.
Отговор в тема
Страница 16 от 23 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 562
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Дойде моментът да кажа "Аз казах ли ви?".
    Доброто, изстрадало, незлонамерено момченце. Хайде стига бе.

Супер фен Аватара на paradosou

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не разбираш какво ти се казва.

Няма значение дали ме уважаваш и по каква причина не.

Не съм си го искала, просто не успя да се справиш с мен по достойния начин, затова прибегна до други средства.
    Моралния агент души за чужди профили. Смешка.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Дойде моментът да кажа "Аз казах ли ви?".
    Доброто, изстрадало, незлонамерено момченце. Хайде стига бе.
    Теб бая хора те обявиха за мазничък вече така че тихичко. Хората сме многопластови пък ти ако си еднопластов това си е лично твое извращение.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Моралния агент души за чужди профили. Смешка.
    Други морални хора пък вече са ги намерили, ама не са казали нищо, а стояха и чакаха удобен момент като мишки

Виждаш ли? ПАК не можеш да отговориш по темата, затова отклоняваш.

Други морални хора пък вече са ги намерили, ама не са казали нищо, а стояха и чакаха удобен момент като мишки

Виждаш ли? ПАК не можеш да отговориш по темата, затова отклоняваш.
    Поне са имали съответните умения да си ги намерят сами ако не друго... А и ако бяха казали щяха да ги обвинят вероятно в парадиране с това.
    По темата няма какво да ти отговарям на твоите главоблъсканици и опити за съжаление.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-16-2015 на 14:19
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    И предвид че си правил същото, защо ме обвиняваш?
    То и какво да отговориш - или спираш да бъдеш жалкар, или продължаваш. В смисъл... не те харесвах, ама си мислех, че си имаш твои принципи и ги следваш. То се оказа, че и това нямаш, какво остава?

Гледам, че не ти е станала ясна целта на писането в темата, та да те информирам - напук на заплахите ти ще продължа точно в "същия дух", а "миличка и добричка" ще видиш тъкмо никога.

И малко ако обичаш понижи тончето да не разбереш дали само те заплашвам
    И понижено тонче няма да видиш.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-16-2015 на 14:33

И предвид че си правил същото, защо ме обвиняваш?
    То и какво да отговориш - или спираш да бъдеш жалкар, или продължаваш. В смисъл... не те харесвах, ама си мислех, че си имаш твои принципи и ги следваш. То се оказа, че и това нямаш, какво остава?
    Ами не, не съм правиl същото.Всичко съм намерил случайно,а не напълно насочено като теб. Явно успях да ти грабна интереса.
    Ох на мама и на тате тя принципничката. Тя си има всичко миличката.

Edit: Аз вече няма и да посмея.Нали ми се добра подмолничко до профилчето.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-16-2015 на 14:38

anonymous708973
    Guest
    Само ти си такъв тъпак, че да ти говоря за имане на някакви принципи, ти да ми загатваш за материални придобивки.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Сигурна съм, че и Папугай отдавна ги е намерил същите данни, ама си затваря устата, замисли се и върху тоя факт.
    За бъдещата ми балдъза бих направил всичко.
    Ама и ти се връзваш на глупости, кво като ти е написал името, той не е много умен, недей да очакваш нещо специално.

Само ти си такъв тъпак, че да ти говоря за имане на някакви принципи, ти да ми загатваш за материални придобивки.
    Принципите си ги остави на входната врата.Те и без това не са особено много.Събуй се и влез.

Папагал стига си ми правил комплименти де. Изчервих се вече.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-16-2015 на 14:45

Папагал стига си ми правил комплименти де. Изчервих се вече.
    Сигурно по цял ден получаваш комплименти, достатъчно е някой да ти каже 'добър ден' , то и аз да бях напълно невидим, щях да реагирам така на малкото внимание.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Сигурно по цял ден получаваш комплименти, достатъчно е някой да ти каже 'добър ден' , то и аз да бях напълно невидим, щях да реагирам така на малкото внимание.

Ееееех ама колко си проницателен. Всичко е точно така както го казваш.

Ееееех ама колко си проницател. Всичко е точно така както го казваш.
    Разочароваш ме, един ред ли заслужавам, давай от твоите и изпиши половин страница с неща, които нямат нищо общо.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Разочароваш ме, един ред ли заслужавам, давай от твоите и изпиши половин страница с неща, които нямат нищо общо.
    Не мога. Изтощих се.Гладен съм. Пантерата е виновна. Сърди се на нея...

Супер фен Аватара на Corb1225
    Теб бая хора те обявиха за мазничък вече така че тихичко. Хората сме многопластови пък ти ако си еднопластов това си е лично твое извращение.
    Както виждаш продължавам да не се обръщам към теб, ама ти явно държиш да се оправдаваш. Ти ли си многопластов? Мога само да се посмея тук. Твоята жалка психопатична същност е толкова прозрачна и очевидна. Вече се отказвам да се опитвам да ти отварям очите, ти си безнадеждно сляп.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    дайте малко по темата
    тралала

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Както виждаш продължавам да не се обръщам към теб, ама ти явно държиш да се оправдаваш. Ти ли си многопластов? Мога само да се посмея тук. Твоята жалка психопатична същност е толкова прозрачна и очевидна. Вече се отказвам да се опитвам да ти отварям очите, ти си безнадеждно сляп.
    Не се обърна към мен,но ме спомена. Хайде ходи раздавай там сирене сега и да не забравиш да си направиш още някое и друго фалшиво профилче за фън.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    дайте малко по темата
    тралала
    не прочетох това, което искам.
    но имат попадения :Д

За Рак е вярно.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    дайте малко по темата
    тралала

Риби
    Използват секса като средство за сдобряване доста често. Склонни са да са мързеливи и егоистични в леглото.

То няма повече за добавяне, искаше ми се да съм теле, за тях са написали хубави неща.

Град
    Sofia
    Написали са те.. Представили са флегматичността и неинициативността им като:
    "Ако обичате предиграта и бавният секс, той е точният човек."

Повечето мъже ни мързи, не гледай, че на думи сме силни, реално ни мързи, но ни е срам да го кажем.

Мега фен Аватара на draid
    Отговарям ти тук, да те видят кво мижаво келешче си и колко те бътхърнах, че се опитваш да ме изнудваш тъничко на лични.

Така ли? Хич не парадираш, нали? Само дето на Пантерата фамилията й никъде няма да я видиш из форума, защото аз съм избрала да е така.
    Набарах ти "слабото място" с информация, която ти си избрал да споделиш с нас, ти ми го "връщаш" с информация, която си намерил по други канали. Знаеш ли какво си? Мишкар. Дефиницията просто. Малък подляр без капка достойнство. С Маги колко съм спорила, един път не ми е споменала пълното име, въпреки че го знае; става въпрос за етика - същата граница, според която не се удря паднал на земя и не се напада в гръб. Не знаеш какво е това, нали? Поради причини, които не съм длъжна да назовавам, не желая фамилията ми се да се изписва тук. Няма значение, че може да се намери по снимки, не става въпрос за това.

Какво ти стана с непарадирането? Нали така каза? Е, честито, думата ти не струва пет пари. Какъв го играеш, че да ме заплашваш как "можело да ми се появи името и другаде", ако модератор го изтрие? Избираш си ролята на лошото момче, щото не ти се удава да я играеш в живота ли? Е, не оставяш впечатление на лошо момче, оставяш впечатление на жалкар, който е толкова засегнат, че решава да ми го върне по нечестен начин.

Преди време 102 нещо подобно беше написал, след учтива молба, каквато отправих и към теб, си изтри поста. Щото може да се джавка с мен и да се лигави, ама е момче на място, който може да събере 2 и 2, не келеш, и не го възприе като услуга към мен, едва ли не, а като етично поведение.
    Че и тъничко ми пускаш името на майка ми на лично, да ми покажеш колко знаеш един вид. Мислиш си, че много знаеш ли?
    Сигурна съм, че и Папугай отдавна ги е намерил същите данни, ама си затваря устата, замисли се и върху тоя факт.
    Я кажи сега, адресите ти в България и зад граница тук ли да ги напиша или на ЛС ?

Niakoitam - ако вземем всички да пишем с кой сме били от форума, кой познаваме лично, пряко или косвено могат да излязат много интересни неща.

Написали са го привлекателно само за Риби, Телец и Дева.

МмМмМммм.
    xD

Не бих казала, че Риби са егоистични, даже напротив, доста selfless са в повечето случаи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Sofia
    selfless хлъзгави

Мъжът Дева изглежда типичен женкар,но истината е, че когато е влюбен, няма по-верен мъж от него.
    засмях се с глас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си