.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 146 от общо 146
    Не са много хората, които не го знаят.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Здравейте,
    Имам ген на бузест човек - не съм дебел, с нормална пропорция съм височина/килограми, ама ген кво да се прави. Та искам да питам уважаемите дами харесвате ли момчета с бузки ? Отблъскват ли ви или не ви прави впечатление ? От пръв поглед говоря

Супер фен Аватара на Corb1225
    Аз искам да плюя papugai и го правя, но ме игнорира отдавна и не е интересно. Дали пък...

Мега фен Аватара на pandabear
    мислех Якоруда за симпатично селце. защо е трябвало да се раждаш там...развали ми хубавото мнение.

Той обича да троли и храни, ама като не е в категорията на някой и бърза да блокира. Интересно, сигурно е достатъчно болезнено за мъж на зряла възраст да троли в тийн форум, ами остава и да го хранят, та за това така. Нищо де, аз му сипах достатъчно за да го държа дълго време сит.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    мислех Якоруда за симпатично селце. защо е трябвало да се раждаш там...развали ми хубавото мнение.
    Няма как да изразя лично впечатление, никога не съм имал нещастието да посетя това селце. Обзалагам се, че по-малко хора са прекосили границата на това село, от колкото са минали между краката ти.

спри да мислиш за краката ми. знам, че е трудно, но ще се справиш, стига да пожелаеш.

/пише се "тролва", а не троли.

Невъзможно е, опитах какво ли не, всичко ми напомня за тях.

/то и по принцип като се започва изречение се почва с главна буква.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от ShitJustGotReal Виж мнението
    Той обича да троли и храни, ама като не е в категорията на някой и бърза да блокира. Интересно, сигурно е достатъчно болезнено за мъж на зряла възраст да троли в тийн форум, ами остава и да го хранят, та за това така. Нищо де, аз му сипах достатъчно за да го държа дълго време сит.
    Вместо на да се напъваш същият този да ти обърне внимание и да страдаш че не ти го дава, помисли на какво се дължи хроничната ти липса на секс и поработи над себе си.
    Честно, такъв бътхъртнат си като настъпена госпожица, супер противни са такива мъже.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не мога, живота ми е нищо ако той не ми обърни внимание. Не знам слънцето ще изгрее ли за мен ако не ми пише нещо преди да си легна.
    Това последното от някоя песен ли го взе?

оф, номи...нека бъдем съпричастни. били сме свидетели и на други болестни състояния в този форум. той знае, всичко това, което написа, просто не може да го проумее. нека го оставим да бъде за момент щастлив, с мисълта, че е постигнал нещо в живота си, след тези негови постове.

Не мога, живота ми е нищо ако той не ми обърни внимание. Не знам слънцето ще изгрее ли за мен ако не ми пише нещо преди да си легна.
    Това последното от някоя песен ли го взе?
    Слънце ще изгрее, но няма да ти пуснат.

Сори панда, днес ми прекъснаха следобедната почивка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Май не си много запозната на кое му се вика болестно състояние, но нищо, няма аз да тръгна да ти обяснявам. Както и да е, след тези постове поне мога да заспя с мисълта, че не съм пропилял денят си, а съм свършил нещо полезно. Все пак какво по-полезно и удовлетворяващо от прекарване на вечерта в спамене (тоест изразяване на лично мнение) в тийн форум.

П.п. Номи, номи.. май проблемът ти е, че няма кой да хърт-не твоят бът, но не се притеснявай, излизай повече вечер, когато е по-тъмно, да не ти се вижда толкова лицето и може някой да се излъже

Май не си много запозната на кое му се вика болестно състояние, но нищо, няма аз да тръгна да ти обяснявам. Както и да е, след тези постове поне мога да заспя с мисълта, че не съм пропилял денят си, а съм свършил нещо полезно. Все пак какво по-полезно и удовлетворяващо от прекарване на вечерта в спамене (тоест изразяване на лично мнение) в тийн форум.

П.п. Номи, номи.. май проблемът ти е, че няма кой да хърт-не твоят бът, но не се притеснявай, излизай повече вечер, когато е по-тъмно, да не ти се вижда толкова лицето и може някой да се излъже
    Приятелят ми е някакъв извратен, харесва ме и на светло.

Иначе, гаси компютъра, не знам кога ще ги направят неизползваеми за хора от морон и надолу.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Брех, къв ще да е тоя индивид, вярно много извратен. Сега сигурно ще ми кажеш и че не пие или пък не те е наричал с друго име в леглото. Колкото до компютъра, тежки думи, предвид, че специалността ми е IT технологии.

Брех, къв ще да е тоя индивид, вярно много извратен. Сега сигурно ще ми кажеш и че не пие или пък не те е наричал с друго име в леглото. Колкото до компютъра, тежки думи, предвид, че специалността ми е IT технологии.
    Такива като теб се дипломират всяка година.
    Ще трябва да те разочаровам, и не пие, благословена съм с прекрасен мъж.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Чудя се кви пари плащат от инвестор за реклама на форума и защо не ми ги дават. Напоследък всеки се регистрира заради мен, иначе с години само четяли.

@ShitJustGotReal
    Уж заради мен си влезнал, а почна да обиждаш момичетата, ако искаш поне няква визия на мъж да имаш, ще трябва първо да се научиш как не се държат мъжете.

Никога не съм казвал, че съм чел с години, то няма как да стане това, омръзва много бързо, не знам как се издържал от ноември 2012та. Регистрацията не си я направих заради теб, но ти ми направи лошо впечатление и реших да е взаимно. Използвам това, че си направих профил, за да храня който мога, та да ми стане леко на душичката. Ако исках да разбера как не трябва да се държи един мъж просто щях да си съставя лист с качествата, които ти проявяваш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Какво мислиш за хората, които правят секс с друг човек, противни ли са ти ?

soundchaosdebug
    Guest
    Проблемът ти е в главата, а не в килограмите и формата на тялото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си