- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въшнеш вид. Комплекси. Изисквания.
Здравейте,
Имам ген на бузест човек - не съм дебел, с нормална пропорция съм височина/килограми, ама ген кво да се прави. Та искам да питам уважаемите дами харесвате ли момчета с бузки ? Отблъскват ли ви или не ви прави впечатление ? От пръв поглед говоря
Аз искам да плюя papugai и го правя, но ме игнорира отдавна и не е интересно. Дали пък...
![]()
мислех Якоруда за симпатично селце. защо е трябвало да се раждаш там...развали ми хубавото мнение.
Той обича да троли и храни, ама като не е в категорията на някой и бърза да блокира. Интересно, сигурно е достатъчно болезнено за мъж на зряла възраст да троли в тийн форум, ами остава и да го хранят, та за това така. Нищо де, аз му сипах достатъчно за да го държа дълго време сит.
спри да мислиш за краката ми. знам, че е трудно, но ще се справиш, стига да пожелаеш.
/пише се "тролва", а не троли.
Невъзможно е, опитах какво ли не, всичко ми напомня за тях.
/то и по принцип като се започва изречение се почва с главна буква.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не мога, живота ми е нищо ако той не ми обърни внимание. Не знам слънцето ще изгрее ли за мен ако не ми пише нещо преди да си легна.
Това последното от някоя песен ли го взе?
оф, номи...нека бъдем съпричастни. били сме свидетели и на други болестни състояния в този форум. той знае, всичко това, което написа, просто не може да го проумее. нека го оставим да бъде за момент щастлив, с мисълта, че е постигнал нещо в живота си, след тези негови постове.
Май не си много запозната на кое му се вика болестно състояние, но нищо, няма аз да тръгна да ти обяснявам. Както и да е, след тези постове поне мога да заспя с мисълта, че не съм пропилял денят си, а съм свършил нещо полезно. Все пак какво по-полезно и удовлетворяващо от прекарване на вечерта в спамене (тоест изразяване на лично мнение) в тийн форум.
П.п. Номи, номи.. май проблемът ти е, че няма кой да хърт-не твоят бът, но не се притеснявай, излизай повече вечер, когато е по-тъмно, да не ти се вижда толкова лицето и може някой да се излъже![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Брех, къв ще да е тоя индивид, вярно много извратен. Сега сигурно ще ми кажеш и че не пие или пък не те е наричал с друго име в леглото. Колкото до компютъра, тежки думи, предвид, че специалността ми е IT технологии.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чудя се кви пари плащат от инвестор за реклама на форума и защо не ми ги дават. Напоследък всеки се регистрира заради мен, иначе с години само четяли.
@ShitJustGotReal
Уж заради мен си влезнал, а почна да обиждаш момичетата, ако искаш поне няква визия на мъж да имаш, ще трябва първо да се научиш как не се държат мъжете.
Никога не съм казвал, че съм чел с години, то няма как да стане това, омръзва много бързо, не знам как се издържал от ноември 2012та. Регистрацията не си я направих заради теб, но ти ми направи лошо впечатление и реших да е взаимно. Използвам това, че си направих профил, за да храня който мога, та да ми стане леко на душичката. Ако исках да разбера как не трябва да се държи един мъж просто щях да си съставя лист с качествата, които ти проявяваш.
Какво мислиш за хората, които правят секс с друг човек, противни ли са ти ?
Проблемът ти е в главата, а не в килограмите и формата на тялото.