Първоначално написано от
PinkPan7her
Отговарям ти тук, да те видят кво мижаво келешче си и колко те бътхърнах, че се опитваш да ме изнудваш тъничко на лични.
Така ли? Хич не парадираш, нали? Само дето на Пантерата фамилията й никъде няма да я видиш из форума, защото аз съм избрала да е така.
Набарах ти "слабото място" с информация, която ти си избрал да споделиш с нас, ти ми го "връщаш" с информация, която си намерил по други канали. Знаеш ли какво си? Мишкар. Дефиницията просто. Малък подляр без капка достойнство. С Маги колко съм спорила, един път не ми е споменала пълното име, въпреки че го знае; става въпрос за етика - същата граница, според която не се удря паднал на земя и не се напада в гръб. Не знаеш какво е това, нали? Поради причини, които не съм длъжна да назовавам, не желая фамилията ми се да се изписва тук. Няма значение, че може да се намери по снимки, не става въпрос за това.
Какво ти стана с непарадирането? Нали така каза? Е, честито, думата ти не струва пет пари. Какъв го играеш, че да ме заплашваш как "можело да ми се появи името и другаде", ако модератор го изтрие? Избираш си ролята на лошото момче, щото не ти се удава да я играеш в живота ли? Е, не оставяш впечатление на лошо момче, оставяш впечатление на жалкар, който е толкова засегнат, че решава да ми го върне по нечестен начин.
Преди време 102 нещо подобно беше написал, след учтива молба, каквато отправих и към теб, си изтри поста. Щото може да се джавка с мен и да се лигави, ама е момче на място, който може да събере 2 и 2, не келеш, и не го възприе като услуга към мен, едва ли не, а като етично поведение.
Че и тъничко ми пускаш името на майка ми на лично, да ми покажеш колко знаеш един вид. Мислиш си, че много знаеш ли?
Сигурна съм, че и Папугай отдавна ги е намерил същите данни, ама си затваря устата, замисли се и върху тоя факт.