Първоначално написано от RapExotic И сега се чувстваш виновен, понеже не влизаш в стериотипа, че всяка пияна путка, която ти се дава на готово трябва да бъде наебана? Момичето очевидно е искало паламарката, но той си е изпуснал шанса да топне чушлето.
Първоначално написано от Животно Момичето очевидно е искало паламарката, но той си е изпуснал шанса да топне чушлето. А не допускаш ли, че може той да не е искал?
Първоначално написано от RapExotic А не допускаш ли, че може той да не е искал? "Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса" - това ме навежда към мисълта, че е искал.
Първоначално написано от Животно "Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса" - това ме навежда към мисълта, че е искал. А мен това ме навижда на мисълта, че не е животно и все пак може контролира инстинктите си за размножаване. Първоначално написано от lifo реших да не се възползвам от това че е пила(само ако тя пожелае). Странно е, че винаги когато момче откаже или не се възползва от шанса да спи с някоя го изкарвате кретен.
Първоначално написано от RapExotic Странно е, че винаги когато момче откаже или не се възползва от шанса да спи с някоя го изкарвате кретен. Не е странно, като имаме предвид, че самите те се вписват в дефиницията. Живот без стандарти не е живот, а безмозъчно съществуване. П.П. Прочетох и останалите коментари в темата - по-добре да не бях... Жалки сте, Ганчев.
Последно редактирано от dreamwalker : 06-03-2015 на 15:43
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Правила