Пич ти въобще нормален ли си??? Ти какво си мислиш,че на света ти си единстеното момче без гадже ли? Искам да ти кажа,че познавам много хора като теб сами изгубили всичко на този ши**н свят пълен с бедност,мизерия и много бедни и нещастни хора като теб и мен.Ти знаеш ли аз какво съм преживяла и през какви трудности и изпитания съм преминала до 19 год. си възраст.? И така 1.почина баба ми когато бях на 9 г... 2.После след 5 год. почина и другата ми баба... 3.След това баща ми получи нещо като инфаркт то си беше инфаркт,защото го оперираха и му сложиха 3 стенда на сърцето. 4.Преди 2 г. и половина откриха рак на майка ми беше наследствено като нейната майка тя почина също от рак,слава богу на майка ми беше доброкачествено и я оперираха на време. 5.Преди 3 г. Почина най-близкия човек когото аз много обичах това беше моята леля също от рак беше наистина много тежко за мен беше като удар в сърцето ми.Но въпреки това,въпреки всичко което преживях аз не се предадох и още се боря дори на есен ще бъда студентка и искам да ти кажа да не се предаваш,защото и аз преди мислех точно като теб казвах си,че няма смисъл да живея повече.Но разбрах,че това не е начинът "Това което не ни убива ни прави още по-силни" Това е моят девиз и мотото ми за живота!!!.П.С.
също така 1-то ми гадже ми изневери с друго момиче беше по-малка от мен...