си представи как скача и казва българите са пичове няма ги барате
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    И аз не мога да повярвам, че има българи, които подкрепят СССР след всичко, което се е случило.
    тебе те е яд че руснаците ви го начукаха ли?

Супер фен Аватара на Corb1225
    От прагматична гледна точка фашистка Германия е била наш съюзник и е щяла да ни съдейства да си върнем земите. Така че е нормално да има такива хора.

Мега фен
    тебе те е яд че руснаците ви го начукаха ли?
    На нас го начуката, ама не е лесно да го осъзнаеш, като си подлога.

Все едно някой турчин да ти каже, яд ли те е, че 500 години ви чукахме.

Мега фен
    мерси че повтори това което казах

трябваше да го кажеш преди мен

иначе Хитлер е знаел че ако не превземе Русия до есента танковете няма да вървят поради липса на гориво

и пич аз те питам що няма езеро вече ти ми сравняваш руските лагери

та що няма езеро?

а Сталин дали щеше да се застъпи ако нямаше за какво да се хване

само си представи как скача и казва българите са пичове няма ги барате
    Кое си казал преди мен?
    "Не са вървели танковете, щото Хитлер планира да завземе цялата европейска част на СССР до волга за едно лято. Което ти отговаря на първия въпрос. "
    Вземи пак прочети от миналата страница. Какво си се захванал с това езеро, що от 10 до 20 милиона човека загиват в ГУЛАГ?

Град
    системата дегоба
    Кое си казал преди мен?
    "Не са вървели танковете, щото Хитлер планира да завземе цялата европейска част на СССР до волга за едно лято. Което ти отговаря на първия въпрос. "
    Вземи пак прочети от миналата страница. Какво си се захванал с това езеро, що от 10 до 20 милиона човека загиват в ГУЛАГ?

пич твоята тъпота няма граници

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Да беше прочела първо, че тази заповед е издадено по времето, когато са се водили битки на Руска територия.
    Някъде да съм казала, че е обратното?

Казах, че се говори за някакви си 27 милиона жертви от руска страна, но никой не споменава, че от тея 27 милиона жертви, едно 10% са жертви на Сталин. Да не говорим, че по време на т.нар. "Голям терор" са убити 700к отново по заповед на Сталин. Много хора и до днес го считат за по-жесток от Хитлер. Много руснаци /а и не само/ се опитват да разкрият тайни, пазени 70 години, безуспешно, защото биват наричани 'фашисти'. В страни като Канада и САЩ подобни хора биват репресирани. Което само по себе си е достатъчно доказателство, че Сталиновият режим също не е бил толкова добър, колкото милионите руснаци /а и не само/ го представят днес. Защото ако беше, тези тайни отдавна нямаше да са тайни.

Мега фен
    пич твоята тъпота няма граници
    Само забележи кой го казва. Свършиха ли ти аргументите?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Някъде да съм казала, че е обратното?

Казах, че се говори за някакви си 27 милиона жертви от руска страна, но никой не споменава, че от тея 27 милиона жертви, едно 10% са жертви на Сталин. Да не говорим, че по време на т.нар. "Голям терор" са убити 700к отново по заповед на Сталин. Много хора и до днес го считат за по-жесток от Хитлер. Много руснаци /а и не само/ се опитват да разкрият тайни, пазени 70 години, безуспешно, защото биват наричани 'фашисти'. В страни като Канада и САЩ подобни хора биват репресирани. Което само по себе си е достатъчно доказателство, че Сталиновият режим също не е бил толкова добър, колкото милионите руснаци /а и не само/ го представят днес. Защото ако беше, тези тайни отдавна нямаше да са тайни.
    В момента не коментираме, какво е правил Сталин след войната, това са си проблеми на руснаците, ти би трябвало да си по-наясно.
    Сталин е отречен още преди 50 години, но без неговите решения в подобна тежка ситуация, не е сигурно как щеше да се развие всичко.

В момента не коментираме, какво е правил Сталин след войната, това са си проблеми на руснаците, ти би трябвало да си по-наясно.
    Сталин е отречен още преди 50 години, но без неговите решения в подобна тежка ситуация, не е сигурно как щеше да се развие всичко.
    А нали знаеш, че войната продължава и след някои от решенията на Сталин, макар и за Европа да е обявен край?

А запалването на Берлин и то ли е било 'решение в подобна тежка ситуация, без което не е сигурно как щеше да се развие всичко'?

Германците трябва да са благодарни, че великите сили все пак са запазили разсъдък, защото днес германска нация можеше изобщо да не съществува. И никой нямаше да се сърди за изтреблението им с оглед на апокалипсиса, който предизвиква Хитлер.

Мега фен
    Да, но това е лошото на тоталитаризма. Това е система, при която цялата власт се събира в една партия, а тя се индефицира със своя лидер. Това е като света да реши, че Русия не трябва да я има щото Сталин е убил милиони хора.

А нали знаеш, че войната продължава и след някои от решенията на Сталин, макар и за Европа да е обявен край?
    А запалването на Берлин и то ли е било 'решение в подобна тежка ситуация, без което не е сигурно как щеше да се развие всичко'?
    А да ти кажа ли кога американците пускат атомните бомби над Япония, колко след краят на войната ?
    Руснаците са си в правото да унищожат цяла Германия, тия пак трябва да се радват, че не са я разградили на парчета, защото е имало наистна много за вземане, същото това, с което е известна Германия сега е било ползвано от нацистите и не е било унищожено от Русия.

Да, но това е лошото на тоталитаризма. Това е система, при която цялата власт се събира в една партия, а тя се индефицира със своя лидер. Това е като света да реши, че Русия не трябва да я има щото Сталин е убил милиони хора.
    Сталин е убил милиони руснаци и тук ще се съглася с папагала, че това си е проблем на руснаците.

А да ти кажа ли кога американците пускат атомните бомби над Япония, колко след краят на войната ?
    Руснаците са си в правото да унищожат цяла Германия, тия пак трябва да се радват, че не са я разградили на парчета, защото е имало наистна много за вземане, същото това, с което е известна Германия сега е било ползвано от нацистите и не е било унищожено от Русия.
    Защо повтаряш чужди думи не мога да разбера.

Аз няма да повтарям отговора на Aeternal, прочети си го сам.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Сталин е убил милиони руснаци и тук ще се съглася с папагала, че това си е проблем на руснаците.
    А какво тогава го прави по-малко лош от Хитлер?

Да не говорим, че не е убивал само руснаци.

Има теория, че велики българи като Георги Димитров също са били убити от Сталин, защото след запалването на Райхстага /и обвиняването на въпросните българи, а и по-късното оневиняване/ са били изпратени в Русия и след това от тях няма и следа.

Защо повтаряш чужди думи не мога да разбера.

Аз няма да повтарям отговора на Aeternal, прочети си го сам.
    Не смятам да го чета, постовете на Хасан/Шаро ги виждам, когато някой го цитира.

А какво тогава го прави по-малко лош от Хитлер?
    Не заслужаваш въобще да си губя времето с теб.

Има теория, че велики българи като Георги Димитров също са били убити от Сталин, защото след запалването на Райхстага /и обвиняването на въпросните българи, а и по-късното оневиняване/ са били изпратени в Русия и след това от тях няма и следа.
    Мавзолей има, той беше вътре, това трудно би се възприело като 'без следа'
    Последно редактирано от papugai : 05-09-2015 на 16:21

Мега фен
    40-годишния чекиджия го е страх все още.

Град
    системата дегоба
    Само забележи кой го казва. Свършиха ли ти аргументите?
    кви аргументи ти бръщолевиш тотални глупости

но нека ти кажа какво е станало

СССР избавя света от злото наречено фашизъм (така казват американците)

фашизма,култа към Хитлер са строго забранени в цял свят и никой няма право разпространява идеите им

знам че ти се иска немците да бяха спечелили но те загубиха и каквото и да говориш те загубиха

всичко което казваш какво би могло да стане и какво е можело да бъде са само твои твърдения които не са доказани по никакъв начин

историята е една и ти не можеш да я промениш каквото и да говориш Русия спечели

и дано осъзнаеш че човешкия живот е безценен и че тази война не бива да се повтаря и за това на 9ти май трябва да помним какво се случило

иначе какво правят нашите приятели американци бомбандират софия избиват сума народ и сега им вдигаме паметник

после пускат бомба над Хирошима и Нагазаки за да видят какво прави в реални условия

човешката глупост няма граници и ти го доказваш

СССР избавя света от злото наречено фашизъм (така казват американците)
    Всъщност в американските учлища учат децата, че щатите са победили Хитлер, а СССР имала няква нищожна роля.

Всъщност в американските учлища учат децата, че щатите са победили Хитлер, а СССР имала няква нищожна роля.
    Едно вярно нещо да кажеш днес, браво. Поздравления.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си