.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 191
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Да питаш потенциален шизофреник дали е сигурен че не е шизофреник е малко тъпичко, не мислиш ли?
    Да със сигурност, те никога не си признават, то всъшност тва е симптом на всички разстройства на личността.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Човекът го гонели демони и той съвсем случайно взел да се изживява като екзорсист. Странно съвпадение, нали?

Момчето има комплекси и иска да се докаже пред вас. Писах му на лично , предложих му да си разрешим спора там той реши обаче да пише в публичната тема , за да се докаже колко е компетентен.

Мега фен
    Човекът го гонели демони и той съвсем случайно взел да се изживява като екзорсист. Странно съвпадение, нали?
    доктора е безпощаден, док кажи и моите симптоми да ходя да рева.

виж дончев, солидарно се подлагам на тормоз, да рИвем двамата.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_donchev1 Виж мнението
    Момчето има комплекси и иска да се докаже пред вас. Писах му на лично , предложих му да си разрешим спора там той реши обаче да пише в публичната тема , за да се докаже колко е компетентен.
    Нямам никакви комплекси, а тва че съм компетентен в някои теми си е отделен въпрос. Няма да влизам в безсмислени спорове с човек, който дори не знам дали е в състояние да води нормален разговор.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Нямам никакви комплекси, а тва че съм компетентен в някои теми си е отделен въпрос. Няма да влизам в безсмислени спорове с човек, който дори не знам дали е в състояние да води нормален разговор.
    не ти бе , а доктора :Д :Д :Д :Д :Д Гузен негонен бяга

Град
    Sedes Sancti Petri
    Няма значение то тва, което написах се отнася и за мен така или иначе.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Тъкмо да ме опознаят хората, че съм от скоро тук.

да мозъчните вълни са механични вълни а не електромагнитни. Мозъчните вълни са трептения. Всеки орган трепти с някаква честота и това е медицински факт
    АНахАххахААхахахахахахха.. ...
    мозъчните вълни били механични
    аахахахахахаххахахахах......

Ще те просветля малко, заблудени човече. Мозъка е изграден от милиарди нервни клетки наречени неврони. Невронът има тяло с много малки разклонения и дълъг израстък наречен аксон, ако не ме лъже паметта. Всеки неврон "изстрелва" нервен импулс към другите неврони с които е свързан. Когато множество неврони "стрелят" в синхрон, това са всъщност мозъчните вълни. Какви механични трептения, какви 5 лева.... ахахахаха
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-29-2015 на 22:10

я и аз да се включа От много години за мен е ебаси кефа да чета в сексуалния раздел мненията на малоумниците от тийнпроблем ама нивга не очаквах тоз г-н Дончев да го видя тук Познавам го от много време и зарибяваше мен и мой приятел да прайм някви магии и да му превеждаме молитвите. Кви пари взима не знам , май не взима ама знам че си изкарва парите с измами с недвижими имоти. Не му е чиста работата ,говори като надрусан , маа диазепами сутрин и вечер и ги пие с алкохол до такава степен е привикнал че ако недай си боже треа го оперират няма да го хване упойката. Ако е същия за който аз говоря нали , но съм почти сигурен че е той. Аз и моят приятел му бяхме "ученици" , но в последствие намерихме по-достоверен човек дет да ни учи точно на тема демонични обсебвания и някви такива. Аз лично категорично вярвам в обсебванията демоните и всички тез неща . г-н Дончев знае много обаче не е той човекът който трябва да прави екзорсизми по простата причина че той самият има нужда от такъв.

Град
    Sedes Sancti Petri
    И аз превеждам един текст само че аз му предложих. Тъкмо да си упражня езика

АНахАххахААхахахахахахха.. ...
    мозъчните вълни били механични
    аахахахахахаххахахахах......

Ще те просветля малко, заблудени човече. Мозъка е изграден от милиарди нервни клетки наречени неврони. Невронът има тяло с много малки разклонения и дълъг израстък наречен аксон, ако не ме лъже паметта. Всеки неврон "изтрелва" нервен импулс към другите неврони с които е свързан. Когато множество неврони "стрелят" в синхрон, това са всъщност мозъчните вълни. Какви механични трептения, какви 5 лева.... ахахахаха
    брат принципно мозъчните вълни май са механични смис до колкото знам органите наистина имат вибрации тва дет го е писал за ЕЕГ-то е така имам познати с епилепсия на тях тва им гледат на първо място.

Чичо Коки ме предизвика на интелектуално-езотеричен дуел във фейсбук Ако не приема, ще загубя без бой. Леле леле, какво ли ще правя тогава...

Цитирай Първоначално написано от eastman47 Виж мнението
    я и аз да се включа От много години за мен е ебаси кефа да чета в сексуалния раздел мненията на малоумниците от тийнпроблем ама нивга не очаквах тоз г-н Дончев да го видя тук Познавам го от много време и зарибяваше мен и мой приятел да прайм някви магии и да му превеждаме молитвите. Кви пари взима не знам , май не взима ама знам че си изкарва парите с измами с недвижими имоти. Не му е чиста работата ,говори като надрусан , маа диазепами сутрин и вечер и ги пие с алкохол до такава степен е привикнал че ако недай си боже треа го оперират няма да го хване упойката. Ако е същия за който аз говоря нали , но съм почти сигурен че е той. Аз и моят приятел му бяхме "ученици" , но в последствие намерихме по-достоверен човек дет да ни учи точно на тема демонични обсебвания и някви такива. Аз лично категорично вярвам в обсебванията демоните и всички тез неща . г-н Дончев знае много обаче не е той човекът който трябва да прави екзорсизми по простата причина че той самият има нужда от такъв.
    Кой си ти, че нещо не си те спомням? Булет?

Кой си ти, че нещо не си те спомням? Булет?
    азе съм чичо Дончев Благодарение на твоя милост започна моето духовно извисение но не благодарение на теб завърши.Нямам нищо против методите ти за екзорсизъм и разваляне на магии ефективни са но тези неща не се правят от хора които не могат да оправят собствените си проблеми. Не е лъжа че си ненормалник и мен си ме заплашвал с магии няма нужда да ти припомням защото си мислеше че съм ти хаквал мизерния сайт

Докторе ще ти дърпам ушните миди! Да си знаеш!

брат принципно мозъчните вълни май са механични смис до колкото знам органите наистина имат вибрации тва дет го е писал за ЕЕГ-то е така имам познати с епилепсия на тях тва им гледат на първо място.
    Ама това да не е махало че да трепти механично ве? Това са електрически импулси, които се изстрелват от едната част на неврона към другата. Тук нищо не трепти, не се движи периодично в буквален, механичен смисъл. Затова няма как да са механични, иначе мозъка ти щеше да вибрира. За неговия не съм сигурен де, може и да вибрира.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-29-2015 на 22:09

Мега фен
    май не взима ама знам че си изкарва парите с измами с недвижими имоти. Не му е чиста работата
    Е, че човека си каза, че пари не взима, той директно прилапва апартаменти.

Плащаш му билета, той идва у вас, разглежда къде живееш, що за човек си и почва да обсебва със себе си, демек да ти изкарвал демоните, ма то заедно с демоните, я виж ти изкарал и душицата..

Супер фен Аватара на Corb1225
    Значи в крайна сметка един луд мами други луди. Барем да си беше отворил една секта, повече щеше да припечелва.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    доктора е безпощаден, док кажи и моите симптоми да ходя да рева.

виж дончев, солидарно се подлагам на тормоз, да рИвем двамата.
    Ма ти си мазохист ве дефенди - ти искаш да те тормозят. Как иначе ще се преживяваш в любимата си роля на вечния ревливец, ако няма кой да те тормози.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Значи в крайна сметка един луд мами други луди. Барем да си беше отворил една секта, повече щеше да припечелва.
    с апартаментите е по-лесно, един удар, продава апартамента и 5 години живот на аванта. може и да е към някоя групировка, то шотокан, тва онова.

сектата тва е грижи с хора, разправии.

Е, че човека си каза, че пари не взима, той директно прилапва апартаменти.

Плащаш му билета, той идва у вас, разглежда къде живееш, що за човек си и почва да обсебва със себе си, демек да ти изкарвал демоните, ма то заедно с демоните, я виж ти изкарал и душицата..
    взима апартаменти под наем и подправя документи и ги продава Присъствал съм на два негови случая с екзорсизми и се запознах с един от хората които потърсиха помощ от тоз.

Супер фен Аватара на Corb1225
    с апартаментите е по-лесно, един удар, продава апартамента и 5 години живот на аванта.
    сектата тва е грижи с хора, разправии.
    Че те тия от сектите малко апартаменти ли прилапват?

Мега фен
    ^ ми така е, ама все пак сектата повече грижи и бачкане, всеки ден да ти мрънкат с проблемите си някакви сектанти на главата и ти да им се усмихваш, а така е като фантом, намира една уязвима жертва, хаква я и изчезва в небитието, а сектата трябва да заличава следи.

така си мисля де, ся точно кво, е що е

Мега фен
    ама ме кефи как в тая тема от само себе си се обединихме, хора дето всеки ден спорят един с друг, ейй, кво нещо е живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си