- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Замалко да пропусна чувствата на съфорумците, трябваше да я линкнете в старата тема.
Кога ще престанете при смяна на мъжете да си режете коситеЩе останеш първи номер, ако си по-шавлива.
он: Ще пукна от жега, а и задълженията започват да се понатрупват. Понякога ми се иска да живея в Норвегия.
на мен за първи път ми се случва..аз мислех да я даря, но ми искаха минимум 30см здрава коса, което значеше буквално да остана първи номер, а чак толкова смела засега не съм :д но някой ден и това ще направя, поне да помогна на някой ^^
мило )
Моята расте толкова бавно, че от години сама си обирам връхчетата, като знам фризьорите с какъв замах режат.
Наспах се най- накрая.
Предната вечер го дадох скромно и като се прибрах съжалих, затова си взех мери джейна от шкафа и си довърших сама в леглото :д
Вчера се случиха странни неща, от които страхливо избягах. Но, разбира се, това нещо ще се повтори, а не ми се иска. Отвращава ме.
Имам два дни спокойствие и пак ще пътувам. Не искам да оставам там, но се налага.
В събота ще пропусна работа.
Днес ще си догледам 2ри сезон на orphan black. И после баавно 3ти. Всичко, което ми харесва излиза чак догодина по това време :/ И ще започна нещо ново сигурно.
Ама тези седмици ще убия времето с четене, имам си какво ^^
Хубаво ми е.
Всички много обичат, не мога да понасям някакъв рандъм човек да ми пипа толкова много косата.
Не че като те подстригват, не я пипат, но не е като да си заровят гадните пръсти в нея. Ужас ;д
http://sarahbowmar.blogspot.de/2015/...tarian-to.html
Замислих се...
нема по-голем КУР от тва да трябва да работиш дистанционно с некви льохмани
НЕМА ТАКИВА ПОЛЯЦИ БАТЕ
ебаси мързеливата сган
Ready... Set... Start! На 10 дълги дни които да избутаме с по един час на ден. Но пък след тях всичко ще е 6.
Е, от друга страна имам мноооого свободно време през тези 10 дни. Почвам си новото видео, явно този път разстоянието между двете няма да е 11 месеца. И да, интересен канал ще се получи... С видеа на Цар Лъв, 50-те нюанса и 1-вата Световна война. Е, няма лошо.
блаа, аз хич не обичам да ми мият косата :дд и винаги така я мият, че ми влиза два литра вода в ушите.. предпочитам олд скуул метода с пръскане на вода от шишенце :д
Няква дупка се заформи. Имах големи очаквания за този младеж, ама май няма да го видя повече. Въобще, тръгнало ми е на контакти с предизвестен край напоследък. Мъчно ми е, напослесък доста мислих за контраста от двамата и ми е криво някакво. Май не бива да съм толкова крайна във вижданията си. Може би не е толкова захаросано да вярвам, че мога да се влюбя и после да заобичам и нещата не сс или, или. Странно ми е, че си идва, някак свикнах да я няма и чак ми е малко напрегнато, въпреки че ми липсваше през цялото време.
Всичките ми ядове пак се проявяват външно в безкрайна суетност, което не че е лошо, просто е малко тъпо да ми се разваля съня от зор, че съм хапнала малко повече днес...
Май ще взема да се въобразя на две кофи пясък, пък барем успокоя нервата малко от малко.
Повишават ме, по-добро заплащане, предимно компютърна работа, тишина и спокойствие по цял ден, а аз седя и рева цял ден и си мисля колко ще ми липсват хлапетата. Как малкият утре ще отиде там и цял ден ще върви след (бившата) колежка и ще вика "Where's mama?"
Мразя промени, дори да са за добро![]()
Стана ми мн сантиментално. Сетих се за едни неща.
А братовчед ми вече се бръсне, разчувствах се. :с
Преди малко видях две пеперуди да се чукат. Не знам как го правиха, но антенките(?) им бяха в различни посоки, т.е. бяха в 69. Перверзници.
И толкова се смях на гифчето с тортата-бебе, чиято глава разрязаха.
Хубаво е, че поне едната ми приятелка и достатъчно саркастична и брутална, за да се смее с мен.
Преразказахме си всички бебешки вицове отново. Този с рака също е найс :/
Много харесвам Тейлър Шилинг, дано я номинират за еми.
Гледах What's with andy. Забавно ми все още.
Разглобена съм. Ама ми е едно такова доволно![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Скучно ми беше и поканих няколко човека, те ми викат айде в 6, сега били навън... Кой луд излиза в 2 часа на това време навън, вместо да си стои на хладно до климатика
Казах им да не идват, аз до 6 ще съм си намерила занимание, даже вече го намерих. :д
Мързи ме да ходя да хапна, а обядът е готов от доста време. Мърси ме да си подхвана бумагите, искам да си лежа с киндъла цял ден и да пия студена вода с лед и лимон.
Задава се и втора гореща вълна. Няма нито климатик, нито вентилатор.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!