- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Няма друго обяснение... :Д
dreamwalker пише само когато ти се появиш на линия и обратно. (:
Дримок, защо си играеш такива психологически игри с М?
Истината е, че вече съм дърТ - мозъкът ми почна да се изглажда като топка за боулинг... :/
Не мога да вниквам вече в зад задкулисните игрички и да долавям тънките нишки на форумни интриги... :/
Ех, старост - нерадост... :/
За това аз избягах от Горния Свят и станах скромен отшелник, тук, в таз' смрадлива Кофа... :/
Задкулисни игрички?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
И за капак на Кофата - Неймар...
Ем, нямам думи. Пътят на отшелника е страдалчески, но Богоугоден. Затова продължавам - все по-решен, да го извървя до край... (:
Разглеждах й публични снимки в Лицекнигата. Някои са качени от мобилка, защото са на "светски" събития и така се ориентирах за датата и горе-долу часа. После проверих твоята активност тук, във форума, и някак си двете неща не се вързаха - затова тя отпада от списъка ми с предположения за теб. (:
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пък и не съм далтонист, та...
Пиши още. Интересно ми е да те чета.
dreamwalker (Corb1225), трябва да се ориентирам към приключване на работното място, та... ще бягам.