.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 160 от общо 160
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Някво, битката на скорпионите, хаха
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А, на който просто не му харесват сънародниците ?

Или пък не вижда как и какво може да промени, защото е най-обикновен човек и не иска децата му да отрасат в гадна среда? Кво прави? Пали се пред парламента ли?
    мхм в чужбина дето и да иде ще го харесат и детето му няма да е пришалец

иначе съм прав всеки мисли сам за себе си и този ти пост го показва
    Последно редактирано от haritov : 05-31-2015 на 20:06
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ами за какво да мислят? За чалгарите ли? Защото на последък само чалгари се срещат навсякъде.
    Значи викаш да седи човек при чалгарите? Жалко, но истината вече е такава. Гледайте какво ще стане след още 10 години в тази държава и вече връщане назад няма. 1 процент интелигенция.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    мхм в чужбина дето и да иде ще го харесат и детето му няма да е пришалец

и мисли сам за себе си и този ти пост го показвиначе съм прав всека
    Представи си, че ни ти харесва самия манталитет. Да виждаш как хората бездействат и в същото време ти да се правиш на реолюционер патриот.

За кво умряха толкова хора, за продажното робско население.

Град
    системата дегоба
    За кво умряха толкова хора, за продажното робско население.
    заради последните ти 3 кометара се правя на патриот и какъв ли не за да премахна този манталитет

даже както виждаш не съм и сам просто има хора дето се оплакват във форумите

и те не умряха за да си тръгнем

щом смяташ че сме продажно робско населиение значи и в теб има проблем

аз знам що за народ сме и никога няма да каже че сме продажно робско население но явно ти не знаеш какви сме
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Да, като стане някакъв проблем и всеки се затваря в къщата си, вместо да излиза. Не можем да се организираме. За това казах ''робско''. Продажно, защото нямаме един политик, който не слугува, всеки гледа материалното.
    Та, добре. За последен път питам, какъв е смисълът да останеш в черупката си, или да избягаш навън?

А като гледам студентите за какво става въпрос, като гледам бъдещетето поколение на какво прилича...

Град
    системата дегоба
    Да, като стане някакъв проблем и всеки се затваря в къщата си, вместо да излиза. Не можем да се организираме. За това казах ''робско''. Продажно, защото нямаме един политик, който не слугува, всеки гледа материалното.
    Та, добре. За последен път питам, какъв е смисълът да останеш в черупката си, или да избягаш навън?

А като гледам студентите за какво става въпрос, като гледам бъдещетето поколение на какво прилича...
    ако дойда да живея у вас и започна да руша всичко ще се инесеш ли от дома си?

не вникваш в смисъла

Град
    системата дегоба
    не вникваш в смисъла
    ти също

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си