- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- честит ден на ''европа''
А да ти кажа ли кога американците пускат атомните бомби над Япония, колко след краят на войната ?
Руснаците са си в правото да унищожат цяла Германия, тия пак трябва да се радват, че не са я разградили на парчета, защото е имало наистна много за вземане, същото това, с което е известна Германия сега е било ползвано от нацистите и не е било унищожено от Русия.
Не смятам да го чета, постовете на Хасан/Шаро ги виждам, когато някой го цитира.
Не заслужаваш въобще да си губя времето с теб.
Мавзолей има, той беше вътре, това трудно би се възприело като 'без следа'
Последно редактирано от papugai : 05-09-2015 на 17:21
40-годишния чекиджия го е страх все още.
Не ме ебе за немците, не е лесно да си идеологически обременен.
Ние днес празнуваме загубата си. Ти това не можеш да осъзнаеш. Толкова си наведен на изток, че не можеш да проумееш как на нас ни го слагат.
Знаеш ли какво казва Чърчил за смъртта на Хитлер?
"Заклахме грешната свиня"
знаеш ли, че е имал план за водене на война срещу СССР, защото е осъзнавал, че е същата заплаха каквато е и национал-социализма?
Същия въпрос, какъвто зададох и на дефенди -
Изключваме идеологията, какви са разликите между руския фашизъм и германския фашизъм?
Какви са характеристиките на фашистката държава?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.