- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
Европейският парламент разделен
Европейският парламент няма единно и категорично становище относно споразумението за Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции. Това е изводът от двудневния семинар по темата, който се проведе в Брюксел
http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=713689
Ама виж, за разлика от тях, Дарки е убеден, защото цитирам "той не бил от 4-ти километър".
Авторът на статията го познавам лично, така че не ми казваш нищо ново. Пак откри топлата вода, ефенди. ;]
Освен това съм говорил и с няколко евродепутати и съм наясно и с техните мнения по въпроса, драги ми смехурко.
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-05-2015 на 21:29
Welcome to the Jungle...
"Очаквано най-сериозни критики френския евродепутат Яник Жадо отправи към механизмът ISDS. По думите му, с този механизъм правосъдието се приватизира."
но за демократ дарки, това явно не е проблем, някакво си там правосъдие.
Ефенди продължава с великите географски открития, тепърва запознавайки се с неща, които се дискутират от месеци.
Браво ефенди, давай в същия дух.
Welcome to the Jungle...
Явно споразумението още не е разкрито, Укилийкс дава награда за да го публикува, но на дарк всичко вече му е ясно, убеден е. Супер си дарк.
Ясно ми е, защото от месеци се интересувам от темата, ходя по дискусии и съм запознат с различните гледни точки и възможните рискове.
Това, че ти си неподготвен, не е мой проблем, ефенди. С архаични убеждения си, нямаш достатъчно обективна информация по въпроса, обаче се правиш на компетентен. Толкова си страхлив и наакан, че дори не пожела да посетиш дискусията, на която те поканих.
Така че жалката ти иронийка е поредният опит да се измъкнеш от положението "затапен", в което май попадаш твърде често.
Welcome to the Jungle...
ми като не ми се ходи, за какво да го правя, ако искаш ако ходя някъде ще те поканя и аз с мене.
може да ходя към Родопите за два дни, стягай се, поканен си.
ама ти си плащаш разходите де.
ПП: става въпрос за роженския събор, ама до тогава има време не потвърждавам.
Последно редактирано от defender : 06-05-2015 на 21:57
Ако се интересуваше толкова от темата, колкото твърдиш, щеше да намериш начин да посетиш поне една от дискусиите (независимо коя). С подобно мишкарско поведение никой никога няма да те вземе насериозно.
Welcome to the Jungle...
Ходя където ми се поиска, а по тая тема има достатъчно изписано и гледни точки, какво да ходя 4 часа да седя като насран на някакъв стол, в някаква миризлива стая наблъскана с хора, се правя на интелигентен и някакви да ми говорят интерпретациите си.
Последно редактирано от defender : 06-05-2015 на 22:03
Стой си в нета и мишкарей, очевидно във виртуалното пространство си най-силен. :>
Welcome to the Jungle...
В тези 10 хил. поста има повече смисъл, отколкото в жалкия ти живот. :>
Welcome to the Jungle...
:>
да еЙба то живот
дарк спаси ме.
дарк виж кво станало, американци загинали от граната във вмз сопот
Последно редактирано от defender : 06-06-2015 на 10:59
а през 44 няколко руски войници изпиха спирта на моливната фабрика и после измряха. ех, че "цивилизация"...
Welcome to the Jungle...
"Над 50 процента от анкетираните в Германия, Италия и Франция са против оказването на военна помощ на страна от алианса, ако бъде нападната от Москва. В Германия броят на анкетираните с подобна възглед стига 58 на сто, в Италия той е 51 на сто, отбелязва "ИЮ Обзървър" в анализа си "Недостиг на обществена подкрепа за натовската солидарност".
На другия полюс за САЩ, Канада, Великобритания, Полша, където над половината от анкетираните подкрепят натовската солидарност. В САЩ техният брой достига 56 на сто."
http://www.blitz.bg/news/article/341841
ПП: Кораба като ви ги говореше, ни му вярвахте.
Последно редактирано от defender : 06-10-2015 на 20:33
Нормално е да ги е страх, Русия веднъж ще тръгне и ще мине през всеки, който застане срещу нея. Мислиш ли, че политиците нямат реална информация за силата и, имат, но пред гражданите си трябва да развиват теории, че била слаба.
Посолството на САЩ у нас призна: Американците, пострадали в Анево, са работели с бунтовниците в Сирия
http://www.blitz.bg/news/article/341923
Ми аз под "бунтовниците в Сирия", разбирам ИД.
Не си само ти, те са си такива, само американците им дават нови имена, за да могат да ги въоръжават.
чакай малко ... правилно ли разбирам, че тия дебили обучават терористи на българска почва ?
честно казано ми е все тая кво вършат в Азия, пък ако ще и в пустиня от стъкло да я превърнат, ама т'ва ми идва малко нанагорно ?
те за да ги обучават, на първо време трябва да ги вкарат тук ? Тия кратуни в парламента пускат камилари на българска почва ???
При все отвращението ми от путиновия режим, т'ва ако е вярно - ако вкарват арабски маймунгели в България - много бързо ще ми се обърне мнението на 180 градуса.
^ Ауриса само може да се учи от тебе. Са, и ако си жена и ако си хубава.
Аз въпрос зададох.
В статията пише, че някъв си там е обучавал някви си други там - въпросът е западноевропейци/американци, които ще заминат в Сирия ли са били обучавани или баш побърканите маймуни са довлякли и ги учат да стрелят с РПГ-та на българска почва ? Съществена разлика има - ще се радвам на инфо.
Боже, то за капак даже и частна компания било. Лилавата лопата, братле....Пратили наемници да обучават терористи на българска почва.
Евала просто. Евала.
Сега искам и да разбера кой тъпанар го е разрешил това.
Последно редактирано от aurissaaaaa : 06-10-2015 на 21:38
Ти не си ли чувала, че сащ обучават "умерени" бунтовници.
ама споко, те са "умерени"
"Подизпълнителите на американското правителство, станали жертва на взрива в Анево, са работели по военна програма на САЩ за обучение и въоръжаване на умерените бунтовници в Сирия. Това съобщи днес посолството на САЩ в България."
ПП: В статията пише, че посолството го казва, все пак.
Последно редактирано от defender : 06-10-2015 на 21:43
ма мен не ми дреме какво и кого обучават стига да е извън границите на държавата ми бе деба. Да се трепят - толко по-добре - отпадък са и без тва
ама ти съзнаваш ли що за колосална простотия ще е ако действително са обучавали камилари тук ? И по медиите кво - нито дума. От битивито 10-секундно клипче и стига толко по въпроса ...
Баси гаврата
пс; не ми говори в женски род, бастун