.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 191
    Супер фен Аватара на Pug_306
    Мамка му, обладам съм от алкохола значи Трябва ли да се притеснявам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_donchev Виж мнението
    Изпозлвам римските ритуали на католическата църква.
    Включват се и печати за защита срещу демонични сили , печати-капани , архангелска инвокация
    Католиците имат школи за екзорсисти, но те са обърнали Божиите дела в бизнес. По-порочни псевдо-християни от тях няма!
    Аз мога да правя и много често решавам проблема преди да се наложи екзорсизъм.
    Също така използвам някои православни ефективни молитви като Василиевите молитви и Киприянови молитви.
    Малко ритуали знам на шумерски
    и също така използвам енохова магия за инвокация на ангели и архангели
    Използвам и печати-капани , печати за евокация на архангели и пентаграма на соломон и други такива печати на Тетраграматон
    от това, което си написал, честно казано не знам какъв си?

хем православен, хем ритуали на католици, хем говориш за астрали, аури и шумери.

или си хитър петър или си супер дезориентиран духовно за това какъв си точно, но ти си знаеш.
    Последно редактирано от defender : 05-29-2015 на 11:44

аз не съм никакъв. Всички религии имат общи корени. Тук говорим за демонология и екзорсизъм. Някои от ритуалите за екзорсизъм са по-древни от Христос.... това не значи че не съм Християнин просто използвам всичко налично за гонене на нечистите сили.Аз не съм духовно-объркан. По-скоро ти си още дете и не знаеш много неща. Впила си поглед върху традиционните религии като кон с капаци а аз искам да ви покажа че религиите не са нищо повече от погрешни интерпретации на алчни и болни за власт хора... Има и истина в тях но има и много лъжа... Папата се вози в коли на 500 бона евро. Това ли е вашият идол и пример за праведен човек. На този човек л ивярвате или на православните митрополити с линкълни за не по-малко пари.Да ви имам и кумирите...Ако това за вас значи вяра то тогава по-добре да бъда неверник ... Има ли нещо по-несвято от религията. Религията злоупотребява с Христовите и Божиите закони...Много от екзорсизмите са неуспешни именно защото екзорсистите се придържат към една конкретна религия. Аз използвам всички налични методи и имам голяма ефективност!
    Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 11:47

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_donchev1 Виж мнението
    Някои от ритуалите за екзорсизъм са по-древни от Христос....
    ясно, ясно.

сега пък и езически ритуали.

ПП: поне що не се ориентираш към траките, поне нещо от нашите земи.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ясно, ясно.

сега пък и езически ритуали.

ПП: поне що не се ориентираш към траките, поне нещо от нашите земи.
    виждам че ме взимате на шега. Аз тези неща не ги пиша за вас обаче а за тези от форума които имат проблеми и вярват в тези неща.

Мега фен
    добре,
    а иначе, да те питам:

Какво е демон и как човек го допуска да го обладае?
    Каква е тая "очистителна молитва" преди католическите ти ритуали дето само ти я знаеш?
    От какво те очиства, кой те очиства и как? И как го разбираш, че си очистен?
    Последно редактирано от defender : 05-29-2015 на 12:06

Така очистителната молитва не я знам само аз а това са древни ритуали базирани на енохова магия . Прочети кой е енох и за еноховата магия. Демон е паднал ангел или нечиста душа прокудена от божието царство. Човек допуска обладаване като се кланя на демона , като го инвокира или като се забърка в спиритически сеанси за евокация на духове и души на мъртви хора. Разбираш, че си очистен когато демоните те оставят на мира

Мега фен
    Как изглежда демона? Как му се кланя човек? Аз не знам нормален човек дето ако види демон ще тръгне му се кланя, най-много да избяга или пък да си каже, че е видял призрак.

Нали каза да не правим магии, а ти самия ползваш Енохова магия, защо?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Не купувайте гоетии и тн защото четох вече за двама от вашия форум които са се забъркали в неприятности!
    Използвам и печати-капани , печати за евокация на архангели и пентаграма на соломон и други такива печати на Тетраграматон
    Не съм много сигурен, но тези печати не се ли съдържат именно в Гоетия?

В гоетия се съдържат печати за евокация и инвокация на демони не за защиота от тях. Дефендер има много хора които почитат сатаната които правят черни магии , екстрасенси , хора които убиват в името на Луцифер , хора които му се молят както някои се молят на Христос , има много безгранични грешници по земята. Демона няма визия той може да се визуализира в съзнанието на човека както той си реши но той е астрално създание и няма визия. През астрална проекция могат да се видят демоните по земята като черни сенки. Еноховата магия е една от малкото магии които може да се ползват с чиста цел. Тя е базирана на знания дадени от самите архангели. Прочети и кой е Енох.

Пентаграма и хексаграма на Соломон могат да се намерят в Гоетия. Те са за защита от нечисти сили.

Супер фен Аватара на Corb1225
    от това, което си написал, честно казано не знам какъв си?
    Фрийлансър екзорсист е човекът ;д.

Мега фен
    Демона няма визия той може да се визуализира в съзнанието на човека както той си реши но той е астрално създание и няма визия.
    добре, ето сега в съзнанието ми се визуализира табуретка, как да знам, че тая табуретка не е демон и как да направя да не й се кланям и тя да не ме обладае.

А ти какво правиш с тази твоите ритуали и магии, как гониш демона, той спира да ми се визуализира в съзнанието ли - демек никога повече няма да виждам табуретки.
    Последно редактирано от defender : 05-29-2015 на 12:51

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    виждам че ме взимате на шега. Аз тези неща не ги пиша за вас обаче а за тези от форума които имат проблеми и вярват в тези неща.
    Който има проблеми и вярва в тия глупости... е най-добре да престане да мрънка, да се чуди какво го е обладало и да търси екзорсисти, а да се вземе в ръце, да повярва в себе си (а не в духове, ангели, демони, богове и етц. научна фантастика) и да започне да ДЕЙСТВА, да прави положителни неща за себе си и за околните.

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Който има проблеми и вярва в тия глупости... е най-добре да престане да мрънка, да се чуди какво го е обладало и да търси екзорсисти, а да се вземе в ръце, да повярва в себе си (а не в духове, ангели, демони, богове и етц. научна фантастика) и да започне да ДЕЙСТВА, да прави положителни неща за себе си и за околните.
    Геле и аз когато бях младо момче не вярвах в тия щуротии преди да преживея клинична смърт за няколко секунди в казармата и да започна да движа със сектата на Пищова и Жан. Блъсках яко, тренирах Карате Шотокан от 10 годишен и ходих да бия чичковци по плевенските кръчми. Живота ми обаче се промени. Казвам ти го защото виждам че си изкарал някакъв релеф я си се зобил, я не.. Виждам че имаш 6-abs гърди добре очертани рамене и трапец. Ама това няма да ти помогне на духовно ниво макар че все пак здрав дух - здраво тяло
    Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 13:11

Мега фен
    Ама това няма да ти помогне на духовно ниво макар че все пак здрав дух - здраво тяло
    Ми що, той с това тяло може да си намери някоя готина жена, духовно извисена - тя ще го пази духовно от демони, а той ще ги бие и физически.

Тва си е един супер демонски тупаник на всякакво ниво. А? хихи

хихимихи тва е положението, който е окултист попада в демонския лист .

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Или като си избирам жена, ще е някоя с всичкия си.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Ми що, той с това тяло може да си намери някоя готина жена, духовно извисена - тя ще го пази духовно от демони, а той ще ги бие и физически.
    > може да си намери
    > ДУХОВНО ИЗВИСЕНА
    > жена
    > С ТОВА ТЯЛО

Ти си особен тип ретард.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Виждам че сред подрастващите е масов интереса към окултното и черната магия. Не се занимавайте с тези неща ставате слуги на демоните. Аз се казвам Калоян Дончев на 38 години уеб дизайнер. Занимавам се от 10 години с екзорсизъм след като като млад и аз бях примамен в секта с много известни личности като Митьо Пищова , принц Папа Жан и тн.
    https://www.facebook.com/kdon4evaspektweb моят фейс е това пишете ми ако някой има въпроси за окултното ,демоните или ако има проблем! Пишете не действайте на своя глава моля Ви!!! Опитвам се да помогна! Не купувайте гоетии и тн защото четох вече за двама от вашия форум които са се забъркали в неприятности! Недейде да се вързвате и на разни секти като Мормоните и тн ! Ако имате въпроси за религиозни групи пишете тук или на фейса ми, но внимавайте! Сатаната е навсякъде!
    омг имаме общи приятели

омг омг омфдм

и сатаната е в ада чадо бог е навсякъде

под бог разбирай алах
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хихимихи тва е положението, който е окултист попада в демонския лист .
    аз съм окултист как ще ме спасиш от демона който ме е обладал
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на ReguL
    явно Джон Константин ни е на гости

екзорсизми няма да ви показвам ама мога да ви покажа как се бие едно уширо маваши

Голям фен Аватара на ReguL
    не си ли твърде агресивен за адепт владеещ ангелска магия?

шегувам се бе Като млад бях агресивен ама сега съм друг човек. Като съвет да ви дам шотокан е много добро ако се занимавате над 5 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си