- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- колко процента от жените имат гадже или съпруг
кажете да знам като свалям някоя мацка как да правя Bayesian Update брата ме научи вчера много е яко каза че ще имам всичките мацки с тая дивотия ;] айде давайте данните
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Ако ги питаш, сигурно 100% от тях имат, иначе е друго.
Дори и без да ги питаш го казват, само те си знаят защо.
май само на тебе ти казват без да ги питаш щото си много грозен![]()
не става само с акъл трябва и външен вид ;] ти би ли ебал 80-годишна бабичка която има много чар или ум или квото е там ама има и херпес
Може да имат и да казват истината ,но може и да нямат ,а да казват ,че имат. Зависи за какъв те намират и дали имат интерес.
е че ти си си специаленсупер пич си брат
Значи не съм късметлия, щом жените търсят някви задръстеняци и винаги са заети, ако ги попитам.
те само грозните търсят задръстеняци защото знаят че за тях няма конкуренция ;] нали знаеш колкото по-грозна толкова по-умна
жалко защото аз харесвам умните а най-умните са най-грозни и те не ми вярват че ще остана с тях защото не съм задръстеняк а съм хубавец с 20 см пишкаиронията на съдбата
казвам на жените че пишката ми е 19.99см за да не се плашат толкова ;]
Ти им казваш, да я беше научил да говори, а дължината е без значение, стига да е дебел.
ама 19.99 см е обиколката му ;] колкото женска китка
ама аз наистина говоря питай някоя от мацките които са били с мен ;] впрочем китките им са 14-15 см ама и на мен ми е толкова дебел
Ще ги питам, бих ти предложил същото за моите, но те след мен не оцеляват.
ивке говоря за типични женски китки колко см е твоята
е ако е много дебел може да им разпори гъза и после ще трябва да ходят на лекар![]()