- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- честит ден на ''европа''
кви аргументи ти бръщолевиш тотални глупости
но нека ти кажа какво е станало
СССР избавя света от злото наречено фашизъм (така казват американците)
фашизма,култа към Хитлер са строго забранени в цял свят и никой няма право разпространява идеите им
знам че ти се иска немците да бяха спечелили но те загубиха и каквото и да говориш те загубиха
всичко което казваш какво би могло да стане и какво е можело да бъде са само твои твърдения които не са доказани по никакъв начин
историята е една и ти не можеш да я промениш каквото и да говориш Русия спечели
и дано осъзнаеш че човешкия живот е безценен и че тази война не бива да се повтаря и за това на 9ти май трябва да помним какво се случило
иначе какво правят нашите приятели американци бомбандират софия избиват сума народ и сега им вдигаме паметник
после пускат бомба над Хирошима и Нагазаки за да видят какво прави в реални условия
човешката глупост няма граници и ти го доказваш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Nqkoi hora mnogo zdravo burkat komunisti i rusnaci. Ima ruski komunisti no ne vsi4ki sa rusnaci. Tova koeto komunistite sa napravili na sveta i produljavat da go pravqt Hitler dori ne si e mechtal za nego. To qsno che ste tupi v toq forum (nqkoi hora) ama tolkova tupi da ste ne moje da bude. Ostavete che podkrepqte nai-tupiq rejim v sveta ami ste i rodootstupnici. 90% ot problemite ni v momenta sa porodeni ot tova che ima idiotcheta kato vas i e imalo idiotcheta kato vas predi 70 godini.