- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
A пък браузъра как товари, махни го и него.
На тая и свалям шапка, една година да си пише с теб, нервите сигурно са и от стомана.
Последно редактирано от papugai : 06-18-2015 на 19:11
Браузърът ще го махна, но... само в твоя най-съкровен блян! :Д
Уточнявам - визирам твоята (най-)любима мечта - по-скъпа за теб от това да бъдеш с pandabear, bubaduc и още една потребителка, която няма да споменавам. :Д
Ех, мечти, мечти - поне те са ти безплатни, papugai! :Д
М време е да се прибереш при вашите, виждаш че не ти се получава ергенския
сигурен съм че тогава живота ще ти се стори по-интересен
О, нямаш си представа как самостоятелният начин на живот подхранва егото на човек - научаваш се да не мислиш за абсолютно никой. Само за себе си: ако не си купиш храна - ще останеш гладен, ако не си изчистиш - ще седиш на мръсно, ако не се огладиш - ще ходиш с намачкани ризи...
А и у вас сам си си шеф - за всичко. ;)
Колко пък място да заемат? Разпечатва им снимките и започва ;д.
М, как така все объркваш нещата бе, човек? Натъжавам се (без ирония). Кажи какво правиш, за да ти кажем къде бъркаш.
какво ви е направил човечеца че така го тролите?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абе снощи в една тема си писахме за умната и тъпата....
да ви кажа М ще се окаже някой красавец
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
И да те вкарат, може да избягаш като Монте Кристо. Или пък направо да се целиш в бягство към победата...
А мацките бяха ли да достатъчно в час, за да откликнат на готиността ти xD?
ами първата беше много срамежлива и й беше станало много неудобно каза че не ме харесва а по-късно се оказа че ме харесва уж но тогава беше друга историята вече
втората каза да
с третата бяха по-сложни нещата защото се харесвахме и нищо не вървеше затова реших да бъда директен направо
но тя имаше различни убеждения от мен и като й го казах тя каза само ок затова трябваше да продължа разговора и да я питам дали тя ме харесва и тя каза да и така
но в крайна сметка нищо не се получи защото тя искаше от мен да си променя религиозните убеждения
много жалко защото тя беше супер страхотна мацка и имахме някои прилики по характер даже
но никакъв шанс да ставам мюсюлманин заради нея
между другото понякога лъжа и си измислям в този форум но това е едно от нещата които са истина
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Защо?!?
Защо трябваше да го правя?!?
Защо си причиних това... :/
Казват, че храната трябва да доставя удоволствие, да радва вкусовите възприятия на човек...
Да, така бе... докато вечерях.
Всяка хапка бе вкусна, но сега - като тегля чертата, еми... :/
Чувствам се повече от зле... :/ Преядох. Преядох, хора, преядох.
На тези, на които не им се чете - да не четат следващите редове, на останалите - еми, вие сами пожелахте:
Всичко започна преди около един час (минута след като се разписах тук)...
Започна с подготовка и проверка на наличните хранителни запаси.
Имах за дояждане бурканче пилешки филенца, с пържени гъби кладница и зеленчуци. За тяхна компания реших да комбинирам със салата от зеле и моркови (витамини да има) + 3 розови домата (на отделна салатка). Изядох бурканчето с основната храна, а салати все още имаше. Продължих с друго основно - панирани пилешки пръчици. 4 броя. Изядох ги и тях. Успоредно изпих 3-4 чаши кока-кола. За десерт реших да си сипя студено прясно мляко и шоколадови корнфлейкс топчета. И тях изядох. Е, ама имаше и череши - в момента е техния сезон. Да, точно така - похапнах си и череши.
Сега...
Сега ми е много тежко - боли ме коремът. :Д
Хубавото е, че имам бърз метаболизъм и след като "се запаля" - разбирайте превръщам се в малък ядрен реактор, излъчващ много топлина, ще изгоря голяма част от приетите калории. (:
Но до тогава... :/
Като за начало ще почна да наваксвам с написаното от вас - гледам сте писали след мен. (:
аз си мислех, че се шегуваш преди години за двата скайпа. ужас.