- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
ами нищо, обижда.
какво го интересува моята "паничка", че да обижда заради нея.
Ефенди, ако брат ти (да си представим, че имаш) ти изнесе телевизора от вас и го продаде за мизерна сума в кварталната заложна къща, че да отиде на курва, лихварят ли ще е виновен или брат ти за случилото се ?
Най-нелепото е, че докато руснаците си приписват проблемите все на външни сили (баш като нас), родните им мутри ще си ги дерат необезпокоявано.
Един вид хем си любител на руското, хем такива като теб подпомагат издевателството над руския народ.
И да, много тъпи са, прав е Итърнала. Нас тук може да ни мързи да си изчистим боклука, но поне не се избиваме по улиците. Като ги видя на някое клипче да налитат 10 на 1 и направо ми се повдига. Един дол дренки са си с боклуците на западната ни граница. И ще свършат еднакво, само гледай :д
Дефендито го разбирам, служител на статуквото и защитник на тези същите крадци.
Ама що климата се връзва на тия глупости и обвинява системи, запади и кво ли не за кражбите на нашите боклуци не разбирам.
може ли да сте толкова тъпи?
вие не ставате за демокрация, то е ясно.
Иран спира да използва долари
Разплащанията ще са в пет други валути
http://www.blitz.bg/news/article/342396
Започна се
Ефендито обича руската софра, нищо, че се прави на защитник на бедните и онеправданите.
И е енергийно ефективен с домашния си калорифер, който захранва с нелегална жица от кварталния стълб.![]()
Welcome to the Jungle...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
"САЩ тласкат Европа към такава политика по отношение на Русия, която противоречи на техните интереси, заяви депутатът от Националното събрание на Франция,Тиери Мариани в интервю RT France... Европа е попаднала в капана на Вашингтон. За последната година стокооборотът между Русия и Европа силно намаля, обаче се увеличи между Москва и Вашингтон."
ПП: дарк, виж какво вика човека, не било изгодно за ес, какво казват евродепутатите дето си говорил?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Драги ми ефенди, не само Русия произвежда стоки и услуги. За огромно съжаление на източните ти господари, американските стоки и услуги са доста по-качествени, а често и на по-добри цени. Конкурентоспособност му се вика - нещо, в което руснаците никога не са били силни.
Очевидно Е изгодно за Европа, щом държи тази линия.
Welcome to the Jungle...
ми да се остави пазара да реши какъв стокообмен да има ес и русия.
поредното трансатлантическо вмешателство в (не)свободния пазар
Дримок, дай да си говорим нещо, че няма (интересни) хора във форума.
Ако Русия произвеждаха уникални стоки и услуги, вместо войни, би могло да се случи. С военна агресия и примитивни действия не става.
Welcome to the Jungle...
Ако русия не инвестираше във военни технологии, сега щеше да я няма.
И между другото като толкова му разбираш - колко военни бази има извън Русия и каква сума инвеситра дефакто?
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...9UMZaBe4zGsSJg
Заеби войните, темата там е ясна, на мен ми е интересно поне една американска стока, поне една американска услуга, че само някой див селяк живял цял живот в дивото си село би написал, че имали такива.
Най-големия им работодател е верига магазини, в топ 10 най-големи работодатели имат 4 фирми занимаващи се с услуги като продавачи, ебал съм я измислената икономика, то трябва да си бавноразвиващ, за да ги хвалиш.
Разбирам да ми хвали Германия и Япония като високо технологични държави, но Америка?
Останалите стоки на 90% идват от Китай.
аи къш на русофобите![]()