.
Затворена тема
Страница 2 от 106 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2626
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Замалко да пропусна чувствата на съфорумците, трябваше да я линкнете в старата тема.
    Кога ще престанете при смяна на мъжете да си режете косите Ще останеш първи номер, ако си по-шавлива.

он: Ще пукна от жега, а и задълженията започват да се понатрупват. Понякога ми се иска да живея в Норвегия.

Мега фен Аватара на Dagichka
    на мен за първи път ми се случва.. аз мислех да я даря, но ми искаха минимум 30см здрава коса, което значеше буквално да остана първи номер, а чак толкова смела засега не съм :д но някой ден и това ще направя, поне да помогна на някой ^^

Град
    Sofia
    мило )
    Моята расте толкова бавно, че от години сама си обирам връхчетата, като знам фризьорите с какъв замах режат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Замалко да пропусна чувствата на съфорумците, трябваше да я линкнете в старата тема.
    Кога ще престанете при смяна на мъжете да си режете косите Ще останеш първи номер, ако си по-шавлива.
    Пък аз мислех, че това са само Космо измислици :д
    И аз имам мерак да се подстрижа сама, обаче мернах в един фризьор до нас промоция, та май ще се пусна, че бая имам нацъфтяло :S

Крив ден, станала съм с д-то нагоре. Нищо не ми се прави, никъде не ми се ходи.

Град
    Sofia
    Промоция? Колко-30евро? :Д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Маймай започвам да вярвам.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Наспах се най- накрая.
    Предната вечер го дадох скромно и като се прибрах съжалих, затова си взех мери джейна от шкафа и си довърших сама в леглото :д
    Вчера се случиха странни неща, от които страхливо избягах. Но, разбира се, това нещо ще се повтори, а не ми се иска. Отвращава ме.
    Имам два дни спокойствие и пак ще пътувам. Не искам да оставам там, но се налага.
    В събота ще пропусна работа.
    Днес ще си догледам 2ри сезон на orphan black. И после баавно 3ти. Всичко, което ми харесва излиза чак догодина по това време :/ И ще започна нещо ново сигурно.
    Ама тези седмици ще убия времето с четене, имам си какво ^^
    Хубаво ми е.

anonymous708973
    Guest
    Промоция? Колко-30евро? :Д
    15 с включено измиване!
    Направо подскочих от радост, мисля уикенда или понеделник да отида, ще видя как ще ми се падне миенето на косата. ОБОЖАВАМ да ми мият косата.

Град
    Sofia
    Всички много обичат, не мога да понасям някакъв рандъм човек да ми пипа толкова много косата.
    Не че като те подстригват, не я пипат, но не е като да си заровят гадните пръсти в нея. Ужас ;д

anonymous708973
    Guest

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Я, нов волюм.

Т'ва чакане ще ме довърши..

Супер фен Аватара на tireheb
    нема по-голем КУР от тва да трябва да работиш дистанционно с некви льохмани
    НЕМА ТАКИВА ПОЛЯЦИ БАТЕ
    ебаси мързеливата сган

Супер фен
    Всички много обичат, не мога да понасям някакъв рандъм човек да ми пипа толкова много косата.
    Не че като те подстригват, не я пипат, но не е като да си заровят гадните пръсти в нея. Ужас ;д
    В косата ми е все тая ама като ми бъркат с пръст в ушите винаги ми е втф ... смис. ясно, че влизат косми като подстригваш някого с къса коса ама пак ...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ready... Set... Start! На 10 дълги дни които да избутаме с по един час на ден. Но пък след тях всичко ще е 6.
    Е, от друга страна имам мноооого свободно време през тези 10 дни. Почвам си новото видео, явно този път разстоянието между двете няма да е 11 месеца. И да, интересен канал ще се получи... С видеа на Цар Лъв, 50-те нюанса и 1-вата Световна война. Е, няма лошо.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    нема по-голем КУР от тва да трябва да работиш дистанционно с некви льохмани
    НЕМА ТАКИВА ПОЛЯЦИ БАТЕ
    ебаси мързеливата сган
    и по-лошо е ако са лопатари (т.е. хора с лопати, работници)
    по телефона всичко е 6 а на място е за -2

Мега фен Аватара на Dagichka
    блаа, аз хич не обичам да ми мият косата :дд и винаги така я мият, че ми влиза два литра вода в ушите.. предпочитам олд скуул метода с пръскане на вода от шишенце :д

Мега фен Аватара на babity
    Няква дупка се заформи. Имах големи очаквания за този младеж, ама май няма да го видя повече. Въобще, тръгнало ми е на контакти с предизвестен край напоследък. Мъчно ми е, напослесък доста мислих за контраста от двамата и ми е криво някакво. Май не бива да съм толкова крайна във вижданията си. Може би не е толкова захаросано да вярвам, че мога да се влюбя и после да заобичам и нещата не сс или, или. Странно ми е, че си идва, някак свикнах да я няма и чак ми е малко напрегнато, въпреки че ми липсваше през цялото време.
    Всичките ми ядове пак се проявяват външно в безкрайна суетност, което не че е лошо, просто е малко тъпо да ми се разваля съня от зор, че съм хапнала малко повече днес...
    Май ще взема да се въобразя на две кофи пясък, пък барем успокоя нервата малко от малко.

Повишават ме, по-добро заплащане, предимно компютърна работа, тишина и спокойствие по цял ден, а аз седя и рева цял ден и си мисля колко ще ми липсват хлапетата. Как малкият утре ще отиде там и цял ден ще върви след (бившата) колежка и ще вика "Where's mama?"
    Мразя промени, дори да са за добро

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Стана ми мн сантиментално. Сетих се за едни неща.
    А братовчед ми вече се бръсне, разчувствах се. :с
    Преди малко видях две пеперуди да се чукат. Не знам как го правиха, но антенките(?) им бяха в различни посоки, т.е. бяха в 69. Перверзници.
    И толкова се смях на гифчето с тортата-бебе, чиято глава разрязаха.
    Хубаво е, че поне едната ми приятелка и достатъчно саркастична и брутална, за да се смее с мен.
    Преразказахме си всички бебешки вицове отново. Този с рака също е найс :/
    Много харесвам Тейлър Шилинг, дано я номинират за еми.
    Гледах What's with andy. Забавно ми все още.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Повишават ме, по-добро заплащане, предимно компютърна работа, тишина и спокойствие по цял ден, а аз седя и рева цял ден и си мисля колко ще ми липсват хлапетата. Как малкият утре ще отиде там и цял ден ще върви след (бившата) колежка и ще вика "Where's mama?"
    Мразя промени, дори да са за добро
    (hug)

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    (hug)

:'(

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Разглобена съм. Ама ми е едно такова доволно

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    Скучно ми беше и поканих няколко човека, те ми викат айде в 6, сега били навън... Кой луд излиза в 2 часа на това време навън, вместо да си стои на хладно до климатика
    Казах им да не идват, аз до 6 ще съм си намерила занимание, даже вече го намерих. :д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    цикъл, ден първи. отивам да убия нещо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мързи ме да ходя да хапна, а обядът е готов от доста време. Мърси ме да си подхвана бумагите, искам да си лежа с киндъла цял ден и да пия студена вода с лед и лимон.
    Задава се и втора гореща вълна. Няма нито климатик, нито вентилатор.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си