- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
замал4и
Не, сериозно, рибата тон, дори след като се изля в чантата, от цял клас никой не я усети. Е, аз я усещах, като чантата ми беше на 10 санта от лицето, няма как :д
След това миришеше 2 седмици убийствено на прах за пране :д
Варените яйца, например, миришат ужасно силно.
@Кал, играх си да ти пиша въпроси от телефон.
Разбирам, че се имаш за повече от всички останали, но елементарното възпитание изисква да отговориш;
//поне кажи кога си роден, та да мога да използвам картата ти като пример за подобно поведение:Д
Аз за заяждане имам друга дефиниция, но да приемем разпространената. Отговорих в твой стил, тъй като множественото ти число предполага включването и на моя коментар. (аз 'ех' не го смятам за пренебрежително, но ти сподели, че за теб така звучи.)
Не съм чела, всичко, признавам, но не съм балък, който се плаши от дължината на текста и гледа на нея като единствен критерий за "разтягане на локуми". Т.е. казала съм го с умисъл, не случайно. И факт, не се аргументирах (хахаха, да), но не прави поста ми постченце.
Давам пример, за да не съм голословна с прелюдие към въпроса ми към Кал (то се е видяло, че ще питам)
Първото изречение е описание на сюжета с лек привкус на анализ. Второто е неаргументирано изказване.Голдинг е решил да наблегне върху социалния дарвинизъм, да даде пълен превес на съревнованието спрямо сътрудничеството. Аз нито му вярвам, че задължително ще се получи така
Първо, аз не съм съгласна, че романът е апология на социалния ти дарвинизъм, тъй като напротив- има мн индикации за разрушителната сила на тези взаимоотношения, което не съвпада с концепцията на течението. Това остави.
Моят въпрос е: защо реши, че няма да се получи така? Вярваш само в човешкия прогрес ли, мислиш ли, че той е достатъчно устойчив и не може да се превърне в регрес в условия, които предразполагат към падение?
Докато сме на темата: Under the dome си е модерна версия на Lord of the flies, после се чудете защо Кинг има хиляда книги.
П.П. Papugai, заядлива ли ме нарече :О Потресена съм
Последно редактирано от therichbitch : 06-06-2015 на 21:17
Деси,
грам не беше насочено към теб, ти не си ме адресирала в поста си със заяждане в стил "аргументирай се", визиращо характера на моите писания. "Постченца" беше пък насочено към характера на дребнави заяжданици в стил 6-7. клас, не към дължината.
Ако исках теб да адресирам, щях да си направя труда да ти изпиша името/никнейма. Когато не съм написала никого конкретно, считам, че не си заслужават няколкото екстра натискания на клавиатурата.
![]()
Добро, добро.
My bad : )
Нищо де, поне му зададох въпрос, да видим
Аз пак да кажа за непросветените, Калника е на стола защото никой не е поискал много друг и някой не е поискал да седне, примерно пре-деда ако искаше щеше да каже "готова съм" или 100 човека ако я искаха щяха да скачат да я питат.... Та, мисля че калника е на стола само и единствено защото всички вие несъзнателно си искате почивка от тая тема и сте го оставили на самотек за да си починете.
Иначе калника че си прави някакви декларации си е негова работа, той и сам си знае че е нежелан смотаняк, просто е дебил човечеца.
I like this forum.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
но момчето си тролва яко, и се радва на реакции.
трябва да си го прочел за да те тролне
тогава как те е тролнал
имаме ли се в приятели?
да, слушам доста музика