- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Защо избра този никнейм?
Защо не lunaataa?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Вероизповедание?
Политически възгледи? За кого гласуваш?
Какъв е успехът ти в училище - от миналата година, сега? Получаваш ли стипендии? Кои предмети са ти най-трудни? Участваш ли в пленери, симпозиуми, конкурси, състезания, конференции, курсове, лагери и т.н.?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Браво.
Какви въпроси предпочиташ?
някви много deep и тежки или по-леки от сорта на "любим еди си кво,това или онова"
....да знам ;д
утре сутринта ще задавам,че сега ще лягам
Последно редактирано от skate : 05-17-2015 на 21:47
Това "13.*4" трябва ли да ми говори нещо? (:
Он-топик: извинявам се, не съм видял, че тролът те е питал вече същото. (((:
И като не се сещам някакъв по-интересен въпрос, то ще те питам с тривиалния:
Пиеш ли, пушиш ли, наркотици (леки/твърди) пробвала ли си (ако да, то какви)?
Има ли 17-годишни девойки?
Е, как стига, няма стига - точно ти провокира интереса на всички, все още неспящи, за какво си говорим и ми пишеш да спра... Е, няма, държа да отбележа, че стихчето е писано специално за теб, понеже си позволи да се правиш на умряла лисица. (:
Едит: а, сега нека всички да се посмеем на резила на трола:
dreamwalker, не прави се ти
на умряла ми лисица,
че с моето любовно рало
ще шпоря твоето п**е бяло,
а дори по пол мъжко
да се ти окажеш -
вазелин щ' ти дам, момко,
хубаво да се намажеш!
/рядко пиша глупости, но това е страничен ефект от комуникацията с глупав човек (като трола горе). (:
Едит: изразявам благодарност към всички, които ми помогнаха да сътворя това двукуплетно недоразумение (те си знаят кои са). (:
Последно редактирано от M**** : 05-17-2015 на 22:47
Facepalm, bro.
Ай стига ве. Тъкмо си легнах и хвърлям един последен поглед и излиянията на М ме разбиха, щях да се задавя от смях. Това стихче ми изглежда като да са помагали кораба и харитов за него.
Чакам момента, когато 13.*4 ще публикува всички съобщения, които ми е писал. Не се съмнявам, че ще го направи. Тогава ще имаш време да се давиш многократно.