- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- България загива
Някво, битката на скорпионите, хаха![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Последно редактирано от haritov : 05-31-2015 на 20:06
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами за какво да мислят? За чалгарите ли? Защото на последък само чалгари се срещат навсякъде.
Значи викаш да седи човек при чалгарите? Жалко, но истината вече е такава. Гледайте какво ще стане след още 10 години в тази държава и вече връщане назад няма. 1 процент интелигенция.
За кво умряха толкова хора, за продажното робско население.
заради последните ти 3 кометара се правя на патриот и какъв ли не за да премахна този манталитет
даже както виждаш не съм и сам просто има хора дето се оплакват във форумите
и те не умряха за да си тръгнем
щом смяташ че сме продажно робско населиение значи и в теб има проблем
аз знам що за народ сме и никога няма да каже че сме продажно робско население но явно ти не знаеш какви сме
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да, като стане някакъв проблем и всеки се затваря в къщата си, вместо да излиза. Не можем да се организираме. За това казах ''робско''. Продажно, защото нямаме един политик, който не слугува, всеки гледа материалното.
Та, добре. За последен път питам, какъв е смисълът да останеш в черупката си, или да избягаш навън?
А като гледам студентите за какво става въпрос, като гледам бъдещетето поколение на какво прилича...
не вникваш в смисъла