- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
Само простите и ограничени хора съдят за някой по възрастта му. Биологичната възраст няма нищо общо с вътрешното израстване, като ти си най-очевиден пример за това. Но понеже нямаш грам езотерично познание, до което да си достигнал сам, тия неща ти убягват. Ти просто си събрал оттук-оттам рандъм псевдо-езотерични простотии от необятните полета на интернет пространството и си решил да се изживяваш като окултен гуру по форумите. Тия роли и идентификации служат именно на хора с инфантилно съзнание. Жалък си.
Хайде научи ме на нещо как да правя екзорсизми , как да развалям магии, на медитации ме научи как да вкарвам мозъка си в режим на гама и тета вълни. Научи ме на нещо искам да видя г-н Езотерика колко знае![]()
Каква точно диагноза имаш ако е вярно тва за хапчетата?
години правя 6 месеца курс спирам 1 месец за почивка и пак почвам.
Имам представа, но едва ли се припокрива със заучените фрази, дето си ги прочел в книжките на разни магове, врачки или баячки с психични или финансови проблеми. Не бих се наел със задачата да разгръщам моя езотеричен модел за човека и вселената, първо защото това би ми отнело много време, второ защото изобщо не ми е за цел да го правя, още по-малко пък за филмари от твоя тип, и трето защото не би го разбрал - нямаш вътрешното ниво с което да го асоциираш и това на мен веднага ми става ясно, по начина по който пишеш, реагираш, по простотиите дето си ги напляскал в сайта си, и пр. Така че продължавай да блуждаеш в заблужденията си, към това аз нямам отношение, но не очаквай някой да те вземе насериозно. Очевиден си дори и за тези дето по принцип са склонни да резонират на подобен тип сугестии.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-29-2015 на 21:28
имам ЯМР нямам промени в мозъчните структури. Имам проблеми с демони вече ви казах веднъж. Това е причината за всичко и ксанакса горе долу замазва положението.
Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 21:32
тия вълни не причиняват ли рак на кожата
или те бяха алфа
ще повторя имам направен ЯМР нямам типични изменения на мозъчните структури за шизофрения правиха ми и функционален ЯМР и там всичко е наред. Аз чувам гласове а дяла на мозъка ми отговорен за гласовете не реагира ... което значи че реално аз не чувам нищо и нямам халюцинации (при тях също този дял се актиривира), а гласове чувам...
гама вълните са радиоактивните вълни май познах ли ?
http://mentalhealthdaily.com/2014/04...a-theta-delta/ ето информация за мозъчните вълни. Те се изследват чрез ЕЕГ и са основополагащи за диагностика на някои неврологични заболявания![]()
Позна за гама лъчите, а тва за мозъчните вълни не го бях чувал, аз говорех за друго нещо
да мозъчните вълни са механични вълни а не електромагнитни. Мозъчните вълни са трептения. Всеки орган трепти с някаква честота и това е медицински фактШизофреника не е толкова тъп и аз съм учил едно време. Ама докато има дебили като ДокторСатана666 сред вас, няма спасение
Просто не всички хора са достатъчно умствено извисени да разберат идеите ми
![]()