.
Отговор в тема
Страница 26 от 27 ПървиПърви ... 16222324252627 ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 657
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Whateverunicorn Виж мнението
    Според мен е по-смешно да създаваш мнение за някой само по това дали пуши или не. Пушачите не казват на непушачите ''започни да пушиш'' - вие може да не казвате на нас да спрем. Не всеки е започнал да пуши ''за да се прави на интересен'. Има много причини. Аз започнах да пуша малко преди родителите ми да се разведат, за да не стоя унас. Мислиш, че не знам, че се тровим ли? Пушачи сме, но не и малоумни. Има хора, които не пушат и могат да имат рак и на 20 години (тъй като хамбургерите и чипсовете са много по-здравословни.. ), а един пушач може да доживее и до 80 години. Всеки сам си преценя. Като не ти харесва темата не я коментирай....
    За ко вместо да пушиш не излезеш да тичаш или да чоплиш семки, фъстъци.
    Ако си мислиш, че развод на родителите е оправдание, си прост.

Иначе, нямам против пушачите, никой не ми пречи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Свивам, тютюн Drum.
    Не пуша от половин година. ^^

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    А ти пък за ко вместо да излезеш да тичаш или да чоплиш семки, фъстъци, не пушиш?
    Не ти ли звучи лееко абсурдно? Момичето ако е искало да оди да тича, е щяло, ама си е избрало да пуши. Оправданието к'вото и да е, явно в нейните очи е достатъчна причина. Всеки с неговите си виждания.
    Пушачите не казват на непушачите ''започни да пушиш'' - вие може да не казвате на нас да спрем.
    Аз пуша от 13-14 годишна. Ми, аре всички да ме нападнем, щото или съм била невръстна, или само съм се правила на интересна и куп други неща, които непушачите измислят, за да се правят те на интересни, много здравословни, на майка им ******* и т.н. Това си е личен избор и всеки самоуважаващ се човек не би позволил на някакво рандомче в нета или на улицата да му чете морал и да го съветва относно избора му. Кат иска да пуши, кат не иска - да не пуши. Не смятам за правилно непушачите да се месят в избора на пушачите, както и обратното.
    Но хмм, сега се замислих, че до сега не съм срещала пушач да каже на непушач "започни да пушиш", но пък от друга страна всеки ден чувам от непушачи "спри да пушиш"... Трябва да започна да убеждавам хората в здравословността на пушенето..

Та, така де, пуша дълъг тъмносин Rothmans

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    А ти пък за ко вместо да излезеш да тичаш или да чоплиш семки, фъстъци, не пушиш?
    Не ти ли звучи лееко абсурдно? Момичето ако е искало да оди да тича, е щяло, ама си е избрало да пуши. Оправданието к'вото и да е, явно в нейните очи е достатъчна причина. Всеки с неговите си виждания.

Аз пуша от 13-14 годишна. Ми, аре всички да ме нападнем, щото или съм била невръстна, или само съм се правила на интересна и куп други неща, които непушачите измислят, за да се правят те на интересни, много здравословни, на майка им ******* и т.н. Това си е личен избор и всеки самоуважаващ се човек не би позволил на някакво рандомче в нета или на улицата да му чете морал и да го съветва относно избора му. Кат иска да пуши, кат не иска - да не пуши. Не смятам за правилно непушачите да се месят в избора на пушачите, както и обратното.
    Но хмм, сега се замислих, че до сега не съм срещала пушач да каже на непушач "започни да пушиш", но пък от друга страна всеки ден чувам от непушачи "спри да пушиш"... Трябва да започна да убеждавам хората в здравословността на пушенето..

Както казах, нямам проблеми с пушачите, пък да си намираш оправдания за пушенето е като да си намираш оправдания, че си дебел и за всички останали зависимости :д - тъпо
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Юлиян
    ник`фи

Мега фен Аватара на LoadRunner
    това как го направи и колко време си

Иначе, нямам против пушачите, никой не ми пречи.
    ми аз тия работи ги правя ама ТЕ винаги надделяват

Мега фен Аватара на Dagichka
    въпрос на избор е, да. с малката разлика, че с тва пушене се тровят и околните хора, за тва някак си има логика непушачите да правят забележка на пушачите понякога.
    пуша мноого рядко, когато съм супер нервна и ми е кеф да смърдя отвратително на цигари и да ги пуша една след друга ;д боро си взимам тогава

Аз не съм казала, че е оправдание. Това, че пуша не означава и че не ходя да тичам Исках да кажа, че има и други причини освен това да се правим на интересни или нещо такова.

Розов Merilyn

Преди да спра син дънхил. Много ги обичах тея цигари ей, в един момент всяка друга ми беше гадна и все нещо и липсваше, уникални прсто, доколкото може да е уникална една цигара

Повече от фен Аватара на Данита
    Карелия

На 14 съм, пуша син Уинстън. Пуша на ден под десет цигари,над 5. :Д

на второ четене защото не може всеки час за период от 10 минути да ходиш да тичаш или другите неща
    има и по- сигурни начини

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението

Аз пък не съм виждал непушач да застане до пушач и да му издухва дима така, че той да не може да му се наслади.
    Най-малкото е шибано да седнеш на пейка в парка на въздух и до теб да се насади някой, който пуши фас след фас... Това е пресен пример от вчера.

Иначе, ако искаш бъди и на хероин, единствено на близките ти ще им пука.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от FreshJ's Виж мнението
    боро тъч
    Тва ли бяха тия дето миришели по - малко или ги бъркам с някакви други на същият производител?

Ма, много ми е интересно тея дето не пушите за кво пишете и нападате в тая тем. Тамата е кви цигари пушите, някой отговаря никви. Е...

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Тва ли бяха тия дето миришели по - малко или ги бъркам с някакви други на същият производител?
    Те са

Според мен е по-смешно да създаваш мнение за някой само по това дали пуши или не. Пушачите не казват на непушачите ''започни да пушиш'' - вие може да не казвате на нас да спрем. Не всеки е започнал да пуши ''за да се прави на интересен'. Има много причини. Аз започнах да пуша малко преди родителите ми да се разведат, за да не стоя унас. Мислиш, че не знам, че се тровим ли? Пушачи сме, но не и малоумни. Има хора, които не пушат и могат да имат рак и на 20 години (тъй като хамбургерите и чипсовете са много по-здравословни.. ), а един пушач може да доживее и до 80 години. Всеки сам си преценя. Като не ти харесва темата не я коментирай....
    Майка ми системно пуши от 4 клас, както и всичките си набори, сега е на 41. Наскоро и бяха правили операция и трябваше да и правят снимка на бял дроб , засега и няма нищо, освен катрани, разбира ссе. КАто се има предвид колко пуши. Една цигара може да е вредна, вие, непушачите не се ли тровите , е. Мислите си , че като влзете в един автобус не поглъщате повече въглероден оксид от една цигара ??? Мислите , че чипсовете и др пържени глупости не са толкова вредни??? ЗА кво сме пушили, е що да не пуша, като ми харесва , за какво , един живот се живее и трябва да бъде радостен. Ако за мен радост значи да запаля една цигара -ще си я запаля. Най -много се дразня като някой вземе да псува пушачите, това има по-голяма безсмислица от самото пушене! И ако ни наричате нас тъпи, вие нз какво сте. ( говоря за тези, които нападат).

смърдите

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Червено Marlboro

Голям фен Аватара на Lourenço
    Браво!

иначе Vogue menthe, понякога LuckyStrike

Лоренцо ти пушиш ли бе