- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.infonews.bg/%D1%82%D0%BE%...0%D0%BE%D0%B2/
същите лафчета пускаш
на мен ми граничиш с олигофрен принципно
^ Не само Къцамун, а Къцамун, бате Енчо и Робин Кафалиев в едно ;д.
понеже си призна че си кавал
значи признаваш че и майка ти е дърта кавалджийка
пускате ли я на околовръстното
@ всички четящи скромната ми тема:
Разпространявайте, братя и сестри, разпространявайте вестта, че LoadRunnar-a е ФЛЕЙТА!
]:-))))
Ти не само си къцамун ами си и супер сдухан самотник
неспособен да общува
най- вероятно са те забутали в някой влажен офис да подреждаш папки и да носиш кафета щото за друго явно че не ставаш
дори като носиш кафето го оставяш пред врата, чукаш и бягаш иначе шефа ти ще получи сърдечен удар ако знае кой работи за него
затова си станал такъв кавал и подлизурко
лакея на форума
и явно филмар
с ритник в задника дори и от непознати в някав форум
Ко, Ко, Ко каза? Че ти дори не си грамотен, ве, цървул!
Имаш ли завършен клас?
Поне начално завърши ли? Гледам не вдяваш от пунктуация... Всеки го вижда. Пиша ти слаб (2) по български език, мазен мангале!
Деца, не се карайте и ще ви купя захарен памук.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
как не се уморихте вече
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Остави 13*4 на мира.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.