.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 191
    Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_donchev1 Виж мнението
    на мен ми вика лешпер лапето :Д Кога ти порасна работата бе малчо
    Само простите и ограничени хора съдят за някой по възрастта му. Биологичната възраст няма нищо общо с вътрешното израстване, като ти си най-очевиден пример за това. Но понеже нямаш грам езотерично познание, до което да си достигнал сам, тия неща ти убягват. Ти просто си събрал оттук-оттам рандъм псевдо-езотерични простотии от необятните полета на интернет пространството и си решил да се изживяваш като окултен гуру по форумите. Тия роли и идентификации служат именно на хора с инфантилно съзнание. Жалък си.

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Само простите и ограничени хора съдят за някой по възрастта му. Биологичната възраст няма нищо общо с вътрешното израстване, като ти си най-очевиден пример за това. Но понеже нямаш грам езотерично познание, до което да си достигнал сам, тия неща ти убягват. Ти просто си събрал оттук-оттам рандъм псевдо-езотерични простотии от необятните полета на интернет пространството и си решил да се изживяваш като окултен гуру по форумите. Тия роли и идентификации служат именно на хора с инфантилно съзнание. Жалък си.
    хайде сподели ни твоите езотерични познания Може да ме обогатиш с нещо майсторе

хайде сподели ни твоите езотерични познания Може да ме обогатиш с нещо майсторе
    Ми чети ве, писал съм достатъчно в тоя форум.

Ми чети ве, писал съм достатъчно в тоя форум.
    ама ти вярваш ли си бе какво си писал :Д Ти една астрална проекция не можеш да вържеш бе Някакво комплексирано хлапе на 20 години ми обяснява тук неща на езотерична тематика. Ти пък какво разбираш въобще имаш ли представа с какви неща се занимава тази сфера?

Хайде научи ме на нещо как да правя екзорсизми , как да развалям магии, на медитации ме научи как да вкарвам мозъка си в режим на гама и тета вълни. Научи ме на нещо искам да видя г-н Езотерика колко знае

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Каква точно диагноза имаш ако е вярно тва за хапчетата?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Каква точно диагноза имаш ако е вярно тва за хапчетата?
    За депресия пия лекарства - Xanax

Град
    Sedes Sancti Petri
    А от колко време го пиеш

години правя 6 месеца курс спирам 1 месец за почивка и пак почвам.

Имам представа, но едва ли се припокрива със заучените фрази, дето си ги прочел в книжките на разни магове, врачки или баячки с психични или финансови проблеми. Не бих се наел със задачата да разгръщам моя езотеричен модел за човека и вселената, първо защото това би ми отнело много време, второ защото изобщо не ми е за цел да го правя, още по-малко пък за филмари от твоя тип, и трето защото не би го разбрал - нямаш вътрешното ниво с което да го асоциираш и това на мен веднага ми става ясно, по начина по който пишеш, реагираш, по простотиите дето си ги напляскал в сайта си, и пр. Така че продължавай да блуждаеш в заблужденията си, към това аз нямам отношение, но не очаквай някой да те вземе насериозно. Очевиден си дори и за тези дето по принцип са склонни да резонират на подобен тип сугестии.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-29-2015 на 21:28

Пхахаха, познах за кснакса.

Имам представа, но едва ли се припокрива със заучените фрази, дето си ги прочел в книжките на разни магове, врачки или баячки с психични или финансови проблеми. Не бих се наел със задачата да разгръщам моя езотеричен модел за човека и вселената, първо защото това би ми отнело много време, второ защото изобщо не ми е за цел да го правя, още по-малко пък за филмари от твоя тип, и трето защото не би го разбрал - нямаш вътрешното ниво с което да го асоциираш и това на мен веднага ми става ясно, по начина по който пишеш, реагирал, по простотиите дето си ги напляскал в сайта си, и пр. Така че продължавай да блуждаеш в заблужденията си, към това аз нямам отношение, но не очаквай някой да те вземе насериозно. Очевиден си дори и за тези дето по принцип са склонни да резонират на подобен тип сугестии.
    цигане какво повече да ти кажа

Град
    Sedes Sancti Petri
    години правя 6 месеца курс спирам 1 месец за почивка и пак почвам.
    Не е възможно толкова време да се лекува депресия. Сигурен ли си, че не е шизофрения?

Мега фен
    да вкарвам мозъка си в режим на гама и тета вълни.
    Какво е това?

имам ЯМР нямам промени в мозъчните структури. Имам проблеми с демони вече ви казах веднъж. Това е причината за всичко и ксанакса горе долу замазва положението.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Какво е това?
    питай езотериката той знае всичко аз пасти да ям Имате си тук специалист по езотерика той ще ви отговаря на въпросите вече Ако някой има нужда от екзорсизъм обърнете се към него. Макар че според мен не е нищо повече от безполезен философ.
    Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 21:32

Мега фен
    тия вълни не причиняват ли рак на кожата

или те бяха алфа

Град
    Sedes Sancti Petri
    имам ЯМР нямам промени в мозъчните структури. Имам проблеми с демони вече ви казах веднъж. Това е причината за всичко и ксанакса горе долу замазва положението.
    Ксанакса замазва положението и при шизофрения. Много често обладаването и шизофренията не се различават на пръв поглед.

цигане какво повече да ти кажа
    Нищо, защото нямаш какво повече да кажеш.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    тия вълни не причиняват ли рак на кожата

или те бяха алфа
    Рак на кожата причиняват UV- лъчите, тета вълни изобщо не съществуват, а гама- "вълните", въпреки че са част от спектъра на електромагнитните вълни не са вълни, а лъчи.

Ксанакса замазва положението и при шизофрения. Много често обладаването и шизофренията не се различават на пръв поглед.
    ще повторя имам направен ЯМР нямам типични изменения на мозъчните структури за шизофрения правиха ми и функционален ЯМР и там всичко е наред . Аз чувам гласове а дяла на мозъка ми отговорен за гласовете не реагира ... което значи че реално аз не чувам нищо и нямам халюцинации (при тях също този дял се актиривира), а гласове чувам...

Не е възможно толкова време да се лекува депресия. Сигурен ли си, че не е шизофрения?
    Да питаш потенциален шизофреник дали е сигурен че не е шизофреник е малко тъпичко, не мислиш ли?

Рак на кожата причиняват UV- лъчите, тета вълни изобщо не съществуват, а гама- "вълните", въпреки че са част от спектъра на електромагнитните вълни не са вълни, а лъчи.
    гама вълните са радиоактивните вълни май познах ли ?
    http://mentalhealthdaily.com/2014/04...a-theta-delta/ ето информация за мозъчните вълни. Те се изследват чрез ЕЕГ и са основополагащи за диагностика на някои неврологични заболявания

Град
    Sedes Sancti Petri
    Позна за гама лъчите, а тва за мозъчните вълни не го бях чувал, аз говорех за друго нещо

Позна за гама лъчите, а тва за мозъчните вълни не го бях чувал, аз говорех за друго нещо
    да мозъчните вълни са механични вълни а не електромагнитни. Мозъчните вълни са трептения. Всеки орган трепти с някаква честота и това е медицински факт Шизофреника не е толкова тъп и аз съм учил едно време. Ама докато има дебили като ДокторСатана666 сред вас, няма спасение Просто не всички хора са достатъчно умствено извисени да разберат идеите ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си