Първоначално написано от Aeternal Аз тебе съм си харесал :* Що ми бягаш, котенце? кокалест съм, а дупендъра ми е стегнат, може да ти го счупа като го стегна.
Първоначално написано от defender кокалест съм, а дупендъра ми е стегнат, може да ти го счупа като го стегна. е щом го предлагаш дупендъра ще го пробваме, нямаш грижи :blush:
Първоначално написано от aurissaaaaa е щом го предлагаш дупендъра ще го пробваме, нямаш грижи :blush: мисля, че може и да мога да извия стомана човек, ще ви се изкълчат малките главичкови израстъци
Първоначално написано от aurissaaaaa е щом го предлагаш дупендъра ще го пробваме, нямаш грижи :blush: хахахахаххааха, така се изсмях, че половината офис се стресна. иначе евалата на дефендито за дупендъра.
Първоначално написано от Aeternal хахахахаххааха, така се изсмях, че половината офис се стресна. Може да са помислили, че си се насрал.
Първоначално написано от ДОТА Може да са помислили, че си се насрал. от кеф, щото ще пръсна на дефендъра дупендъра.
Първоначално написано от ДОТА Може да са помислили, че си се насрал. хихи или че най-накрая го е огряло след цяла година сухари и влага, но само в погледа зарадвал се е човека, ама уви.
Първоначално написано от defender хихи или че най-накрай го е огряло след цяла година сухари и влага, но само в погледа зарадвал се е човека, ама уви. Ти си пази силите за довечера, че ще ти трябват. Ще ме зарадваш :*
Правила