- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кфи цигари пушите
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А ти пък за ко вместо да излезеш да тичаш или да чоплиш семки, фъстъци, не пушиш?
Не ти ли звучи лееко абсурдно? Момичето ако е искало да оди да тича, е щяло, ама си е избрало да пуши. Оправданието к'вото и да е, явно в нейните очи е достатъчна причина. Всеки с неговите си виждания.
Аз пуша от 13-14 годишна. Ми, аре всички да ме нападнем, щото или съм била невръстна, или само съм се правила на интересна и куп други неща, които непушачите измислят, за да се правят те на интересни, много здравословни, на майка им ******* и т.н. Това си е личен избор и всеки самоуважаващ се човек не би позволил на някакво рандомче в нета или на улицата да му чете морал и да го съветва относно избора му. Кат иска да пуши, кат не иска - да не пуши. Не смятам за правилно непушачите да се месят в избора на пушачите, както и обратното.
Но хмм, сега се замислих, че до сега не съм срещала пушач да каже на непушач "започни да пушиш", но пък от друга страна всеки ден чувам от непушачи "спри да пушиш"... Трябва да започна да убеждавам хората в здравословността на пушенето..
Та, така де, пуша дълъг тъмносин Rothmans![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
въпрос на избор е, да. с малката разлика, че с тва пушене се тровят и околните хора, за тва някак си има логика непушачите да правят забележка на пушачите понякога.
пуша мноого рядко, когато съм супер нервна и ми е кеф да смърдя отвратително на цигари и да ги пуша една след друга ;д боро си взимам тогава
Аз не съм казала, че е оправдание. Това, че пуша не означава и че не ходя да тичамИсках да кажа, че има и други причини освен това да се правим на интересни или нещо такова.
Преди да спра син дънхил. Много ги обичах тея цигари ей, в един момент всяка друга ми беше гадна и все нещо и липсваше, уникални прсто, доколкото може да е уникална една цигара![]()
На 14 съм, пуша син Уинстън. Пуша на ден под десет цигари,над 5. :Д
Аз пък не съм виждал непушач да застане до пушач и да му издухва дима така, че той да не може да му се наслади.
Най-малкото е шибано да седнеш на пейка в парка на въздух и до теб да се насади някой, който пуши фас след фас... Това е пресен пример от вчера.
Иначе, ако искаш бъди и на хероин, единствено на близките ти ще им пука.
Ма, много ми е интересно тея дето не пушите за кво пишете и нападате в тая тем. Тамата е кви цигари пушите, някой отговаря никви. Е...
Майка ми системно пуши от 4 клас, както и всичките си набори, сега е на 41. Наскоро и бяха правили операция и трябваше да и правят снимка на бял дроб , засега и няма нищо, освен катрани, разбира ссе. КАто се има предвид колко пуши. Една цигара може да е вредна, вие, непушачите не се ли тровите , е. Мислите си , че като влзете в един автобус не поглъщате повече въглероден оксид от една цигара ??? Мислите , че чипсовете и др пържени глупости не са толкова вредни??? ЗА кво сме пушили, е що да не пуша, като ми харесва , за какво , един живот се живее и трябва да бъде радостен. Ако за мен радост значи да запаля една цигара -ще си я запаля. Най -много се дразня като някой вземе да псува пушачите, това има по-голяма безсмислица от самото пушене! И ако ни наричате нас тъпи, вие нз какво сте. ( говоря за тези, които нападат).
смърдите