.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 139
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ебах ти римуването, сякаш пишеш песните на Криско, така ли е ?

http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11285815

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ko mi pokazvash?
    nishto ne dokazvash

Друг път ще ти покажа, имай търпение, обещавам.

добре, бойко

Супер фен
    знаете ли какво липсва на този разговор ?
    гърди

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ехаа, корб, и на мен джони ми е любим.
    Аз съм го казвал и в друга тема, и ти го отбеляза. А, това беше с друг профил ;д.
    Сигурно споменавам Finding Neverland за стотен път ;д, ама и там му е супер силна роля.

къде о.О
    не си спомням. кой профил? /защо имаш толкова профили, we -.-
    не ти отговорих на въпросите ;д
    нямам спомени в кои точно филми съм гледала кийра. сещам се само за гордост и предразсъдъци, ана каренина и разбира се - пиратите. ми, добра е, но ддз. просто добра :д
    сега се сетих, че от женските харесвам шарлот/е/ гейнсбург <3

Супер фен
    a dangerous method u fool

...
    Профилът на приказен герой, който има много общо с Finding Neverland ;д. И не бих казал, че имам чак толкова профили, дори не ги развивам ;д.
    Кийра е само на 30, а се снима откакто се помня и още е на върха, което едва ли е случайно. Доктор Живаго и Atonement са също много добри, но тя не е точно главната героиня и в двата.

ъъ, добре. аз споменах все такива, в които е сред водещите персонажи. харесвам я.

кои са любимите ти филми?

харесвам я
    Найните са по-малки и от твоите, как няма да я харесваш, сигурно те кара да си мислиш, че едните цици не означават нищо

кои са любимите ти филми?
    По принцип ли?
    Любими са ми такива, които са ме разчувствали, разплаквали или накарали да се замисля, с две думи - докоснали ме. Ето няколко примера:
    Тук споменатите Atonement, Finding Neverland, Don Juan DeMarco; Se7en, Seven Pounds, Shutter Island, Shawshank Redemption. Има още много, но принципно не помня имена на филми, че дори и на актьори ;д.
    А твоите?

аз пък не съм ревала на филм :/
    аз търся същото. помислих си, че може би харесваме и сходни филми, щом актьорите ни съвпадат. уви.
    имам много любими. нз. примерно the fountain със сигурност е най. също така offret, mr. nobody, dogville, melancholia /което ме подсеща, че много харесвам кирстен дънст/, requiem for a dream, the black swan, pi, trainspotting, the acid house, antichrist, orange with clock mechanism, соларис от 72-ра, stalker на същия режисьор, lost highway и mulholland drive. със сигурност има още, но не се сещам в момента. изброих ги по режисьори :д

Уж се пишеш голяма емпатка, а не си плакала на филм ;д. Пък аз като чуя, че е станала трагедия с жертви махам с ръка и отминавам. А примерно на Seven Pounds плаках много и от все сърце.
    Гледал съм някои от тия филми и ми харесват, но не съм от най-големите киномани, както казах.
    Не харесваш ли Финчър? Той има уникални филми.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Този Eddie Redmayne ми е адски нелицеприятен, но той май по принцип си е такъв, не само според мен ;д.
    А г-н Захаров е номер едно
    Не е нужно да е лицеприятен, за да е добър актьор. За мен лично от тези, които съм изброила само Клайв Оуен има нещо в очите, което ми харесва, но като говоря за играта, гледам играта на актьорите.
    Няма как да съм изненадана, тъй като аз самата съм по- скоро меломан отколкото киноман и не ми е любимец, че да гледам всичките му (Деп) филми, а и рядко се впечатлявам от филм. Запомнила съм го с Едуард Ножиците, а пиратите даже не съм ги гледала изцяло. Дон Жуан само съм го прехвърлила.
    Бахаров не ми е от любимците, ни на лицеприятност, ни на игра, но има и добри роли. От българските (и по- младите) ми допада Юлиян Вергов, а най не ми допада Владо Карамазов и нямам идея защо го викат да играе и в сериозни постановки.

Като прочета и другите мнения, ще едитна, ако има смисъл
    Като каза Финчър, чисто акустично се сетих за Линч и реших, че ще си припомня сериала, че съм го гледала преди близо 20г., когато не съм разбирала мн мн ;д
    Последно редактирано от therichbitch : 05-31-2015 на 13:32

дори не го знам кой е тоя финчър. погледнах му филмографията и повечето ми се виждат някакви екшъни - единственият жанр, който не харесвам.
    уил смит също избягвам да го гледам, щото ми изглежда несериозен /хаха/ актьор, но може и да погледна този, който каза. явно там е изключение.
    http://www.imdb.com/title/tt1386697/
    както и в този, който нямам търпение да излезе най-вече заради джаред лето

Град
    Sofia
    orange with clock mechanism
    Clockwork orange ли имаш предвид?

Иве, Финчър не прави екшъни, а главно мистерии и драми, голям е. Екшъни и аз не харесвам, като малък бях луд по тях де ;д.
    Този филм, който си дала, има силен каст, ама сюжета не ме блазни.

Ричи, за Туин Пийкс ли говориш? Вкъщи се гледаше, но нямам спомен, макар че съм бил по-големичък от теб все пак. Единственият сериозен сериал, който помня от детските си години е "Птиците умират сами", и то го помня с това, че е първия филм, на който съм плакал ;д.
    От българските актьори изобщо съм вдигнал ръце, след промените няма и един наистина хубав филм, от театър не разбирам и никога не съм ходил. Иначе харесвам Иван Иванов и Наум Шопов (лека му пръст).

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    но нямам спомен, макар че съм бил по-големичък от теб все пак.
    аз съм с по- силна памет , но него визирах, да

За "Птиците умират сами" знам за книгата, че е хубава, сериала само съм го хващала, докато се гледаше у нас. (те пак го въртяха по тв преди десетина години). Ама той е твърде любовен и сърцераздирателен, не се падам по такива, неубедителни са ми. Истинските трагедии в живота за мен не са свързани с несподелената или забранената любов.
    Последно редактирано от therichbitch : 05-31-2015 на 15:14

Напълно допускам, че може да имаш по-силна памет от мен ;д. Даже е по-вероятно да е така.

Всъщност кой определя кое е истинска трагедия и кое не? Това отново е супер субективно понятие. Трагедията е толкова голяма, колкото я възприема потърпевшия. Дори най-дребното нещо може да е огромна трагедия за теб, ако го чувстваш по този начин. Случи се така, че в последните месеци изгледах няколко докосващи романтични драми, а живота изобилства от сходни ситуации, и няма как да съм по-несъгласен с твърдението ти. Но както казах - това е лично възприятие.
    Последно редактирано от Corb1225 : 05-31-2015 на 15:13

Град
    Sofia
    кои?

Две от тях са тук споменатите Atonement и Доктор Живаго (книгата не съм чел, но ще го направя в близко бъдеще), на Свети Валентин пък даваха много готина екранизация на Ромео и Жулиета ;д, и разни други.
    Любовта сама по себе си не е трагедия, но може да доведе до наистина огромни трагедии. Кое според теб е по-голяма трагедия от несподелена и/или забранена любов? Смъртта? Най-жалкото и тежко е да знаеш, че може да се получи, но обстоятелства и/или хора да пречат, докато смъртта е необратима. Немалко съсипани от любов животи и съдби има.

Спорт = малки гърди е темата, спрете с тия филми

Град
    Sofia
    Смъртта сама по себе си е облекчение, не трагедия.
    -Детето ти да е неизлечимо болно
    -Милиони дадени животи за нечиста кауза нищо, че Сталин твърди, че са само статистика
    -Избиването на животни

Ромео и Жулиета блях, най- слабата трагедия на Шекспир
    Последно редактирано от therichbitch : 05-31-2015 на 15:38

Добре. Тогава кои/какви са истинските трагедии според теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си